הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמכרות למתוק

נתנאל שטרן 11

משתמש מתחיל
236
22
נק' מוניטין:
40
236
22
אני ממש אוהב לאכול שוקולדים - הבעייה היא שאני עולה במשקל ברמות מטורפות (אם אני לא אוכל שוקולדים אני יורד במשקל בקצב משוגע)- יש תחליפים סבירים לשוקולד שהם בעלי ערך תזונתי גבוה יותר משוקולד?

• פותח/ת השרשור
אתה חייב להפסיק לפתוח כל שנייה אשכול אחר עם שאלות של מטופל-פסיכולוג, זה כבר מתחיל להעיק ולעצבן.

זו הבעייה - אני לא מבין כ"כ מתי זה סביר ומתי זה מתחיל להעיק ולעצבן

הסברתי לך כבר ואני אסביר שוב, מכיוון שהידע שלך שואף לאפס ואתה לא מצליח ללמוד למד, הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לקחת ייעוץ מקצועי.

אם אתה בן אדם בריא - ייעוץ אצל מייק יהיה יעיל בשבילך.
אם יש לך בעיית בריאות כלשהי (כבר לא הצלחתי להבין מכל הפוסטים שלך) אז תקח תזונאי המתמחה בבעיית בריאות (במידה ויש) ויתאים לך תפריט בהתאם.
כמו כן, תיקח לחודש חודשיים הראשונים מאמן אישי שילמד אותך טכניקות וכו', זו השקעה כספית לא קטנה אבל חוץ משינוי ויזואלי זה ישנה לך הרבה בחיים, בין אם זה ביטחון עצמי, אושר, הרגשת סיפוק וכו' וכו', מעבר לזה, תפסיק לפתוח על כל שטות אשכול, יש לך שאלות קיטבג ולכן תמשיך על אותו אשכול הקודם לשאול את השאלות.

הסברתי לך כבר ואני אסביר שוב, מכיוון שהידע שלך שואף לאפס ואתה לא מצליח ללמוד למד, הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לקחת ייעוץ מקצועי.

אם יש לך בעיית בריאות כלשהי (כבר לא הצלחתי להבין מכל הפוסטים שלך) אז תקח תזונאי המתמחה בבעיית בריאות (במידה ויש) ויתאים לך תפריט בהתאם.
כמו כן, תיקח לחודש חודשיים הראשונים מאמן אישי שילמד אותך טכניקות וכו', זו השקעה כספית לא קטנה אבל חוץ משינוי ויזואלי זה ישנה לך הרבה בחיים, בין אם זה ביטחון עצמי, אושר, הרגשת סיפוק וכו' וכו', מעבר לזה, תפסיק לפתוח על כל שטות אשכול, יש לך שאלות קיטבג ולכן תמשיך על אותו אשכול הקודם לשאול את השאלות.
אל תאכיל את הטרול

• פותח/ת השרשור

בקשר לבריאות שלי חוץ מהבעייה עם זה שאני לא מבין קודים חברתיים וחוץ מבעייה שהייתה לי בעבר עם התפקודי כבד(בעייה זו נפתרה כבר) אני בריא יחסית מבחינהה גופנית

אני מבין אותך. גם אני מת על מתוק ומגדיר את עצמי כמכור. צריך להבין שזה הרבה יותר עמוק וקשה מ"פשוט אל תאכל את זה". זו דורש שינוי המחשבה, שינוי הגישה ושינוי ההתנהגות שלך. מצטרף להמלצות של @McGregor
תמצא בעל מקצוע שילמד אותך את התהליך ושתהיה חייב לו דין וחשבון לגבי העבודה שלך.
והנה שני סרטונים שממש דיברו אליי, אולי ידברו גם אליך:

אני ממש אוהב לאכול שוקולדים - הבעייה היא שאני עולה במשקל ברמות מטורפות (אם אני לא אוכל שוקולדים אני יורד במשקל בקצב משוגע)- יש תחליפים סבירים לשוקולד שהם בעלי ערך תזונתי גבוה יותר משוקולד?
שוקולד מריר 90% לפחות.
יותר ערך תזונתי ופחות סוכר לדעתי משוקולד רגיל.

או שתעבור לשוקולד חרובים. (לא באמת)

התחליף שלי זה מיץ גזר.

איך בדיוק מכינים מזה מיץ?
אני יודע לסחוט לימונים. וגם עם תפוזים אני לא רע.
אבל גזר, כששמתי אותו במסחטה הוא כל הזמן החליק לי. זה איכשהו קשה מדי בשביל זה. אתה מרכך אותו באיזושהי דרך?

איך בדיוק מכינים מזה מיץ?
אני יודע לסחוט לימונים. וגם עם תפוזים אני לא רע.
אבל גזר, כששמתי אותו במסחטה הוא כל הזמן החליק לי. זה איכשהו קשה מדי בשביל זה. אתה מרכך אותו באיזושהי דרך?
חחח...
אתה צריך מסחטת מיצים קשה, כזאת LastPrice | מסחטת פירות קשים Sauter סאוטר JE408S בלאסטפרייס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית