הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לפרסום חומרים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
לא כ"כ ברור לי, אז אשאל.
מותר לפרסם כאן תמונות של חומרים שאכן מנסיון אישי עובדים? בכדי לעזור להבין מה מקורי ומה מזויף, ולתת חוות דעת רלוונטית נוגדת אינטרס כלשהו כמובן שהכל מנסיון אישי וצילומים של חומרים פרטים , לא רק "סגורים" ולא למכירה וכו.

פשוט רצים מלא זיופים של חברות מסוימות וזה יכול לעזור לדעתי

חחח אני יותר מתוח ממך כ"כ הרבה זמן הייתי רוצה לשמוע ולאמת דברים מסוימם בדרך כלשהי, ויש לנו ניסיון גדול בתחום הזה , ולדעתי זה מבורך מקווה שיסכימו אחרי הכל זה הפורום היחידי שלכולנו יש נושא משותף כ"כ ואנו נמנעים מלתת מידע של 100 אחוז לגבי התחום. ככה שאני במתח כמוך 🤯

וכן לנעוץ כל פיסת מידע, שאנשים ילמדו שהבריאות של אדם יותר חשובה מכמה מאות שקלים.
🙄

לכן תהיה פה שקיפות מלאה.
כל אדם שיפרסם חומר כלשהו יצטרך לתת חוות דעת, ביסוס, תמונות אנו קבוצה יחסית קטנה של כמה אנשים שיודעים מי כאן דובר אמת ומי לא. למי שיהיה אינטרס לשווק את המוצרים שלו מסיבה כלשהי יקבל באן. בריאות של אנשים זה לא משחק והגיע הזמן שבמקום כל שני וחמישי ישאלו איך החברה הזו מה טוב וכו' יהיה ביסוס ונעזור לעצמנו בסופו של דבר. לי אין מה להסתיר רק לעזור. 😃
מחזק
בשעה טובה ומוצלחת

טוב אני יתן תרומה קטנה גם להלן נתחיל
בתמונה ניתן ליראות דראגון פארמה, ואלפא פארמה, ו ארימדקס של פארמהקום
נתחיל מי דראגון אז ככה נפלתי על פארטיה מדהימה הטסט פרופ עם כאב מזערי (עם טכניקה טובה) נכנס מהר מאוד החומר נקי Pip מאוד נמוך נמשיך עם Npp150 אוקי הפעם הראשונה שלי איתו והוא הפתיע אותי לטובה נתן לי המון בשר המון כח והמון ביטחון במקשל גבוה נכנס די מהר לפעולה חומר נקי. נמשיך עם מסטרון השתמשתי בו במינון מאוד נמוך והוא הפתיעה אותי לטובה חומר עובד ונקי מאוד נהנתי ,ולסיום עם ליין האוראלים של דראגון ניתן ליראות שקית של וינסטרול 100 כדורים אז ככה הוויני עובד בהחלט מייבש ומוריד נוזלים מהגוף נותן כח מדהים בשביל דראגון פארמה לא ציפתי לאיכות טובה של הויני לחץ דם תקין במהלך שימוש בוויני (30מג 4 שבועות) ונסיים עם התרופות לאסטרוגן ופרולקטין אז הארימדקס של פארמהקום מדהים עובד בהחלט (מאומת עם בדיקות דם) לגבי קברגולין נו כולם מכירים אותו אין מה להרחיב 0.5 בשלוש שבועות האחרונים לסייקל עשה תעבודה. וכמעט שחכתי לגבי הפרופיונט של אלפא פארמה אז ככה הוא מעט כואב אבל עובד מדהים עושה את העבודה עשיתי איתו סייקל פשוט וקליל נטו טסט ל 8 שבועות 100 כל יום אחר היה מדהים ליבדו גבוה ,pip סופר נמוך עד לא מורגש ,משקלי עבודה עולים הרגשה טובה למהלך כל הסייקל עליו. עד כאן זהו חברים כרגע אני בסייקל של טסט אנטט/וינסטרול של Hilma bio care העדכן בהמשך עם בדיקות דם מסודרות ותמונות של החומרים ואולי של התוצאות, נכון לכרגע אני מסיים שבוע 2

קבצים מצורפים

• 20181215_184451.jpg
    20181215_184451.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 125
  • 20181215_184451.jpg
    20181215_184451.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 112
  • פותח/ת השרשור
נתחיל מי דראגון אז ככה נפלתי על פארטיה מדהימה הטסט פרופ עם כאב מזערי (עם טכניקה טובה) נכנס מהר מאוד החומר נקי Pip מאוד נמוך נמשיך עם Npp150 אוקי הפעם הראשונה שלי איתו והוא הפתיע אותי לטובה נתן לי המון בשר המון כח והמון ביטחון במקשל גבוה נכנס די מהר לפעולה חומר נקי. נמשיך עם מסטרון השתמשתי בו במינון מאוד נמוך והוא הפתיעה אותי לטובה חומר עובד ונקי מאוד נהנתי ,ולסיום עם ליין האוראלים של דראגון ניתן ליראות שקית של וינסטרול 100 כדורים אז ככה הוויני עובד בהחלט מייבש ומוריד נוזלים מהגוף נותן כח מדהים בשביל דראגון פארמה לא ציפתי לאיכות טובה של הויני לחץ דם תקין במהלך שימוש בוויני (30מג 4 שבועות) ונסיים עם התרופות לאסטרוגן ופרולקטין אז הארימדקס של פארמהקום מדהים עובד בהחלט (מאומת עם בדיקות דם) לגבי קברגולין נו כולם מכירים אותו אין מה להרחיב 0.5 בשלוש שבועות האחרונים לסייקל עשה תעבודה. וכמעט שחכתי לגבי הפרופיונט של אלפא פארמה אז ככה הוא מעט כואב אבל עובד מדהים עושה את העבודה עשיתי איתו סייקל פשוט וקליל נטו טסט ל 8 שבועות 100 כל יום אחר היה מדהים ליבדו גבוה ,pip סופר נמוך עד לא מורגש ,משקלי עבודה עולים הרגשה טובה למהלך כל הסייקל עליו. עד כאן זהו חברים כרגע אני בסייקל של טסט אנטט/וינסטרול של Hilma bio care העדכן בהמשך עם בדיקות דם מסודרות ותמונות של החומרים ואולי של התוצאות, נכון לכרגע אני מסיים שבוע 2
אישית לא יצא לי לנסות npp אבל נשמע מפתיע! בהחלט מראה טוב לעיניים:161bd:👏
אלפה פראם חולה על האוראלים שלהם 🤯
מתגעגע לווינסטרול והפרימו שלהם בין היותר טובים שיצא לי לחוות.

"מינון מאוד נמוך מסטרון"
מה היה המינון?

"מינון מאוד נמוך מסטרון"
מה היה המינון?
סורי אני קצת עפיפון יש לי גם ככה בעיות קריאה וכתיבה, לקחתי 0.5 כל יום אחר
הalpbol (דיאנבול) שלהם קטלני באמת שאשכרה יש הבדל משמעותי בהרגשות ניסתי של פארמהקום רציתי למות מעט לחצי דם גבוהים לעומת אלפא פארמה באמת הדיבול עבר חלק היה תוצאות טובות (אני מסיק שזה מים כי עד סוף Pct איבדתי כח ומסה)
לגבי Npp ממליץ בחום עדיף על דקה לפי דעתי בגלל שהוא נכנס מהר לפעולה לגבי סיפחת נוזלים למרות האסטר הקצר הוא עדין סופח נוזלים

150 מג שבועי?
אל תשכח שהוא 1.70 אז זה יכול קצת להטעות אבל כן לדעתי הקרב על הגודל הוא בינו לבין רוני
השנה תיהיה תחרות מאוד קשה, פיל תיקן את הפאדיחות של שנה שעברה, שון נמצא בשייפ פצצה ורולי גדול וחד יותר מאי פעם,

150 מג שבועי?

השנה תיהיה תחרות מאוד קשה, פיל תיקן את הפאדיחות של שנה שעברה, שון נמצא בשייפ פצצה ורולי גדול וחד יותר מאי פעם,
שון עד כמה שאני זוכר עדיין מורחק, פיל מי יודע אם יתחרה, לדעתי סתם עושה טיזינג כמו שקאי נהג לעשות בשנים האחרונות

שון עד כמה שאני זוכר עדיין מורחק, פיל מי יודע אם יתחרה, לדעתי סתם עושה טיזינג כמו שקאי נהג לעשות בשנים האחרונות
שון רודן מורחק??
אני חושב שהוא כן הוא מת לקטוף פעם שמינית מר אולימפיה כדי להיכנס לרשימה של לי פריסט ורוני קולמן
אם שון ופיל לא מתחרים רוב הסיכויים שרולי יקח את התחרות או וויליאם,

שון רודן מורחק??
אני חושב שהוא כן הוא מת לקטוף פעם שמינית מר אולימפיה כדי להיכנס לרשימה של לי פריסט ורוני קולמן
אם שון ופיל לא מתחרים רוב הסיכויים שרולי יקח את התחרות או וויליאם,
לדעתי רולי יקח, יותר מקווה. אבל לפי מה שהבנתי הפייבוריט של הרוב הוא בונאק באמת. תתעדכן בקשר לשון, הוא מורחק בעקבות תלונה עד אונס שהוגשה נגדו החודש. פיל לא רשמית מתחרה, מי יודע אולי יפתיע

NPP הסטרואיד מושלם

לא עושה לי שום בעיות פרולקטין, הרבה אנרגיה, לא הורס את הליבידו

החיסרון היחיד זה עדיין אוגרים מים אבל זה נעלם מהר יותר

• פותח/ת השרשור
סורי אני קצת עפיפון יש לי גם ככה בעיות קריאה וכתיבה, לקחתי 0.5 כל יום אחר

הalpbol (דיאנבול) שלהם קטלני באמת שאשכרה יש הבדל משמעותי בהרגשות ניסתי של פארמהקום רציתי למות מעט לחצי דם גבוהים לעומת אלפא פארמה באמת הדיבול עבר חלק היה תוצאות טובות (אני מסיק שזה מים כי עד סוף Pct איבדתי כח ומסה)
לגבי Npp ממליץ בחום עדיף על דקה לפי דעתי בגלל שהוא נכנס מהר לפעולה לגבי סיפחת נוזלים למרות האסטר הקצר הוא עדין סופח נוזלים
האורלים שלהם ברמה גבוהה מאוד, ואיכותים.
אני יכול להגיד בוודאות שמאז בריטש דינספרי החבר'ה הזו לדעתי תפסה את מקומם.

יש להם ווינסטרול בכדורים של 10 מג או כדור של 50 מג. שנה שעברה לקחתי 50, הכאבים שחוותי במרפקים היו כל כך קשים, שלא האמנתי. יצא לי להשתמש בפרימו שלהם גם הייתי לוקח 2 כדורים הייתי יורד באחוזי שומן וגדל במסת שריר בצורה מדהימה ותמיד בפאמפ.

גם החברה שמזייפת בתאילנד את בריטיש דינספרי קיום מאוד טובה מבחינת אוראלים.

פארמהקום השתמשתי בפעם האחרונה לפני 4 שנים אולי אם לא יותר כבר שחכתי איך הם.

היום בארץ אין מבחר כ"כ כולם על גל אחד של ברנד כלשהו.

יש לי חבר שמזמין מאתר כלשהו מחול חומרים לא של ברנדים כ"כ מקורים הוא אישית לוקח, אבל לא נראה משהו, אבל אישתו פסיכית לוקחת טסט וויני חצי גבר אבל איכות שריר מפגרת!..

וחברה פתחנו את הפוסט למטרה מסוימת מה הקשר מר אולימפיה עכשיו? למה להרוס
NPP הסטרואיד מושלם

לא עושה לי שום בעיות פרולקטין, הרבה אנרגיה, לא הורס את הליבידו

החיסרון היחיד זה עדיין אוגרים מים אבל זה נעלם מהר יותר
בשל איזה ברנד השתמשת ?
אחת הסיבות שלא אהבתי את הדקה זה האגירת נוזלים והמראה של דקה פייס.. השתמשתי בעבר בסייקל בדקה הרגיל אך לא ראיתי תוצאות בשמיים.

עליי תמיד עבד טרן טסט קצר, יותר מארוך ווינסטרול או דיבול. הייתי מגוון ועושה גשר פשוט. בלודנון מעולם לא השפיע עליי בשום צורה וגם לא דקה.
תוכלו גם לפרט על התופעות לוואי שחוויתם?
אני אישית חוץ מבעיות שינה ועצבים מטרן לא סבלתי משום תופעות אף פעם משום חומר.

האורלים שלהם ברמה גבוהה מאוד, ואיכותים.
אני יכול להגיד בוודאות שמאז בריטש דינספרי החבר'ה הזו לדעתי תפסה את מקומם.

יש להם ווינסטרול בכדורים של 10 מג או כדור של 50 מג. שנה שעברה לקחתי 50, הכאבים שחוותי במרפקים היו כל כך קשים, שלא האמנתי. יצא לי להשתמש בפרימו שלהם גם הייתי לוקח 2 כדורים הייתי יורד באחוזי שומן וגדל במסת שריר בצורה מדהימה ותמיד בפאמפ.

גם החברה שמזייפת בתאילנד את בריטיש דינספרי קיום מאוד טובה מבחינת אוראלים.

פארמהקום השתמשתי בפעם האחרונה לפני 4 שנים אולי אם לא יותר כבר שחכתי איך הם.

היום בארץ אין מבחר כ"כ כולם על גל אחד של ברנד כלשהו.

יש לי חבר שמזמין מאתר כלשהו מחול חומרים לא של ברנדים כ"כ מקורים הוא אישית לוקח, אבל לא נראה משהו, אבל אישתו פסיכית לוקחת טסט וויני חצי גבר אבל איכות שריר מפגרת!..

וחברה פתחנו את הפוסט למטרה מסוימת מה הקשר מר אולימפיה עכשיו? למה להרוס

בשל איזה ברנד השתמשת ?
אחת הסיבות שלא אהבתי את הדקה זה האגירת נוזלים והמראה של דקה פייס.. השתמשתי בעבר בסייקל בדקה הרגיל אך לא ראיתי תוצאות בשמיים.

עליי תמיד עבד טרן טסט קצר, יותר מארוך ווינסטרול או דיבול. הייתי מגוון ועושה גשר פשוט. בלודנון מעולם לא השפיע עליי בשום צורה וגם לא דקה.

אני אישית חוץ מבעיות שינה ועצבים מטרן לא סבלתי משום תופעות אף פעם משום חומר.

NPP וורטקס

אתה עדיין מקבל ים מים ופרצוף ירח אבל זה נעלם מהר יותר

תכלס אם אתה יכול לשרוד טרן ברור שעדיף לך טרן

דקה אבל הרבה יותר בטוח וממלא אותך יפה
פרימו בכדורים 🙄

על זה אף פעם לא חשבתי 😣

לך תמצא פרימו אוראלי אמיתי בשוק עכשיו..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרימו בכדורים 🙄

על זה אף פעם לא חשבתי 😣
לא קיים בארץ, וגם אם כן מזויף 😆

NPP וורטקס

אתה עדיין מקבל ים מים ופרצוף ירח אבל זה נעלם מהר יותר

תכלס עם אתה יכול לשרוד טרן ברור שעדיף לך טרן

דקה אבל הרבה יותר בטוח וממלא אותך יפה

לך תמצא פרימו אוראלי אמיתי בשוק עכשיו..
על איזה מינון היית ותוך כמה זמן הגעת לפיק?
התחלתי שוב עם הטרן כבר יומים ללא שינה 🤦‍♂️

לא קיים בארץ, וגם אם כן מזויף 😆

על איזה מינון היית ותוך כמה זמן הגעת לפיק?
התחלתי שוב עם הטרן כבר יומים ללא שינה 🤦‍♂️
טרן ארוך 400?
לדעתי 600 טרן אצטט של זנקו ממש חזק
למרות שלא יצא לי להתנסות בטרן של ורטקס

• פותח/ת השרשור
טרן ארוך 400?
לדעתי 600 טרן אצטט של זנקו ממש חזק
למרות שלא יצא לי להתנסות בטרן של ורטקס
400 ארוך!**
עם הטרן הקצר אני לוקח 50 מ"ג לא מסוגל מעבר התופעות לוואי חזקות מידי משתדל להגיע ל200 במקרה הטוב בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית