הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לפרסום חומרים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
לא כ"כ ברור לי, אז אשאל.
מותר לפרסם כאן תמונות של חומרים שאכן מנסיון אישי עובדים? בכדי לעזור להבין מה מקורי ומה מזויף, ולתת חוות דעת רלוונטית נוגדת אינטרס כלשהו כמובן שהכל מנסיון אישי וצילומים של חומרים פרטים , לא רק "סגורים" ולא למכירה וכו.

פשוט רצים מלא זיופים של חברות מסוימות וזה יכול לעזור לדעתי

לא קיים בארץ, וגם אם כן מזויף 😆

על איזה מינון היית ותוך כמה זמן הגעת לפיק?
התחלתי שוב עם הטרן כבר יומים ללא שינה 🤦‍♂️

אני על הכל מינון נמוך

מינימום 200 מ"ג ולא מעבר ל450 מ"ג..

לי זה עבד

יכול להיות מישהו יותר מנוסה יצטרך יותר בשביל לגדול

@The Blast הוא לקח טרן של וורטקס .
זה חומר נקי .. מפחיד .. אם תשיג טרן וורקטס אתה תהיה בבעיה בזריקה של 200 מ"ג .
כל החברות שהשגת אתה חושב שהיית בטרן על 600 - 400 זה דומה ל200 של ווסטרקס אבל זה לא זה .

@The Blast הוא לקח טרן של וורטקס .
זה חומר נקי .. מפחיד .. אם תשיג טרן וורקטס אתה תהיה בבעיה בזריקה של 200 מ"ג .
כל החברות שהשגת אתה חושב שהיית בטרן על 600 - 400 זה דומה ל200 של ווסטרקס אבל זה לא זה .
ורטקס אמיתי אכן הוחיכו את עצמם

• פותח/ת השרשור
תקשיבו עשיתי זריקה של חצי cc אחרי תקופה טובה בלי, אני כבר יומים ער ולא נרדם. והיום אני צריך לעשות שוב, אין מצב אני אדחה למחר. אגב הסוסטנון הרפואי ימח שיימם יש בו שמן בוטנים זה אחד הכואבים 😭
מה המשקל והגובה שלך?
אח יקר אם היית לוקח 600 טרן אמיתי, מבטיח לך עם כמה שאתה מסאיבי והכל היית מתאבד או יושב על רצח או בבית חולים לחולי נפש.

אין חיה כזו 600 מ"ג, כל השנים שלקחתי טרן חשבתי שלקחתי טרן. היום אני מבין מזה טרן במיוחד קצר. ננתי גם לחבר 1 cc מחולק ל-2 זריקות הוא חמום מוח גם ככה הבנאדם כמעט הרג את האישה שלו זה טרן ששווה זהב לדעתי.
אני על הכל מינון נמוך

מינימום 200 מ"ג ולא מעבר ל450 מ"ג..

לי זה עבד

יכול להיות מישהו יותר מנוסה יצטרך יותר בשביל לגדול
אם אמשיך עם הטרן ככה, אשקול לנסות.
אני גם על מינון נמוך לא רוצה להשתגע.

ורטקס אמיתי אכן הוחיכו את עצמם
ניסיתי את שני החברות ולא שמתי לב להבדל
תקשיבו עשיתי זריקה של חצי cc אחרי תקופה טובה בלי, אני כבר יומים ער ולא נרדם. והיום אני צריך לעשות שוב, אין מצב אני אדחה למחר. אגב הסוסטנון הרפואי ימח שיימם יש בו שמן בוטנים זה אחד הכואבים 😭

אח יקר אם היית לוקח 600 טרן אמיתי, מבטיח לך עם כמה שאתה מסאיבי והכל היית מתאבד או יושב על רצח או בבית חולים לחולי נפש.

אין חיה כזו 600 מ"ג, כל השנים שלקחתי טרן חשבתי שלקחתי טרן. היום אני מבין מזה טרן במיוחד קצר. ננתי גם לחבר 1 cc מחולק ל-2 זריקות הוא חמום מוח גם ככה הבנאדם כמעט הרג את האישה שלו זה טרן ששווה זהב לדעתי.

אם אמשיך עם הטרן ככה, אשקול לנסות.
אני גם על מינון נמוך לא רוצה להשתגע.
תופעות לוואי זה משתנה בין אחד לאחר ..
אם יהיו הוכחות של מעבדה שזנקו וכל חברה אחרת
היא בדוס נמוך לעומת ורטקס יש על מה לדבר חח

איך שGNFIT מדבר עליהם .. ההבדל בין זנקו לוורטקס כמה שקלים הייתי שם אותם פעם אחת בשביל לבדוק 🤭

• פותח/ת השרשור
איך שGNFIT מדבר עליהם .. ההבדל בין זנקו לוורטקס כמה שקלים הייתי שם אותם פעם אחת בשביל לבדוק 🤭
שוב אני רק מהניסיון האישי שלי מדבר, הדילר שלי למזלי בחור ישר כמו סרגל, ואני לא מחליף אותו. שאר החומרים שיצא לי להשתמש כמו אלפה פראם, בריטיש המזויף וכו נקנו מתאילנד לא מהארץ.

זנקו יצא לי להשתמש בעבר בקלן שלהם,קיבלתי 30 כדורים מחבר והוא היה די סבבה.

אז אתם טוענים שיספיק 200 מ"ג טרן?
מה אתה גנוב ברור .. יותר מידי .
תשיג משהו איכותי כמו וורטקס ותתחיל 200 מ"ג ..
שנייה כמה אתה שוקל ? ואיזה מספר סייקל זה ?
✋🛑✋ עצרתי רגע כי אתה מדבר כאילו זריקה של 100 טרן , מחליפה לך את האספרסו של הבוקר .

לא השתמשתי עוד בטרן..חיכיתי איתו קצת.
מאמין ש200 באמת יהיה התחלה סבירה

זה יהיה סייקל 2 וחצי / שלישי ,תלוי איך סופרים

לא השתמשתי עוד בטרן..חיכיתי איתו קצת.
מאמין ש200 באמת יהיה התחלה סבירה

זה יהיה סייקל 2 וחצי / שלישי ,תלוי איך סופרים
וואלה הציעו לי אחרי npp להוסיף אנאפלון או להחליף את הnpp בטרן קצר אבל אחרי התופעות לוואי שאני שומע אני חושב שאני יקרוס, עוד לא ניסיתי בולדנון אפילו ולא פרימו 👎👎

נערך לאחרונה:
@frozen
מה דעתך על זריקות טרן קצר כל 3 ימים? החומר עדיין יהיה יציב בדם? זו הדרך הכי נוחה לקחת כשמדובר במינון של 100 או 200 מג טרן בשבוע

@Gnfit
@שים
@AFBB
אז אתם טוענים שיספיק 200מג טרן?
זה חוסך לי הרבה כסף:jester:😋🍴..תיכננתי את ההוצאות שלי לפי 400 לשבוע

בימים שהיה טרן הקס רפואי בשוק ב97 גם 75 מ"ג היה מספיק

טרן אמיתי זה כוח השטן בויאל
@frozen
מה דעתך על זריקות טרן קצר כל 3 ימים? החומר עדיין יהיה יציב בדם? זו הדרך הכי נוחה לקחת כשמדובר במינון של 100 או 200 מג טרן בשבוע

לא אופטימלי אבל יכול לעבוד

@frozen
3 ימים זה כמעט הזמן בין זריקות של אנטט/סיפיונאט,נראה לי זה יהיה בזבוז חומר לעבוד ככה עם קצר

• פותח/ת השרשור
@Gnfit
@שים
@AFBB
אז אתם טוענים שיספיק 200מג טרן?
זה חוסך לי הרבה כסף:jester:😋🍴..תיכננתי את ההוצאות שלי לפי 400 לשבוע
טרן אצטט היה מגיע לרוב כ-a75 בוורטקס יש 100. אני לא יכול לעשות 1 cc ממנו כי אני נחנק ויום למחרת הזריקה בקושי נושם, מתנשם, לא מצליח לישון ועצבני כמו חולה נפש אבל התוצאות שלו ממש ממש טובות אני כל היום עם ורידים בחוץ. משקלי עבודה מפגרים,עשיתי בחמישי חצי מל , רק מחר אעשה את החצי ה-2 אני לא מסוגל זה כבד לי ✋🛑✋

אז 200 יספיק לשבוע..
אני יוכל להריץ 4 חודשים במקום חודשיים על 400:jester:.
(וזה רק ההתחלה...המשך יבוא)

אז 200 יספיק לשבוע..
אני יוכל להריץ 4 חודשים במקום חודשיים על 400:jester:.
(וזה רק ההתחלה...המשך יבוא)
תכין את הגוף לתופעות לוואי אחי והרגשה של סופרמן באימון מניסיון אם תצליח לספוג את התופעות לוואי אתה תעוף באוויר , השתמשתי בטרן ארוך חצי שנה תוצאות מטורפות במינון של 600 מג בשבוע.
טרן אצטט היה מגיע לרוב כ-a75 בוורטקס יש 100. אני לא יכול לעשות 1 cc ממנו כי אני נחנק ויום למחרת הזריקה בקושי נושם, מתנשם, לא מצליח לישון ועצבני כמו חולה נפש אבל התוצאות שלו ממש ממש טובות אני כל היום עם ורידים בחוץ. משקלי עבודה מפגרים,עשיתי בחמישי חצי מל , רק מחר אעשה את החצי ה-2 אני לא מסוגל זה כבד לי ✋🛑✋
מניסיון שלי הגוף מתרגל לטרן עם הזמן צריך להריץ אותו לפחות 4 חודשים , השתמשתי בטרן לפני 5 שנים לערך , היום לא מאמין שאצליח לספוג את התופעות לוואי שלו הם חזקות מדיי.

• פותח/ת השרשור
תכין את הגוף לתופעות לוואי אחי והרגשה של סופרמן באימון מניסיון אם תצליח לספוג את התופעות לוואי אתה תעוף באוויר , השתמשתי בטרן ארוך חצי שנה תוצאות מטורפות במינון של 600 מג בשבוע.

מניסיון שלי הגוף מתרגל לטרן עם הזמן צריך להריץ אותו לפחות 4 חודשים , השתמשתי בטרן לפני 5 שנים לערך , היום לא מאמין שאצליח לספוג את התופעות לוואי שלו הם חזקות מדיי.
אני בכל סייקל השתמשתי בטרן אבל זה היה ארוך והייתי מסתדר רק עצבני מאוד. מאז שעברתי לקצר אני מרגיש כאילו לקחתי טרן מקולקל כל השנים האלה. יש לי גם חבר בסייקל הוא לקח לפני כשנה, סבל בשקט.

עשיתי לו לפני כמה ימים, רק זריקה הבנאדם התחרפן במשך יומים נגס לעצמו בשניים , ואני מדבר איתך על גבר בריא מאוד עם מערכת עצבים חזקה מאוד, הוא ויתר על הויאל שלם.

אני לא מאמין שכל אחד יכול לקחת מינון כזה.

מנגד יש לי חבר שהתחרה לא מזמן ולקח גם אבל לא היו לו תופעות כאלה והוא עשה על בסיס יומי שבועיים לפני התחרות 700 מ"ג בשבוע, הוא היה נראה מטורף מבחינת שייפ. כרגע הוא נראה זוועה אחרי שהפסיק.

כל גוף לגופו, ואני מאמין שטרן גם תלוי המון במצב הנפשי שלך באותה תקופה כשאתה עליו.

אני מחר אנסה שוב ואראה אם שוב אסבול כך ארד מזה לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית