הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות בחיטוב

alexdman1234

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי, אז אני כרגע בתהליך חיטוב די קשוח, תפריט די דל פחמימה וכמות של 2-3 אימונים ביום (כרגע באבטלה אז יש זמן) והפחמימה המרכזית שאני צורך במשטר הזה היא קינואה, איך היא מבחינת ערכים ביחס לפחמימות אחרות? אני רואה שאורז זה הפחמימה השולטת אצל אנשים בתקופת החיטוב ואשמח לשמוע חוות דעת בנושא.

תפריט די דל פחמימה
למה?

וכמות של 2-3 אימונים ביום (כרגע באבטלה אז יש זמן)
זה שיש זמן זה לא אומר שזה עוזר. למה אתה צריך כל כך הרבה אימונים?

איך היא מבחינת ערכים ביחס לפחמימות אחרות?
איך פורד פוקוס ביחס לשאר המכוניות מבחינת משאבות דלק?
זו שאלה על נושא קטן בלי להתייחס לתמונה הגדולה.
קינואה היא סבבה מהבחינה שיש בה יחסית הרבה סיבים, אבל אתה יכול לאכול אותה בעיקר או כל דבר אחר, כל עוד בסופו של דבר אתה מגיע ליעדים של מה שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
למה?

קינואה היא סבבה מהבחינה שיש בה יחסית הרבה סיבים, אבל אתה יכול לאכול אותה בעיקר או כל דבר אחר, כל עוד בסופו של דבר אתה מגיע ליעדים של מה שאתה צריך
למה?

אממ יש אנרגיה, אני לא מרגיש שזה עושה לי רע ואני צורך מספיק חלבון, אני לא עושה ריצות מרתון, אני עושה 6 קמ הליכה בבוקר, 6 קמ הליכה בערב(לפעמים מוותר על אחת ההליכות) ובצהריים משקולות.
הכוונה שלי לגבי קינואה זה האם היא פחמימה שנחשבת טובה יותר מבחינת אינדקס גליקמי(נראה לי ככה קוראים לזה)

אני עושה 6 קמ הליכה בבוקר, 6 קמ הליכה בערב(לפעמים מוותר על אחת ההליכות) ובצהריים משקולות.
אתה מדבר על 12 ק"מ ביום, רבע מרתון כל יום

הכוונה שלי לגבי קינואה זה האם היא פחמימה שנחשבת טובה יותר מבחינת אינדקס גליקמי(נראה לי ככה קוראים לזה)
אינדקס גליקמי הוא די חסר משמעות באדם בריא שאוכל בריא לרוב. אם עיקר הפחמימה שלך היה סוכר זה כבר היה סיפור אחר

אממ יש אנרגיה, אני לא מרגיש שזה עושה לי רע ואני צורך מספיק חלבון, אני לא עושה ריצות מרתון, אני עושה 6 קמ הליכה בבוקר, 6 קמ הליכה בערב(לפעמים מוותר על אחת ההליכות) ובצהריים משקולות.

כן, יש לה אינדקס גליקימי נמוך מאוד

היי, אז אני כרגע בתהליך חיטוב די קשוח, תפריט די דל פחמימה וכמות של 2-3 אימונים ביום (כרגע באבטלה אז יש זמן) והפחמימה המרכזית שאני צורך במשטר הזה היא קינואה, איך היא מבחינת ערכים ביחס לפחמימות אחרות? אני רואה שאורז זה הפחמימה השולטת אצל אנשים בתקופת החיטוב ואשמח לשמוע חוות דעת בנושא.

כמה זמן אתה כבר עושה את זה?
מה בערך הגרעון היומי שלך?
כמה ירדת כבר?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה כבר עושה את זה?
מה בערך הגרעון היומי שלך?
כמה ירדת כבר?
אני 1.84, בתחילת התהליך עמדתי על כ152 קילו, אני מקפיד (עם נפילות בתזונה לפעמים, לא אשקר) לנסות להיות נאמן לתפריט שבמהלכו אני על בערך 1800 קלוריות בערך וכמויות גבוהות של חלבון, לא יכול להגיד בדיוק כמה כי אני לא סופר, אבל כרגע אני 139 קילו ואני מרגיש שלא ירדתי במסת שריר.

הבנתי, אז אתה בעודף משקל מאוד גדול. בן כמה אתה?

1800 קלוריות זה מעט מדי ביחס לכמות הפעילות שתיארת.. וכדאי לך לספור, לא רק את החלבון.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז אתה בעודף משקל מאוד גדול. בן כמה אתה?

1800 קלוריות זה מעט מדי ביחס לכמות הפעילות שתיארת.. וכדאי לך לספור, לא רק את החלבון.

בן 26
והזמנתי משקל מטבח כדי שאוכל לספור, הוא בדרך.

• פותח/ת השרשור
מעולה, זה יעזור לך.
איך אתה מתכנן את התזונה והאימונים שלך? נעזרת במאמרים בפורטל?
כן, אני מנסה לאכול כמה שיותר ולהגיע לכמויות חלבון גבוהות, טיפה שומן וטיפה פחמימה, לא נוגע בלחם ואוכל רק פחמימות כמו אורז וקינואה, צורך גם מולטי ויטמין.
כמה ק"ג אתה יורד בחודש?
התחלתי ברצינות להקפיד בתחילת החודש ועד עכשיו ירדתי 10 קילו, אם כי עכשיו אני מרגיש בעצירה די דרסטית למרות שלא שיניתי כלום בתפריט...

כן, אני מנסה לאכול כמה שיותר ולהגיע לכמויות חלבון גבוהות, טיפה שומן וטיפה פחמימה, לא נוגע בלחם ואוכל רק פחמימות כמו אורז וקינואה, צורך גם מולטי ויטמין.

התחלתי ברצינות להקפיד בתחילת החודש ועד עכשיו ירדתי 10 קילו, אם כי עכשיו אני מרגיש בעצירה די דרסטית למרות שלא שיניתי כלום בתפריט...
הייתי מעלה מעט את הקלוריות של התפריט שלך מהסיבה, שכשיגיע הרגע להוריד קלוריות יהיה לך מאיפה ולא תתקע. אתה יכול בשקט להוסיף 400-500 קלוריות לתפריט, לטווח הארוך זה יועיל לך גם אם תרד קצת יותר לאט

ממליץ כמו השאר לספור קלוריות. מעבר לזה שזה נותן לך מידע מדויק על כמה אתה אוכל, זה גם מכניס אותך לסוג של מסגרת קבועה שתעזור לך לא לצאת מהדיאטה מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית