הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה בקשר לפרסום חומרים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
לא כ"כ ברור לי, אז אשאל.
מותר לפרסם כאן תמונות של חומרים שאכן מנסיון אישי עובדים? בכדי לעזור להבין מה מקורי ומה מזויף, ולתת חוות דעת רלוונטית נוגדת אינטרס כלשהו כמובן שהכל מנסיון אישי וצילומים של חומרים פרטים , לא רק "סגורים" ולא למכירה וכו.

פשוט רצים מלא זיופים של חברות מסוימות וזה יכול לעזור לדעתי

אני בכל סייקל השתמשתי בטרן אבל זה היה ארוך והייתי מסתדר רק עצבני מאוד. מאז שעברתי לקצר אני מרגיש כאילו לקחתי טרן מקולקל כל השנים האלה. יש לי גם חבר בסייקל הוא לקח לפני כשנה, סבל בשקט.

עשיתי לו לפני כמה ימים, רק זריקה הבנאדם התחרפן במשך יומים נגס לעצמו בשניים , ואני מדבר איתך על גבר בריא מאוד עם מערכת עצבים חזקה מאוד, הוא ויתר על הויאל שלם.

אני לא מאמין שכל אחד יכול לקחת מינון כזה.

מנגד יש לי חבר שהתחרה לא מזמן ולקח גם אבל לא היו לו תופעות כאלה והוא עשה על בסיס יומי שבועיים לפני התחרות 700 מ"ג בשבוע, הוא היה נראה מטורף מבחינת שייפ. כרגע הוא נראה זוועה אחרי שהפסיק.

כל גוף לגופו, ואני מאמין שטרן גם תלוי המון במצב הנפשי שלך באותה תקופה כשאתה עליו.

אני מחר אנסה שוב ואראה אם שוב אסבול כך ארד מזה לגמרי.

הסטרואיד היחיד שעובד כמו הסטראוטיפים שיש על כל הסטרואידים

האמת היא שאפשר בהחלט לוותר על טרן
אפשר לקחת npp בשביל מסה גבוהה ומסטרון בשביל המראה הקשיח וורידי ויבש,שילוב עם תופעות לוואי הרבה יותר נמוכות מטרן

אפשר לקחת npp בשביל מסה גבוהה ומסטרון בשביל המראה הקשיח וורידי ויבש,שילוב עם תופעות לוואי הרבה יותר נמוכות מטרן

אין תחליף לtrenbologna

באמת סטרואיד מדהים שעושה הרבה יותר בגוף מרק סתם לוק חטוב

אפילו לא מבחינת בודיבילדינג

אני בכל סייקל השתמשתי בטרן אבל זה היה ארוך והייתי מסתדר רק עצבני מאוד. מאז שעברתי לקצר אני מרגיש כאילו לקחתי טרן מקולקל כל השנים האלה. יש לי גם חבר בסייקל הוא לקח לפני כשנה, סבל בשקט.

עשיתי לו לפני כמה ימים, רק זריקה הבנאדם התחרפן במשך יומים נגס לעצמו בשניים , ואני מדבר איתך על גבר בריא מאוד עם מערכת עצבים חזקה מאוד, הוא ויתר על הויאל שלם.

אני לא מאמין שכל אחד יכול לקחת מינון כזה.

מנגד יש לי חבר שהתחרה לא מזמן ולקח גם אבל לא היו לו תופעות כאלה והוא עשה על בסיס יומי שבועיים לפני התחרות 700 מ"ג בשבוע, הוא היה נראה מטורף מבחינת שייפ. כרגע הוא נראה זוועה אחרי שהפסיק.

כל גוף לגופו, ואני מאמין שטרן גם תלוי המון במצב הנפשי שלך באותה תקופה כשאתה עליו.

אני מחר אנסה שוב ואראה אם שוב אסבול כך ארד מזה לגמרי.
מסכים איתך לגבי הארוך והקצר , הקצר הרבה יותר חזק ולא ניתן לספוג את התופעות לוואי הארוך יותר קל לספוג את תופעות הלוואי שלו אולי בגלל האסטר שמתפרק לאט בדם הגוף מתרגל בצורה איטית לחומר וככה התופעות לוואי פחות מורגשות , טרן חומר חזקקקק מאוד מבחינת תופעות לוואי ומבחינת תוצאות זכור לי אז שלקחתי אותו שאחרי חודשיים לערך רק פסקו התופעות לוואי הבלתי נסבלות של חום גוף הזעות , העצבים נשארו ללא ספק לאורך כל השימוש , לא מאמין שאעשה שימוש בטרן שוב אבל הוא מספר אחד למסה נקייה ווסקלוריות והמון כוח .
לא תקבל את התוצאות שיש עם טרן בוודאות אני אומר לך .

גם אל תשכח הטיפטופים שהארוך נותן לך זה בערך 35 מ"ג ליום ...
ובקצר במכה הכנסת 100 יש לך 100 פועל 👉👌 😈
בדיוק זו הסיבה שעוד אכשהו אתה יכול לספוג אותו , הזרקתי את הקצר לפני שנתיים לערך משהו כזה , הוספתי אותו לסייקל של מסטרון וסוס , רציתי למות מהתופעות לוואי היה מטורף והזרקתי רק 150 מג מהקצר .

זה מה שאני עשיתי... תוצאות מספקות בהחלט

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך לגבי הארוך והקצר , הקצר הרבה יותר חזק ולא ניתן לספוג את התופעות לוואי הארוך יותר קל לספוג את תופעות הלוואי שלו אולי בגלל האסטר שמתפרק לאט בדם הגוף מתרגל בצורה איטית לחומר וככה התופעות לוואי פחות מורגשות , טרן חומר חזקקקק מאוד מבחינת תופעות לוואי ומבחינת תוצאות זכור לי אז שלקחתי אותו שאחרי חודשיים לערך רק פסקו התופעות לוואי הבלתי נסבלות של חום גוף הזעות , העצבים נשארו ללא ספק לאורך כל השימוש , לא מאמין שאעשה שימוש בטרן שוב אבל הוא מספר אחד למסה נקייה ווסקלוריות והמון כוח .

לא תקבל את התוצאות שיש עם טרן בוודאות אני אומר לך .
היום עשיתי עוד חצי cc טרן קצר בבוקר, מתחיל כבר לקבל קשיי נשימה, הטסט הקצר כבר הקפיץ אותי נתן בוסט!.. הסוסטנון רפואי השמן שלו מציק מי שם שמן בוטנים:🤦‍♂️: להחליף לאנטט עכשיו כבר יהיה טיפשי.
נריץ אותו עד סוף הסייקל אין ברירה.

לגבי nnp ומסטרון
אין כמו טרן ומסטרון עם וויני ונגיעות טסט 🤩
אם כבר סובלים נסבול, לטרן אין תחליף לדעתי

היום עשיתי עוד חצי cc טרן קצר בבוקר, מתחיל כבר לקבל קשיי נשימה, הטסט הקצר כבר הקפיץ אותי נתן בוסט!.. הסוסטנון רפואי השמן שלו מציק מי שם שמן בוטנים:🤦‍♂️: להחליף לאנטט עכשיו כבר יהיה טיפשי.

לא אמרת שאתה יורד מחומרים עקב הבעיה הרפואית?

• פותח/ת השרשור
לא אמרת שאתה יורד מחומרים עקב הבעיה הרפואית?
אם אני ארד אני אראה כמו ניצול שואה. כבר עשיתי את זה שלקחתי הפסקה 4 וחצי חודשים, זו טעות של החיים. אני לא מסוגל להיות שחיף או בנאדם רגיל לא נתפס אצלי מעדיף למות אומר לכם דוגרי.

אני מחפש פתרון עם התזונה ברגע שאמצא כבר הכל ירוץ חלק.

• פותח/ת השרשור
תנסה למצוא תזונאי המתמחה בבעיה שלך.
מכיר את הגוף שלי יותר טוב מרופא אחי, תזונאי לא יעזור כאן. שריר הקיבה מתפקד ממש חלש, ויש לי גם בעיה במעיים. כך שזה לא משנה , תזונאי במקרה כזה יכול לתת המלצה לדברים קלים לאכילה, מבחינתם אין אופציה לפיתוח גוף לך תגיד לו שרתה צריך להגיע ל200 גרם חלבון עם קיבה שבקושי זזה זה מורכב מאוד. אז יותר לכיון גסטרולוג פרטי, והידע שיש לי אני נעזר בו.

לכן עדיף לי לחסוך כסף מיותר.

לגבי nnp ומסטרון
אין כמו טרן ומסטרון עם וויני ונגיעות טסט 🤩
אם כבר סובלים נסבול, לטרן אין תחליף לדעתי
זה מזכיר לי כל מיני מיקסים של חברות
50mg masteron p,50mg test p,50mg tren a

• פותח/ת השרשור
זה מזכיר לי כל מיני מיקסים של חברות
50mg masteron p,50mg test p,50mg tren a
חחחח... דווקא אחלה מיקסים ל-1 cc. אני שונא לעשות זריקות של 3 cc לא נוח ולא נעים.
חזק מכולנו... תמיד נייעץ לאחרים לעשות X אבל על עצמנו בחיים לא ניישם
אגב שתבין מה קרה שהפסקתי עם החומרים ולהתאמן בגלל הגסטרולוגים הגרועים בארץ
כדי שתקבל אינדקציה קטנה.
בתמונה מצד ימין למעלה זה שהתחילו לי הבעיות, בתמונה שאני שחיף זה מהסף יאוש מהרופאים, בתמונה עם הגופיה האדומה זה כבר אחרי 4 חודשים לקח לי זמן אבל הצלחתי להחזיר את המסה פלוס מינוס. אח"כ לקחתי הפסקה של 4 4 חודשים, אמרתי אולי מהחומרים ישתפר משהו, הגסטרולוג של כללית אמר לי בחיים לא תגיע למה שהיית, אחרי שכבר הגעתי (עם הגופיה האדומה) אז און אוף און אוף, ככה זה נמשך מעל לחצי שנה עד לפני חודשיים בערך. עכשיו אני מטופל אצל גסטרולוג פרטי וכבר יש התקדמות, כל הרופאים של כללית שווים לפח. אז כן זה חזק ממני לא רוצה לחזור להיראות ככה בחיים שוב.

קבצים מצורפים

• IMG_20190818_200415.jpg
    IMG_20190818_200415.jpg
    KB 109.1 · צפיות: 118
חחחח... דווקא אחלה מיקסים ל-1 cc. אני שונא לעשות זריקות של 3 cc לא נוח ולא נעים.

אגב שתבין מה קרה שהפסקתי עם החומרים ולהתאמן בגלל הגסטרולוגים הגרועים בארץ
כדי שתקבל אינדקציה קטנה.
בתמונה מצד ימין למעלה זה שהתחילו לי הבעיות, בתמונה שאני שחיף זה מהסף יאוש מהרופאים, בתמונה עם הגופיה האדומה זה כבר אחרי 4 חודשים לקח לי זמן אבל הצלחתי להחזיר את המסה פלוס מינוס. אח"כ לקחתי הפסקה של 4 4 חודשים, אמרתי אולי מהחומרים ישתפר משהו, הגסטרולוג של כללית אמר לי בחיים לא תגיע למה שהיית, אחרי שכבר הגעתי (עם הגופיה האדומה) אז און אוף און אוף, ככה זה נמשך מעל לחצי שנה עד לפני חודשיים בערך. עכשיו אני מטופל אצל גסטרולוג פרטי וכבר יש התקדמות, כל הרופאים של כללית שווים לפח. אז כן זה חזק ממני לא רוצה לחזור להיראות ככה בחיים שוב.
ממה אתה סובל?
יש לך דיאגנוזה?

ממה אתה סובל?
יש לך דיאגנוזה?
בעיקרון קוראים לזה "שיתוק קיבה" הרבה מקיאים את האוכל שהם אוכלים,צרבות,בחילות וחיים קשים מאוד וחוסר תיאבון מוחלט.

רק שאצלי יש התרוקנות קיבה איטית שזה אותה הגדרה למזלי אבל אני יכול לאכול הכל, רק זמן העיכול מאוד איטי, אני ממש אחרי כל אימון רואה את עצמי במשך ימים מאבד בשר, כי אחרי אימון השרירים נהרסים ונבנים מחדש, אני ממש רואה את זה, ואיך השרירים גדלים מיום ליום כי יום למחרת אני שדוף לחלוטין ובמשך ימים נניח שבוע לא אלך להתאמן, ואגדל כאילו לא הפסדתי יום, אבל זה לא חיים ולא כיף והזוי לגמרי.

הבעיה ה-2 עדין לא מאובחנת והיא במעיים הן בקושי מתפקדות והאוכל נספג. המינימלי של להציע פרוביוטיקה אפילו הגסטרולוגים לא יועדים מזה, שזה עוזר מאוד.. כרגע יש לי תור למומחה הכי גדול בארץ שהקדיש את כל חיו לתנועתיות במערכת העיכול וגם סכום כסף יפה לשלם לפגישה איתו. מקווה שיהיה פיתרון כלשהו, אם יצליחו להבחין מה הבעיה במעי תהיה לי אופציה לעשות שתל לקיבה שיחזיר לי חלק מהתפקוד שלה ולחזור לחיים רגילים. כרגע אני אוכל דברים קלים ומנת בשר 1 ביום מתסף בחלבון ומולטי ויטמין של אנימאל ומתעזר בסבלנות לא כיף בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית