הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרי וורקאאוט/פאמפ

גבינה

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
-9
39
2
התחלתי לקחת תוספי תזונה לא מזמן(אבקת חלבון,קפאין וקריאטין) וראיתי הרבה מאמרים ובאדיבילדרים טבעיים כמו ג׳ף ניפארד-Jeff Nippard(לא בטוח שהוא טבעי למרות שהוא טוען לכך) שאומרים שבאימונים עם נפח גבוה, אפשר לקחת גם פרי וורקאאוט(שבד״כ גם כולל בתוכו פאמפ) בשביל אימון עם יותר כוח ויותר ״פאמפ״ רציתי לדעת אם מהניסיון שלכם, זה עובד, שווה לקנות(מצאתי כמה מוצרים במחיר סביר (120 ש״ח ל1 ק״ג) והאם זה בכלל בריא ללב.

הפאמפ זה פשוט חומרים כמו ארגנין ותרכובות NO אחרות שמרחיבים כלי דם. האם זה באמת עוזר? זה כבר עניין של הרגשה אישית. יש כאלה שירגישו שזה עוזר להם ויש כאלה שלא.
אם יש מישהו שאתה מכיר שמשתמש אתה יכול לנסות ולבדוק האם זה עוזר לך או לא.
ככה או ככה המרכיב העיקרי בפרה-וורקאוט זה תמיד יהיה הקפאין ככה או ככה, אז החלטה שלך האם זה שווה את ההבדל במחיר

יש גם ממריצים תרמוג'נים שנותנים פאמפ אדיר ויש כאלה עם פלפל קאיין(ממריץ את הדם מכף רגל עד ראש) וגם אפשר לקנות ציטרולין לפאמפ נחנד וקצת ורידים ב60 שקל ולשתות עם bcaa או מים לפני אימון. אם אתה מחפש אנרגיה של ממש סה כדור קפאין טהור. אם אתה מחפש לקבל פאמפ חזק יש מלא של חברות לא מוכרות וזה לא הכי בריא ללב ולעיכול בכללי. לכן ההמלצה שלי תהיה ציטרולין וקפאין טהור.

• פותח/ת השרשור
ממה שהבנתי ציטרולין הוא גם פרי וורקאאוט וגם פאמפ, אני לא כלכך מחפש וורידים אלא פאמפ עצמו וגם אנרגיה לאימון. אני כבר לוקח קפאין כדור אחד רבע שעה לפני אימון ואני מרגיש שזה קצת ממריץ אבל המליצו על לשלב סיטרולין וככה גם לקבל פאמפ וגם זה ממריץ בצורה מפחידה

ציטרולין זה סיטרולין תלוי איך אתה אומר את זה וזה לא ממש ממריץ חח זה נותן פאמפ נחמד וכמו שאמרתי לך תשלב עם קפאין זה מספיק. אם אתה רוצה pre workut יש כאלה שמכילים גם בטא אלינן ארג'נין קפאין ויש כאלה שגם מכילים את זה עם רכיבים תרמוג'נים עם בכלל אתה יודע מזה תרמוג'ני אני בספק. בקיצור תהיה סגור על עצמך ונמליץ לך.

• פותח/ת השרשור
ציטרולין זה סיטרולין תלוי איך אתה אומר את זה וזה לא ממש ממריץ חח זה נותן פאמפ נחמד וכמו שאמרתי לך תשלב עם קפאין זה מספיק. אם אתה רוצה pre workut יש כאלה שמכילים גם בטא אלינן ארג'נין קפאין ויש כאלה שגם מכילים את זה עם רכיבים תרמוג'נים עם בכלל אתה יודע מזה תרמוג'ני אני בספק. בקיצור תהיה סגור על עצמך ונמליץ לך.
אני כן יודע שארגנין יכול לגרום לבעיות בעיכול אז ממליצים לקחת פרי וורקאאוט או פאמפ שמכיל ציטרולין
אז אם אני בן 16, שרוצה באימונים עם נפח גבוה יותר אנרגיה, אתה אומר לקחת גם פרי וורקאאוט וגם קפאין וגם פאמפ? זה לא קצת עומס על הכלי דם שלי? או שזה בסדר כי אני עושה אימון עם נפח ממש גבוה פעם בכמה שבועות? וגם, לקחת פאמפ עם קפאין בכל אימון לא יעמיס לי על הכלי דם?

אז אם אני בן 16, שרוצה באימונים עם נפח גבוה יותר אנרגיה, אתה אומר לקחת גם פרי וורקאאוט וגם קפאין וגם פאמפ? זה לא קצת עומס על הכלי דם שלי? או שזה בסדר כי אני עושה אימון עם נפח ממש גבוה פעם בכמה שבועות? וגם, לקחת פאמפ עם קפאין בכל אימון לא יעמיס לי על הכלי דם?
מיותר לחלוטין, לדעתי גם קפאין בגיל שלך לא מומלץ ממש, לפחות לא בכמויות גבוהות, קפסולות קפאין זה כבר די והותר

אני משתמש בקפאין וקריאטין.
יחד עם אחוז שומן יחסית נמוך שכבר יש לי (אז תמיד רואים ורידים).
במוד עבודה של סופרסטים הורידים יוצאים אקסטרה ומתחילים לרקוד סמבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית