הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב אחרי זריקה

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
היי חברים אתמול התחלתי סייקל ראשון, עשיתי זריקה בערך בשלוש בצהריים הזריקה עצמה לא הייתה מורגשת בכלל, שעה אחרי זה נהיה לי ממש כואב בכתף ברמה שאני בקושי מזיז את היד וכל פעולה הפכה לקשה מאוד, זה אמנם השתפר קצת אבל זה עדיין כואב ועדיין מקשה עלי פעולות עם היד, אין נפיחות או איזה סימן אדום באיזור פשוט כאב כאילו יש לי אבן בכתף וזה ממש לוחץ ומקרין לכל היד, זה אמור להיות ככה?
זה ככה כל זריקה או שזה ככה בגלל שזאת פעם ראשונה שלי? אשמח לתשובות

יש מחט כחולה קצת יותר קצרה שמתאימה לכתף, ופחות כואבת תנסה להשיג , אחרי מספר זריקות תתרגל ופחות יכאב כי השריר בתול. אבל הייתי מציע לך לחלק כתף, כתף,ישבן , ישבן כדי לא ליצור גודש בכתפיים.

• פותח/ת השרשור
יש מחט כחולה קצת יותר קצרה שמתאימה לכתף, ופחות כואבת תנסה להשיג , אחרי מספר זריקות תתרגל ופחות יכאב כי השריר בתול. אבל הייתי מציע לך לחלק כתף, כתף,ישבן , ישבן כדי לא ליצור גודש בכתפיים.
אפילו מזרקים לא מכרו לי, לא הצלחתי למצוא באיזור שלי בית מרקחת שמוכר לכל אחד
אבל אבדוק אם אצליח להשיג מחט כזאת, מה לגבי כתומה?

אפילו מזרקים לא מכרו לי, לא הצלחתי למצוא באיזור שלי בית מרקחת שמוכר לכל אחד
אבל אבדוק אם אצליח להשיג מחט כזאת, מה לגבי כתומה?
כתומה לא חודרת מספיק עמוק לשריר הכתף.
אם אתה מזריק רק טסט אפשר לחזה איתה אבל פחות ממליץ לך על זה.

מזרקים ומחטים לא ימכרו לך, אולי בבית מרקחת פרטי, כן או שתיפול על רוקח נחמד. בדרך כלל דילרים וכו או להזמין מהאינטרנט

גם אם אני על אחוז שומן נמוך?
העניין הוא שהשמן לא חודר עמוק מספיק לשריר, ויכול ליצור גודש. ככל שהסריקה עמוקה יותר בשריר כך טוב יותר. כתומה מתאימה יותר לזריקות כמו וויני בשרירים קטנים בייספס, טרייספס טרפז וכו.

מחט כחולה עם ממש ארוכה ויש מצב שזה גם תרם לכאב שיש לי בכיף לכן עם כתומה דווקא נשמע לי מאוד הגיוני
השריר בתול גבר. גם אם תעשה בישבן יכאב לך. כמו שכתבו לך שים ופרוזן כמה תגובות לפני. כתפיים צריך להסתגל זה יכול בהתחלה מאוד להגביל. באיזה חברה אתה משתמש ?

• פותח/ת השרשור
השריר בתול גבר. גם אם תעשה בישבן יכאב לך. כמו שכתבו לך שים ופרוזן כמה תגובות לפני. כתפיים צריך להסתגל זה יכול בהתחלה מאוד להגביל. באיזה חברה אתה משתמש ?
כן זה שהוא יכאב בהתחלה הבנתי אני בסך הכל מנסה למצוא דרך שזה יהיה כמה שפחות מגביל כי זה מפריע לי באימונים וזה הדבר היחיד שמדאיג אותי, משתמש בג'נסיס

כן זה שהוא יכאב בהתחלה הבנתי אני בסך הכל מנסה למצוא דרך שזה יהיה כמה שפחות מגביל כי זה מפריע לי באימונים וזה הדבר היחיד שמדאיג אותי, משתמש בג'נסיס
עם הזמן כבר לא תרגיש את זה ותתרגל. זה גם נותן מראה גדול יותר לכתפיים, כרגע זה מגביל כי אתה בתול מחטים חח.. תן לזה שבוע וחצי וכבר לא יזיז לך. תעדכן איך מתקדם

• פותח/ת השרשור
עם הזמן כבר לא תרגיש את זה ותתרגל. זה גם נותן מראה גדול יותר לכתפיים, כרגע זה מגביל כי אתה בתול מחטים חח.. תן לזה שבוע וחצי וכבר לא יזיז לך. תעדכן איך מתקדם
זריקה הבאה מחר, אעדכן בהמשך איך הולך לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית