הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כוסעמק כמה זמן אפשר לעשות ליל הסדר???

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
4 שעות ליל סדר אנשים עושים כוסעמק
כולה לאכול לשתות והביתה.

תגידו יש בירות בפאבים?

כל הפאבים שומרי כשרות???
לא, יש כאלו שמוכרים רק צריך למצוא אותם, אין לי שמות לתת לך כרגע כי אני לא מעודכן בכל מה שקשור בארץ + כל החברים שלי בתאילנד...
בכל מקרה זה 4 שעות כי קוראים את כל ההגדה, מה שאני הולך לעשות היום לצערי (לא רוצה, אבל אין ברירה)

אצלי מוציאים את הלחם והוודקה מהפריזר ואחד מי לא יודע(כולם...)

רוסי+הורים רוסים כבדים+דוד מסטול=ילד עם יותר ניסיון בוודקה מרוב הפורום ביחד

שגיאות כתיב זה IN עכשיו אתה לא יודע?
כמו שאמרתי בסופו של דבר אני ארשום רק באנגלית או שנתרגם עם GOOGLE TRANSLATOR

אוהב את הדודים...הכריחו את כולם אומנם לקרוא קטע מהאגדה, אבל סיימנו מהר ומייד הלכנו לטחון (ואווו כמה אוכל, נשאר מספיק בשביל לעלות אל כל הפורום כאן כמה קילו טובים) באמת לילה מוצלח..

אני רוסי שימי זה קיצור השם המלא זה שימעון וקראו לי ככה בגלל שלסבא שלי קראו סימיון אבל ההורים רצו שזה יהיה שם ישראלי

אה וסלט אליביה זה הדבר הכי טעים בעולם

אז אנחנו קהילה של רוסים הא...
simi ede koshait mazut eta zdelayet tvoy bayceps paboleshe

NO YA NI LOBLO MAZUT YA LOBLO PITA

---------- התגובה התווספה ב 01:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:36 ----------

וודקה אמור להיות מגעיל... מה שטוב בה זה ההרגשה שבאה אחרי ובמיוחד שאוכלים אחרי זה בשר טוב

וודקה מגעיל כי אתם קונים וודקה 2 ב10 אחד מתנה (אלכסנדרה).
וודקה איכותית זורמת יחסית טוב בגרון, לדוגמה גריי גרוס (רק שבארץ עשו ממנה מסחרה אחו******, פה בקבוק עולה 30$ ועוד של ליטר).

simi bog nakazet tebya perestanye zraat hleeb LOL

ואי גריי גוס דוד שלי תמיד מביא מחול אבל גם אבסולוט\פינלדיה לא רעות
ברור שאם שותים גולד התוצאות לא יהיו יפות

MOSHE YA OZE ZDELAL HOOZZI CHEM ATE

HOOZZI CHEM ATE
לא הבנתי את זה, יאללה הלכתי ללמוד, אתם אוכלים מצות ואני אוכל דפים,
בהצלחה לי.

כן שתיתי מהאלכסנדרה חחח
אבל עדיין קשה לי להאמין שהטעם פורץ גבולות בין הסוגים
לא יצא לי לשתות סמירנוף/ אבסולוט כי עדיין יש לי את הטעם המגעיל של וודקה זולה ומסריחה
מעדיף רום

---------- התגובה התווספה ב 02:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:25 ----------

NO YA NI LOBLO MAZUT YA LOBLO PITA

---------- התגובה התווספה ב 01:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:36 ----------

וודקה אמור להיות מגעיל... מה שטוב בה זה ההרגשה שבאה אחרי ובמיוחד שאוכלים אחרי זה בשר טוב
איזו הרגשה? שהראש מסתובב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית