סרטון דדליפט 170 ק"ג, סקוואט 140 ק"ג

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3

בסקוואט משום מה אני לא מצליח לשבור מקביל אפילו עם נעלולי הפלא שלי. מעבר לזה ביקורות והצעות לשיפור טכניקה יתקבלו בברכה.

וכמובן תודה ליוסי על הצילום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
100 פאונד. אחרי משלוח, מכס ומע"מ יצא סה"כ בערך 800 ש"ח.

רציתי להזמין דגם קצת יותר זול אבל לא היה במידה שלי.

חסר לך ממש מעט בסקוואט..
בכל זאת סקוואט ודדליפט ייפים, בחור חזק

המערכת לא רוצה לתת לי לתת לך מוניטין, איזו אפלייה

You must spread some Reputation around before giving it to IronMind again.

נערך לאחרונה:
סקוואט:
לפי מה שאני רואה אתה מתיישב מההתחלה והברכיים גולשות בסוף התנועה , כנראה בגלל זה הזוית לא משתנה ואתה לא מצליח לרדת לדיפ ולקחת באונס כמו שצריך.

דדליפט:
לפני שתפסת את המוט (כשעמדת) מיקמת את המוט מעל חצי כף הרגל, ואז הזזת אותו (Don't Move The Bar) והוא כבר לא היה מעל האמצע.
אני לא סגור על זה, אבל ניראה לי שהמוט לא נוגע בשוקיים לפני המשיכה.

סך הכל יפה מאוד, כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה אומר במילים אחרות לדחוף כבר מההתחלה את הברכיים קדימה?

בדדליפט אני משכתי בחזרה את המוט ממש לפני שהרמתי, אני תמיד מוודא שהוא צמוד לשוקיים.

תודה.

חסר לך ממש מעט בסקוואט..
בכל זאת סקוואט ודדליפט ייפים, בחור חזק

המערכת לא רוצה לתת לי לתת לך מוניטין, איזו אפלייה
תודה. 😃

נערך לאחרונה:
כן, תן לבירכיים לגלוש בהתחלה, תקבע אותם (שלא יזוזו בכלל מאותה נקודה) רד עמוק ותעלה כמו קפיץ (באונס).

• פותח/ת השרשור
ניסיתי ליישם את העצות שלכם באימון היום. עדיין אני לא מצליח לשבור ממש באופן ברור מקביל, אני חושב שזה המקסימום שאני יכול לרדת.

הסרטון קצת תקוע ב-5 שניות הראשונות אח"כ הוא זורם רגיל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניסיתי ליישם את העצות שלכם באימון היום. עדיין אני לא מצליח לשבור ממש באופן ברור מקביל, אני חושב שזה המקסימום שאני יכול לרדת.

הסרטון קצת תקוע ב-5 שניות הראשונות אח"כ הוא זורם רגיל.

YouTube- Squat 142.5kg 5 reps 3rd set

אתה לא נשען יותר מידי קדימה בשביל HIGH BAR?

סקוואט יפה . תשתדל לשבת יותר למטה ופחות אחורה... אבל זה נראה יותר טוב מה 140... ואתה שובר בכולן...אל תדאג... רק אם תקפיד על לשבת למטה זה יראה יותר בברור... עבודה יפה. מה עם הברך?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא נשען יותר מידי קדימה בשביל HIGH BAR?
בחזרה האחרונה הרגשתי שהמשקל דוחף אותי קדימה, כבר הייתי עייף מאוד, אבל כל השאר לדעתי בסדר. נראה מה פנל המומחים יגיד.

סקוואט יפה . תשתדל לשבת יותר למטה ופחות אחורה... אבל זה נראה יותר טוב מה 140... ואתה שובר בכולן...אל תדאג... רק אם תקפיד על לשבת למטה זה יראה יותר בברור... עבודה יפה. מה עם הברך?
תודה. הברך בסדר ברוך השם, טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח מים שום בצל... 🤡

הסקוואט שלך נראה טוב מאוד (במיוחד בחזרה הראשונה).
אני ארשה לעצמי לא להסכים עם כולם; לדעתי, אם אתה רוצה לרדת יותר עמוק פשוט תמשיך לקחת את התחת אחורה כמה שאתה יכול; אין תועלת בירידה ממש נמוכה אם אתה עושה את זה ע"י נפילה למטה ודחיפת הברכיים קדימה (מה שיקרה אם תחשוב על לרדת למטה במקום אחורה).

איגור אתה מדבר על הסרטון הראשון שהעלתי (140 קילו) או השני (142.5 קילו)?
השני (142.5).
בראשון הטכניקה שלך הייתה קצת מוזרה; כשהתקרבת למקביל דחפת את הברכיים קדימה כדי להשיג את העומק במקום להמשיך עם התחת אחורה אבל בסרטון השני זה נראה בסדר.

הסקוואט ישתפר מאוד!
אבל שוב, הבירכיים שלך גולשות בסוף התנועה ובגלל זה קשה לך לרדת עמוק. (השתפר טיפה)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט ישתפר מאוד!
אבל שוב, הבירכיים שלך גולשות בסוף התנועה ובגלל זה קשה לך לרדת עמוק. (השתפר טיפה)
אני חושב שאין לי יותר לאן לרדת. ניסיתי לבדוק מול מראה עד לאן אני יורד בלי משקל, התיישבתי על התאומים ואפילו ניסיתי לקפוץ עליהם בכח אבל העומק המקסימלי שלי זה כמו בסרטון.

שלד תודה. 😃

חחחח ישר זיהיתי שזה החדר כושר של הטכניון, כמה זמן הייתי על הראק הזה 😃

אחלה משקלים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית