הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנק מומלץ

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
מה המצב חברים, אולי האנשים המשכילים פה יוכלו לעזור לי.
אני רוצה לעבור בנק, כרגע אני בלאומי ועוד לקוח פרימיום בגלל אבא שלי, הבעיה היא שהפרימיום היחיד שאני מרגיש הוא זה שאני משלם יותר, עמלות, אין התחשבות בצעירים (בן 24 משוחרר טרי) ואין שום הטבות.
אני אפילו ביטלתי את האשראי שלהם כי הם לקחו לי כסף עליו בלי שבכלל הוצאתי אותו מהמגרה בחדר.
בקיצור... בנק שקצת יתן יותר, בלי עמלות מיותרות, אבל שכן יהיה עם מי לדבר ( תאכלס בזה לא הרגשתי בעיה בלאומי)

הצעות?

אני רוצה לעבור בנק, כרגע אני בלאומי ועוד לקוח פרימיום בגלל אבא שלי, הבעיה היא שהפרימיום היחיד שאני מרגיש הוא זה שאני משלם יותר, עמלות, אין התחשבות בצעירים (בן 24 משוחרר טרי) ואין שום הטבות.
אני אפילו ביטלתי את האשראי שלהם כי הם לקחו לי כסף עליו בלי שבכלל הוצאתי אותו מהמגרה בחדר.
בקיצור... בנק שקצת יתן יותר, בלי עמלות מיותרות, אבל שכן יהיה עם מי לדבר ( תאכלס בזה לא הרגשתי בעיה בלאומי)

הצעות?

תבדוק על האשראי “I Need It” בפייסבוק.

אתה בבנק בסדר גמור אתה משלם עמלות כי אתה לקוח פרימיום וכנראה לא צריך את ההטבות שמגיעות עם זה
אני בגילך ואני משלם כלום עמלות על 2 כרטיסי אשראי, תתקשר לבנק ותברר על מה אתה משלם

בגדול בנקים זה השטן, אני עברתי מאותה סיבה בזמנו מפועלים לדיסקונט כי עד גיל 26 לא משלמים שם עמלות בכלל ובפועלים שילמתי גם דמי ניהול חשבון מהרגע שהגעתי לגיל 18 ובנוסף דמי כרטיס מאסטרקארד בינלאומי כשבדיסקונט יש לי ויזה בינלאומית שלא שילמתי עליה שקל עמלה עד גיל 26.
אני רק מכניס משכורת לשם אז אין לי ממש שיקול אחר חוץ מעמלות. אולי אם אתה משקיע בבורסה או משהו כדאי ללכת על אופציות אחרות אבל אם לא תלך לאיפה שאתה מקבל את העמלות הכי נמוכות לפרק זמן הארוך ביותר.

לך פשוט לסניפי בנק שקרובים אליך (או שתנסה להתקשר) ותשאל מה הם יכולים להציע לך. לך למי שיציע לך להיות אצלו עם 0 עמלות.
אגב תגיד לבנק שלך שאתה רוצה לעזוב אותו בגלל העמלות וסיכוי מאד גבוה שהם פשוט יבטלו לך אותם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים, מעבר לעמלות.. יש פה מישהו עם ניסיון אישי שהוא מרוצה מהבנק שלו בעקבות משהו מיוחד?
מתכוון למשל על הטבות תקופתיות, או עמלות נמוכות מאוד במסחר בשוק ההון?

למרות שתאכלס שוק ההון אני לא הולך להשקיע בבנק, אין סיבה לשלם לעוד מישהו שיגזור עלי קופון

כולם משלמים עמלה על כרטיס שאתה מחזיק, אני פשוט מתקשר ואומר להם תורידי לו אותו, קצת ביטחון בטלפון וזה עושה את העבודה.
אני לא רואה סיבה לשלם 15 שקל לכרטיס מעפן כל חודש.

• פותח/ת השרשור
כולם משלמים עמלה על כרטיס שאתה מחזיק, אני פשוט מתקשר ואומר להם תורידי לו אותו, קצת ביטחון בטלפון וזה עושה את העבודה.
אני לא רואה סיבה לשלם 15 שקל לכרטיס מעפן כל חודש.

אני ביטלתי את הכרטיס אשראי ברגע שהבנתי שאני משלם עליו, יש לי כרטיס "חבר"
מזמנו שהייתי בקבע.. אני מדבר על עמלות שהם לוקחים לי על ניהול חשבון ושטויות כאלה

לא שמעתי על דבר כזה אני אגיד לך את האמת.
אם אתה לא משקיע בשוק, אני לא רואה סיבה שיקחו עמלות כאלה, נשמע מוזר.

יש עמלות כאלה פשוט צריך לבקש שלא יקחו אותן. תעבור בין בנקים. יהיה האחד שיקבל אותך עם 0 עמלות.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי על דבר כזה אני אגיד לך את האמת.
אם אתה לא משקיע בשוק, אני לא רואה סיבה שיקחו עמלות כאלה, נשמע מוזר.
אני משקיע, לא דרך הבנק.. העמלות שהם לוקחים לי זה עמלות ניהול עובר ושב, כלומר מישהו העביר לי כסף מבנק אחר.. לוקחים עמלה ושטויות כאלה.

יש עמלות כאלה פשוט צריך לבקש שלא יקחו אותן. תעבור בין בנקים. יהיה האחד שיקבל אותך עם 0 עמלות.
כנראה שזה מה שאעשה.

יש לי, והוא היה טוב כשלא היו לי דברים אחרים. לצערי פפר הוא בנק לצעירים יותר, כשיש לך עסק יותר קשה להתנהל עם פפר

אני משקיע, לא דרך הבנק.. העמלות שהם לוקחים לי זה עמלות ניהול עובר ושב, כלומר מישהו העביר לי כסף מבנק אחר.. לוקחים עמלה ושטויות כאלה.

כנראה שזה מה שאעשה.

יש לי, והוא היה טוב כשלא היו לי דברים אחרים. לצערי פפר הוא בנק לצעירים יותר, כשיש לך עסק יותר קשה להתנהל עם פפר
באלך לפרט שאדע לעתיד? כי כרגע באמת אני צעיר ובאמת הוא מושלם

הייתי בסיטואציה שלך בעבר - הייתי בבנק מזרחי-טפחות בגלל ההורים שלי ותמיד שילמתי עמלות על כלום. אף פעם לא הייתי מרוצה מזה שאני משלם הרבה עמלות אבל בגלל שכולם סביבי גם שילמו אז זה "החליק" לי יותר ב"גרון". עד שהבנתי שגם את העמלות האלה אני לא צריך לשלם אז הלכתי לבנק ו"דפקתי על השולחן"(לא באמת אבל זה היה בגישה הזאת...) - אמרתי להם "או שאתם מבטלים לי את כל העמלות האלה או שאני עובר בנק".

הנציג שטיפל בי במשך שנים שהייתי לקוח שם "עשה פוזות" ואמר שהם לא יכולים לתת הנחה אבל הלך לשאול את מנהל הסניף לגבי הנחות שהם יכולים לתת לי. חזר אחרי כמה דקות התייעצות עם מנהל הסניף ואמר שהם לא יכולים לתת לי 100% הנחה על העמלות אלא רק 70. אמרתי להם "תודה רבה" ומאז התחלתי תהליך של סגירת חשבון. במקביל הלכתי לברר בכל שאר הבנקים מה הם יכולים לתת לי ? יעזור לך מאוד אם אתה עובד בארגונים גדולים שאולי יש להם הסכמים עם בנקים. ציינת שהיה לך כרטיס אשראי של "חבר" תבדוק אם יש להם הסכמים עם בנקים כי לרוב למועדון לקוחות כל כך גדול כמו "חבר" יש להם מלא הסכמים כאלו. אני בזמנו עבדתי בחברת הייטק שהיה להם הסכם עם מועדון הלקוחות "הייטקזון" אז עשיתי כרטיס שלהם ללא תשלום. עשיתי יום מרוכז והלכתי לכל הבנקים שיש למועדון הזה הסכמים ובדקתי אותם אחד אחד ולפי זה נכנסתי לבנק ולסניף ספציפיים. בסוף נכנסתי לבנק הבינלאומי.

• פותח/ת השרשור
באלך לפרט שאדע לעתיד? כי כרגע באמת אני צעיר ובאמת הוא מושלם

כן, לי בסופו של דבר חשוב שיהיה לי נציג לדבר איתו, אני עכשיו פותח עסק שיכנס לי הרבה העברות לבנק, לשלם על כל דבר כזה כסף זה לא מוצדק.. אם הייתי בפפר לא היה עם מי לדבר, בכללי פפר מרגיש לי דבר נחמד וחביב אבל לא בנק אמיתי. מאמין שבעתיד הם ישתפרו.
ההוספה שהם עשו באפשרות לסחור בשוק ההון זה בהחלט התקדמות.

הייתי בסיטואציה שלך בעבר - הייתי בבנק מזרחי-טפחות בגלל ההורים שלי ותמיד שילמתי עמלות על כלום. אף פעם לא הייתי מרוצה מזה שאני משלם הרבה עמלות אבל בגלל שכולם סביבי גם שילמו אז זה "החליק" לי יותר ב"גרון". עד שהבנתי שגם את העמלות האלה אני לא צריך לשלם אז הלכתי לבנק ו"דפקתי על השולחן"(לא באמת אבל זה היה בגישה הזאת...) - אמרתי להם "או שאתם מבטלים לי את כל העמלות האלה או שאני עובר בנק".

הנציג שטיפל בי במשך שנים שהייתי לקוח שם "עשה פוזות" ואמר שהם לא יכולים לתת הנחה אבל הלך לשאול את מנהל הסניף לגבי הנחות שהם יכולים לתת לי. חזר אחרי כמה דקות התייעצות עם מנהל הסניף ואמר שהם לא יכולים לתת לי 100% הנחה על העמלות אלא רק 70. אמרתי להם "תודה רבה" ומאז התחלתי תהליך של סגירת חשבון. במקביל הלכתי לברר בכל שאר הבנקים מה הם יכולים לתת לי ? יעזור לך מאוד אם אתה עובד בארגונים גדולים שאולי יש להם הסכמים עם בנקים. ציינת שהיה לך כרטיס אשראי של "חבר" תבדוק אם יש להם הסכמים עם בנקים כי לרוב למועדון לקוחות כל כך גדול כמו "חבר" יש להם מלא הסכמים כאלו. אני בזמנו עבדתי בחברת הייטק שהיה להם הסכם עם מועדון הלקוחות "הייטקזון" אז עשיתי כרטיס שלהם ללא תשלום. עשיתי יום מרוכז והלכתי לכל הבנקים שיש למועדון הזה הסכמים ובדקתי אותם אחד אחד ולפי זה נכנסתי לבנק ולסניף ספציפיים. בסוף נכנסתי לבנק הבינלאומי.
תודה רבה אחי על התשובה המפורטת, בהחלט עוזרת מאוד. אני כבר לא עמית חבר כך שזה לא יעזור לי, אבל עדין יש לי את ההטבות של האשראי.
למה הבינלאומי? בגלל אותה חברת הייטק או שהם נתנו לך ערך מוסף אחר?

הצעות?

בגדול אני בדיסקונט, כל הפועלות הן הפקדת כסף דרך ביט והוצאה דרך האשראי.
אין לי עמלות על גיל 26
קיבלתי שני כרטיסי אשראי בחינם
פתחתי חשבון לפני שנתיים ולא התקשרתי לסניף פעם אחת, לא התעסקתי עם הבנק פעם אחת
האפליקציה שלהם בסה״כ בסדר אם אתה מהאנשים שזוכרים את הסיסמאות שלהם.

זה הכול, בעיני בנק אחלה

תודה רבה אחי על התשובה המפורטת, בהחלט עוזרת מאוד. אני כבר לא עמית חבר כך שזה לא יעזור לי, אבל עדין יש לי את ההטבות של האשראי.
למה הבינלאומי? בגלל אותה חברת הייטק או שהם נתנו לך ערך מוסף אחר?

לא, בגלל שפשוט הלכתי לסניף שליד הבית שלי(למזלי יש לי מתחם שבו יש 3 סניפים של 3 בנקים שונים ככה שהיה לי מזל שהכל מרוכז במקום 1)
ובדקתי דברים בכל סניף - כמה עמדות קבלת לקוחות יש שם ? כמה לקוחות יש ? האם זה סניף עמוס ? האם במידה ואתה מחכה בתור לקבלת שירות - אתה מחכה בגדר הזמן הסביר או שאתה מחכה מינימום 30 דק' ? האם הם נותנים לך את ההטבות שאתה רוצה ? האם שעות הפעילות שלהם מתאימות לך ? האם התכנית שהם נותנים לך היא לתוקף קצר/ארוך/בלתי מוגבל ? האם הכרטיס אשראי שאתה מקבל מהבנק בא עם התחייבות שבה אתה צריך שיהיו לך X(הבנק יכול לבוא בדרישה שאם אתה מקבל ממנו כרטיס אשראי אז אתה צריך שיהיו לך לדוגמא 2500 ש"ח חיובי אשראי בכל חודש) ש"ח של חיובים כל חודש ?

בתכלס כל הבנקים אותו זבל.. רק המיליונרים מקבלים הטבות על חשבון מעמד הביניים משלמי העמלות.. דמי שורה , עמלת משיכה , עמלת הפקדה , עמלת פקיד...

מזמן עברתי לבנק הזרע!!
😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית