הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנושא אימון

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום
אני בן 27
1.72 שוקל 73 ,25Bmi
מתאמו כבר חודש תוכנית אימונים הכול על מכשירים ,וחשבתי אולי אני יכול כבר להחליף את התוכנית למשקולות כי הבנתי בהתחלה צריך מכשירים ואז לעבור למשקולות ,הייתי שמח לדעת איזה תוכנית תיהיה מעולה בשבילי ,מתאמן על עליית מסה .

• פותח/ת השרשור
זה תוכנית מהמכון כושר
זה בסדר ? או לבחור תוכנית מהאתר שנתת לי ?
15656051589847689127759073550550.jpg

לצערי עם כמה שנהנתי לראות חדכ שמשקיע ככה עם תוכנית מודפסת, זה נפח גבוה מידי למתחיל ולא מרגיש כאלו יש הרבה מחשבה מאחורי התכנית..

הנפח לדעתי גדול בהרבה מהנפח שאתה צריך ורק יעכב התקדמות, ממליץ לעיין בתוכניות של קילוגרם, תבחר תעלה ונדבר עליה..

יחד עם זה תעדכן על הנתונים שלך - מה המטרה? כמה זמן מתאמן? מה משקלי העבודה בערך בתרגילי הבסיס? - (בנץ סקוואט דדליפט)

• פותח/ת השרשור
המטרה זה מסה אחי ,אני משתדל לאכול מסה 'נקיה' המטרה שלי זה ניפוח הגוף ,מתאמן חודש ,ורציתי בגדול לדעת אם אני יכול להתחיל לעשות את התוכניות שמופיעות באתר קילוגרם כי הבנתי שחודש ראשון צריך להתחיל ממכונות .

חודש ראשון - שבועיים ראשונים אתה יכול להתחיל במכונות ללא ספק, אבל גם לא צריך נפח גבוה כל כך, סט- 3 סט לשריר במשקל נמוך וחזרות גבוהות, בסדר לחלוטין, להמשך תמצא תכנית טובה בקילוגרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית