אנשים שלא עושים pct

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
בתקופה האחרונה שמעתי על לא מעט אנשים שפשוט לא עושים pct, הם לוקחים חומרים עד שיש להם איזה סיבה להפסקה כגון תקופת לימודים או איזה טיול ארוך בחו"ל ורק אז הם עושים pct, כל עוד הם בתוך העניין של פיתוח גוף הם פשוט ממשיכים עם חומרים באופן קבוע, שמעתי את זה מאנשים שמתחרים בפיתוח גוף ואף לקחו מקומות ראשונים ופשוט הופעתי שאמרו לי דבר כזה, אגב הם טוענים שהציר שלהם לא מושבת לגמרי ושהגוף תמיד יכול לשקם עצמו מחדש, מישהו שמע פעם על דבר כזה?
והאם יש איזשהו צדק בדברים שלהם?

את כל מה שאתה אומר אני יודע ואני לגמרי מסכים איתך, אבל בנושא הזה רציתי להוכיח בעיקר לעצמי שאני כן יכול לעשות שינוי, לא רק בגוף שלי אלא בכל האורך חיים שלי, לגבי הבמות בישראל גם בשביל זה אנשים עובדים קשה, אז נכון כל אחד יכול לעלות השאלה עד לאיפה תגיע, השאיפה לא עוצרת כאן, בבמות של ישראל, השאיפה עוצרת במקום הרבה יותר רחוק מזה ובדיוק לשם אני רוצה להגיע
מה שיכריע עד לאיפו תגיע בפיתוח גוף בישראל או בחו'ל זה בעיקר גם המצב הכלכלי שלך , אני לא יודע עם אתה מעודכן אבל בישראל ברמה הבינונית + אוכל + תוספים + חומרים זה כ-3000-5000 אלף ש"ח בחודש במינימום של המינימום זה מה שצריך ויש כאלה שהולך להם גם -8000-10000 אלף בחודש. ה-GH והמינון שלו מייקר פה את העניין. ותוסיף את זה שאתה צריך לתפקד בעבודה שלך בלימודים , בחיים הפרטיים בזמן ההכנה ולמצוא זמן להכל. פיתוח גוף תחרותי זה ספורט אגואיסטי זה תחרות יופי שאתה ממוקד רק לה בהכנה ומסביב כל העולם על הזין שלך.
החלום היה להגיע כמה שיותר רחוק נקודה, ואם להתחרות זה חלק מזה אז אתחרה, כי בן אדם יכול להיות מוצלח בכל תחום אם הוא ישקיע ויעבוד קשה אבל מתי ההצלחה שלו נמדדת? לא שהוא מסתובב ברחוב אלא מתי שהוא באמת עושה עם זה משהו ולוקח את המקום הראשון
לקחת מקום ראשון בארץ זה לא כזה ביג דיל זה לא איזה הצלחה מטורפת וזה לא מדד לשום דבר. לקחת מקום ראשון בתחרות יוקרתית כמו ארנולד קלאסיק / או מר אולימפיה או ניו יורק פרו או תחרות אחרת שהיא נחשבת באמת ועל הדרך לקבל שם פרס כספי מסויים שיכול להחזיר לך את ההשקעה אז זה שווה. חוץ מזה כל השאר זה סתם לדעתי. בזבוז זמן.

החלום היה להגיע כמה שיותר רחוק נקודה, ואם להתחרות זה חלק מזה אז אתחרה, כי בן אדם יכול להיות מוצלח בכל תחום אם הוא ישקיע ויעבוד קשה אבל מתי ההצלחה שלו נמדדת? לא שהוא מסתובב ברחוב אלא מתי שהוא באמת עושה עם זה משהו ולוקח את המקום הראשון

הצלחה נמדדת גם באיכות חיים (וזה בהחלט יכול לשפר את איכות החיים אם תראה טוב יותר / חזק יותר / גדול יותר) הקטע הוא שלאף אחד לא אכפת מהספורט הזה בארץ / מהגביע הזה - אם אתה מנסה להוכיח משהו, זה אם כבר יהיה ברחוב מאשר אותו גביע מפלסטיק. אם אתה רוצה להוכיח לעצמך הכל בסדר, למה אתה רוצה להיכנס לספורט כזה ''מסוכן?'' בו כולם משתמשים בחומרים גם ברמה חובבנית? לך לריצה / כדורגל / אומניות לחימה. גם שם ההצלחה שלך תימדד ואם כבר יותר מעריכים כאלו דברים + לא תסכן את הבריאות שלך באותה צורה. אתה פשוט מחבב את הספורט הספציפי הזה, ואנשים מחבבים דברים שונים כמו שיכבדו אותם יותר / להרגיש טוב יותר עם הגוף שלהם / להיות חזקים יותר / להצליח יותר עם בחורות או כל השיט בסגנון. בעיניי אנשים כל זה בעל ערך גבוה יותר מאשר אותה תחרות שבסופה מקבלים חטיף חלבון וגביע מפלסטיק.

• פותח/ת השרשור
כדי להגיע לתחרויות נחשבות כמו אלו שציינת צריכים לעבור דרך, ואת הדרך הזאת מתחילים בקטן כאן על הבמה בישראל, אי אפשר לקפוץ ישר לתחרויות נחשבות

יש עוד בעיה בישראל זה שיש הרבה איגודים... כל פעם יש איזה 3-4 איגודים שעושים תחרויות וכל כמה חודשים יש לך מר ישראל חדש. זה תומרת שהתואר שלך גם עם תזכה בוא אז יש עוד 2-3 כאלה באיגודים אחרים שמחזיקים בתואר מר ישראל מקום-1. זה לא שיש לך איגוד אחד בישראל והמקום ראשון הוא רק אתה.. יש עוד 10 כמוך תמבין תראש שלי?

• פותח/ת השרשור
מבחינתי הגביע זה לא העניין והוא לא באמת חשוב, הגביע זה בסך הכל דרך למקום יותר גבוה למקום יותר רציני ונכון הלכתי על הספורט הזה כי זה ספורט שאני אוהב ומתחבר אליו

• פותח/ת השרשור
יש עוד בעיה בישראל זה שיש הרבה איגודים... כל פעם יש איזה 3-4 איגודים שעושים תחרויות וכל כמה חודשים יש לך מר ישראל חדש. זה תומרת שהתואר שלך גם עם תזכה בוא אז יש עוד 2-3 כאלה באיגודים אחרים שמחזיקים בתואר מר ישראל מקום-1. זה לא שיש לך איגוד אחד בישראל והמקום ראשון הוא רק אתה.. יש עוד 10 כמוך תמבין תראש שלי?
מבין לגמרי לכן אני שוב פעם אומר שזאת בסך הכל דרך למקום רציני יותר, מבחינתי התארים בישראל הם כלום ושום דבר, רק עוד משהו שצריכים לעבור דרכו כדי להתקדם הלאה

כדי להגיע לתחרויות נחשבות כמו אלו שציינת צריכים לעבור דרך, ואת הדרך הזאת מתחילים בקטן כאן על הבמה בישראל, אי אפשר לקפוץ ישר לתחרויות נחשבות
מי שסיפר לך את זה שיקר. אתה לא חייב לעלות על שום במה בישראל בשביל לעלות על במה בחו'ל ולהתקדם שם. שלא יספרו לך סיפורים.

• פותח/ת השרשור
מי שסיפר לך את זה שיקר. אתה לא חייב לעלות על שום במה בישראל בשביל לעלות על במה בחו'ל ולהתקדם שם. שלא יספרו לך סיפורים.
לצורך העניין תחרויות פרו, כדי להגיע לזה צריכים לעבור כמה תחרויות חובבנים לפני זה לא?

לצורך העניין תחרויות פרו, כדי להגיע לזה צריכים לעבור כמה תחרויות חובבנים לפני זה לא?
כן דרך חובבנים, אבל בארץ זה חובבנים של החובבנים. בשביל להרוויח כרטיס פרו חובה להגיע להישגים בתחרויות בחול. בארץ להתחרות לא יביא אותך להיות מקצוען

• פותח/ת השרשור
כן דרך חובבנים, אבל בארץ זה חובבנים של החובבנים. בשביל להרוויח כרטיס פרו חובה להגיע להישגים בתחרויות בחול. בארץ להתחרות לא יביא אותך להיות מקצוען
נכון, אבל בכל זאת צריכים להתחיל מאיפשהו גם אז זה אומר חובבנים של החובבנים, לדעתי זאת הבמה הכי טובה להשתפשף בה ולהשתפר, אחר כך שאתה כבר מוכן למשהו יותר רציני אתה יכול להתקדם הלאה

שאלוהים יסלח לי .
אבל כל פעם שאני רואה חבורת גברים בחוטיני עם שיזוף מוגזם חיוכים מזוייפים ענקיים משוויצים בגוף שלהם אני מרגיש שאני בתחרות יופי של ליידיבוייס בקוואסאן.
נתפס לי הסטרטר נשבע לך חחח,לגבי Pct אני נצמד לכללי "הספר"

יש תחרויות חובבנים הרבה יותר נחשבות מהרמה בארץ. בכלל הרמה בארץ זה בעיקר לבני נוער וכאלו שממש ''מתחילים'' את דרכם, הרציניים מתחרים בחול ובארץ זה הופעת אורח או דברים בסגנון.

• פותח/ת השרשור
יש תחרויות חובבנים הרבה יותר נחשבות מהרמה בארץ. בכלל הרמה בארץ זה בעיקר לבני נוער וכאלו שממש ''מתחילים'' את דרכם, הרציניים מתחרים בחול ובארץ זה הופעת אורח או דברים בסגנון.
צודק, לכן אני מתחיל כאן כי אני רק בתחילת דרכי

זה דעה שלך... לי יש דעה אחרת. ועם אני יגיד לך שאני לא מבין את כל המתחרים האלה שמתחרים בתחרויות? בשביל מה לעבור סבל של כמה חודשים בזבוז כסף ובריאות / התייבשות / אישפוז - שיקום והכל בשביל גביע פלסטיק ומדליה ? אז ניצחת כמה מתחרים או שלא ( בגלל שהם מקורבים לשופטים מסוימים ואתה לא) ויש קומבינות ופוליטיקה בתחרויות ורואים את זה בכל איגוד בעולם גם באולימפיה. אז בשביל מה? עם אתה מאמן אישי טוב שיודע עניין יהיה לך פרנסה גם בלי שאתה מר ישראל לשנת 2019.
יש אנשים שחיים את החיים האלה כי הם אוהבים את זה. אוהבים את הספורט את הכושר את האימונים אוהבים ורוצים להראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמם. מתחרים בפיתוח גוף תרצה או לא תרצה לוקחים את הגוף שלהם לקצה . אם אתה לא מתחרה ואתה לוקח הכל בפרופורציות ולא משתגע . מקפיד על בדיקות דם ועוקב אחרי הבריאות שלך אתה תשמור על עצמך הרבה יותר טוב מכל מתחרה אחר שגומר את עצמו בכל דייטה עם משתנים בכל תחרות.
לגבי היופי זה הכל עניין אישי... כל אחד מה שהוא אוהב ורוצה להיות בעולם הזה.
מסכים איתך במאה אחוז , אין טעם להתחרות בארץ בפיתוח גוף לדעתי זה טיפשי להרעיל את עצמך בכמות חומרים בלתי רגילה שלא לדבר על המינונים המטורפים, האנשים האלה כל הזמן בסייקל או בטיארטי , וכמו שכתבת בשביל גביע טיפשי שלא תורם לשום דבר , וכאן מתחילים הבעיות הבריאותיות בגלל שלא נותנים לגוף לנוח מכל החומרים ולהתאושש לא חסר צרות בריאותיות עם סטרואידים בטווח הארוך ,אין כסף בעניין ואתה רק מרעיל את עצמך , סייקל בשנה בשביל להראות טוב זה נחמד גם עם חומרים לא צריך להשתגע , אם הייתי נמצא בחול ששם עוד יש אופציה לעשות מהתחום המון כסף כדוגמת הבודיבילדרים הכבדים הייתי נכנס לתחום ואני מסוגל עם הגנטיקה שלי אין טעם אבל שוב בארץ זה טיפשי לטעמי.

לא הבנתי למה צריך להתחרות בחו"ל בתחרויות חובבנים כדי לקבל כרטיס לתחרות מקצועית?
קחו לדוגמא את אלו שמתחרים שם בחו"ל כמו ג'רמי ושאר החברה, אם הם היו מגיעים בדיוק כמו שהם עכשיו רק בלי רקע של תחרויות בכלל, לא היו מקבלים אותם ישר?

לא הבנתי למה צריך להתחרות בחו"ל בתחרויות חובבנים כדי לקבל כרטיס לתחרות מקצועית?
קחו לדוגמא את אלו שמתחרים שם בחו"ל כמו ג'רמי ושאר החברה, אם הם היו מגיעים בדיוק כמו שהם עכשיו רק בלי רקע של תחרויות בכלל, לא היו מקבלים אותם ישר?
יש תחרויות מקצועיות שבשבילן צריך כרטיס IFBB PRO (הארגון הכי נחשב בתחום). אם תחפש תסתכל כמה חברה מנסים להשיג את זה ועדיין לא מקבלים, ותראה גם את הרמה הגבוהה שלהם כחובבנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית