אנשים שלא עושים pct

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
בתקופה האחרונה שמעתי על לא מעט אנשים שפשוט לא עושים pct, הם לוקחים חומרים עד שיש להם איזה סיבה להפסקה כגון תקופת לימודים או איזה טיול ארוך בחו"ל ורק אז הם עושים pct, כל עוד הם בתוך העניין של פיתוח גוף הם פשוט ממשיכים עם חומרים באופן קבוע, שמעתי את זה מאנשים שמתחרים בפיתוח גוף ואף לקחו מקומות ראשונים ופשוט הופעתי שאמרו לי דבר כזה, אגב הם טוענים שהציר שלהם לא מושבת לגמרי ושהגוף תמיד יכול לשקם עצמו מחדש, מישהו שמע פעם על דבר כזה?
והאם יש איזשהו צדק בדברים שלהם?

• פותח/ת השרשור
יש תחרויות מקצועיות שבשבילן צריך כרטיס IFBB PRO (הארגון הכי נחשב בתחום). אם תחפש תסתכל כמה חברה מנסים להשיג את זה ועדיין לא מקבלים, ותראה גם את הרמה הגבוהה שלהם כחובבנים.
מחזק

חברים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני לא מוצא שום דבר פסול אם החלום של בנאדם לעמוד על במה בארץ ברמה יחסית חובבנית ולהציג גוף שהוא עבד עליו במשך שנים על גבי שנים והקריב זמן כסף ואולי בריאות - שיהיה לו בהצלחה.

אני כמובן לא מתחבר לזה, אבל אני כן מתחבר לרעיון של להשקיע בתחביב / אורח חיים מסויים בשביל הגשמה עצמית, גם אם אין בזה כסף.

בוא נהיה ריאלים, חוץ מכדורגל וכדורסל בארץ, אין כמעט בשום ספורט כסף. אז לא להתחרות בשום ספורט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית