הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בטסט

• פותח/ת השרשור M1121
  • פורסם בתאריך

M1121

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-3
18
0
מה המדדים לאורך הזמן שאפשר לקחת טסט בסייקל, מדבר על טסט.. כמה זמן אפשר למשוך איתו בסייקל במינונים נמוכים (250EW), מדבר על טסט בפרט ללא נלווים.
ברור לי שזה איניווידאולי וברור לי שיש מפתח גוף שכל חייהם על טסט ונמצאים בTrt, מתכוון לקהל שכן מתכנן ומקווה שיחזור לו הטסט בPct.

אולי שלישי פחות כי אתה יותר פגוע ..
אבל 12 שבועות זה מצב שתוכל לצאת ממנו אחריי השבתה גם אם אתה ניכנס לסייקל במצב של ציר לא תקין .. בסוף בבלאסט כדוריי גנדרופינים אתה תחזור לעצמך .

אנשים צריכים להבין ברגע שנכנסים לעולם של חומרים אולי לפני שמתחילים חושבים על זה
ברגע שאתם בפנים כבר הדברים האלה פחות עולים לראש
הנקודה שלי אין דבר כזה להכנס לסייקל לצאת ולא לחזור מתישהו ברוב המקרים
גם אם מתאוששים שזה מה שקורה ברוב המקרים
שלא תחשוב שלא תרצה להמשיך לסייקל 2

• פותח/ת השרשור
אנשים צריכים להבין ברגע שנכנסים לעולם של חומרים אולי לפני שמתחילים חושבים על זה
ברגע שאתם בפנים כבר הדברים האלה פחות עולים לראש
הנקודה שלי אין דבר כזה להכנס לסייקל לצאת ולא לחזור מתישהו ברוב המקרים
גם אם מתאוששים שזה מה שקורה ברוב המקרים
שלא תחשוב שלא תרצה להמשיך לסייקל 2

מה הקשר בין מה שרשמת לבין השאלה? אני יודע ומבין ההשלכות.
בבקשה לענות מניסיון וידע מבוסס .
@Mike
@Blast

250 זה לא סייקל זה בזבוז,עדיף ללכת על 500 מינון אידאלי להתחלה ואפליו לסייקלים הבאים,תמיד אפשר לשלב אוראלי ועדיף ללכת על משהו קליל כמו טורינבול ולא דווקא דיבול, "הקיק" של האנטט צריך להגיע בערך בשבוע 4

250 זה לא סייקל זה בזבוז,עדיף ללכת על 500 מינון אידאלי להתחלה ואפליו לסייקלים הבאים,תמיד אפשר לשלב אוראלי ועדיף ללכת על משהו קליל כמו טורינבול ולא דווקא דיבול, "הקיק" של האנטט צריך להגיע בערך בשבוע 4
למה TBOL ולא DBOL ?
TBOL הרבה יותר עדין לא ?

למה TBOL ולא DBOL ?
TBOL הרבה יותר עדין לא ?
Tbol בדומה לדיבול מעט עדין יותר בלי תופעות לוואי אסטרוגניות "קשות" טורינבול מעלה גם בכח וגם במסה איכותית בזמן די קצר זה ברור שדיבול יתן "יותר מסה ובדגש על הנוזלים" שזה יראה יותר גדול אבל מי הבטיח לך שזה שריר? אין שום בעיה להתנסות בדיבול רק ממליץ לא לעבור 30 מג להתחלה. אגב תכף יבוא חבר'ה יותר מנוסים יתנו תשובה יותר יפה מי שלי

מנסיון שלי דיבול הוא מאוד אנבולי ופחות קשה על הכבד לעומת סופדרול ואנדרול ..
ככה שהוא אחלהצלדעתי למסה הגעתי ל 50 מג ליום לדעתי 40 או 30 להתחלה זה יותר ממספיק

מנסיון שלי דיבול הוא מאוד אנבולי ופחות קשה על הכבד לעומת סופדרול ואנדרול ..
ככה שהוא אחלהצלדעתי למסה הגעתי ל 50 מג ליום לדעתי 40 או 30 להתחלה זה יותר ממספיק
דווקא עשו הייפ ענק על אנפלון שהוא ממש רעיל והוא הורג תכבד כמו שהבנתי שהוא די אחלה אני שוקל עם להכניס אותו שלוש שבועות לסוף הסייקל

דווקא עשו הייפ ענק על אנפלון שהוא ממש רעיל והוא הורג תכבד כמו שהבנתי שהוא די אחלה אני שוקל עם להכניס אותו שלוש שבועות לסוף הסייקל
אתה מתכוון לדיבול ?
אם כן לדעתי תתחיל 30 מג ליום

אם אתה משיג את האנפולון שהוא מתחת ל50 מ"ג לכדור עדיף .. ככה אתה יכול לשחק ולקבוע כמה לקחת ואיפה יותר נעים לך ..

הבנתי לדעתי תתחיל שבוע 1 עם 50
ותעלה ל 75 או 100 בדכ יותר נוח
רק אם יש צורך
נממ אמרו לי 50 מג לפצל תכדןר לשתיים נירא לפי הרגשה ילך טוב אני יעלה ל 75 אבל כרגע אני רק בשבוע 3 לסייקל חחח
אם אתה משיג את האנפולון שהוא מתחת ל50 מ"ג לכדור עדיף .. ככה אתה יכול לשחק ולקבוע כמה לקחת ואיפה יותר נעים לך ..
לרפואי לצערי זה רק מי רוסיה ויקח לזה זמן מה שיש זמין זה של בלקן או של דראגון פארמה שוב פעם אני בהתלבטות מאוד מסוקרן לחומר הזה כרגע אני רק על טסט פרופ+אננטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית