הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר או אבקת פחמימה

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אז אני מתחיל מסה עכשיו . אני רוצה לקנות גיינר ומתלבט בין קניית גיינר לבין אבקת פחמימה procarb של ישראבודי.
והאם האבקת פחמימה היא מפחמימות מורכבות?
תודה .

אז אני מתחיל מסה עכשיו . אני רוצה לקנות גיינר ומתלבט בין קניית גיינר לבין אבקת פחמימה procarb של ישראבודי.
תודה .

כן, פחמימה מורכבת שמקורה מעמילן.

ואם אני מוסיף אותה לשייק חלבון אחר אימון הספיגה של החלבון תישאר זהה?

כן, אבל אם אתה לא איזה אנורקס עם בעיות אכילה אז אני לא מבין למה לקנות את המוצר הזה?
אתה יכול באותה מידה להוסיף שיבולת שועל לשייק

כן, אבל אם אתה לא איזה אנורקס עם בעיות אכילה אז אני לא מבין למה לקנות את המוצר הזה?
אתה יכול באותה מידה להוסיף שיבולת שועל לשייק

מחזק מאוד.
עדיף שיוסיף ש"ש לשייק, זה מלטודקסטרין, ומעבר לאינדקס גם המחיר שלו גבוהה בצורה מוגזמות, חייב אבל לציין שכן נוח להשתמש לעיתים רחוקות, כשהגעת לכמויות השומן, אבל רחוק מהמחירים האלו.

תודה .

הפרו קארב הוא בעצם בנוי מפחמימה שמתיימרת להיות מורכבת, אבל השפעותיה על הגוף לא טובה יותר מסוכר לבן, יש לה אינדקס גליקמי שגובהה מעט אפילו מסוכר לבן, ויחד עם זה המחיר של המוצר יקר בהרבה הרבה יותר משצריך להיות.
(רק שתבין בעבר היינו קונים 20 ק"ג מהמוצר הזה ב100₪)

תדע שלעולם אין לך כמעט למה לפנות לחנות הזאת כיוון שהמחירים שלהם בשמים..

לעומת זאת יש לך את מיי פרוטאין, ששם אתה יכול לרכוש שיבולת שועל טחונה, ומסיסה במים, במחיר נמוך יותר, ל2.5 קג, ואפילו את אותו הפחמימה ב2.5קג במחיר נמוך יותר..

100% Maltodextrin Carbs

100% Instant Oats - שיבולת שועל מגיעה גם בטעמים (שוקולד מעט מתוק, אבל לא רע בכלל)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית