הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך היא לא עולה במשקל?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
מישהו מכיר אותה או צופה?

מי שיצפה בסרטונים שלה או יעקוב באינסטגרם יבין כמה היא אוכלת. וגם אחרכך מראה איך הבטן שלה ניראת ככה שהכל כנראה באמת נכנס. לפי האינסטגרם נראה שהיא אוכלת באופן יומיומי ולא עושה ימי אכילה ספציפי. עכשיו ברור לי שהכל תלוי במאזן קלורי. אבל היא שורפת אלפי קלוריות ביום?😲
(נ.ב כן,אני מקנאה)

מישהו מכיר אותה או צופה?

מי שיצפה בסרטונים שלה או יעקוב באינסטגרם יבין כמה היא אוכלת. וגם אחרכך מראה איך הבטן שלה ניראת ככה שהכל כנראה באמת נכנס. לפי האינסטגרם נראה שהיא אוכלת באופן יומיומי ולא עושה ימי אכילה ספציפי. עכשיו ברור לי שהכל תלוי במאזן קלורי. אבל היא שורפת אלפי קלוריות ביום?😲
(נ.ב כן,אני מקנאה)

😱
אני שואלת את עצמי לגבי זה בעבור כל היוטיוברים בעולם שעושים את מעקבי האוכל האלה....
נראלי היא שוקלת פחות ממני ואוכלת פי 3, אם לא 4 ממני.

• פותח/ת השרשור
😱
אני שואלת את עצמי לגבי זה בעבור כל היוטיוברים בעולם שעושים את מעקבי האוכל האלה....
נראלי היא שוקלת פחות ממני ואוכלת פי 3, אם לא 4 ממני.
היא ממש הזויה. כל יום של אכילה אצלה זה כמו התקף בולמוס אחד גדול. ואת צריכה לראות באינסטגרם את הסטורי שלה. היא מתעדת כל דבר שהיא אוכלת ביום יום וזה מטורף.

• פותח/ת השרשור
הרבה אירובי? היא מתעדת גם את כמות הפעילות שהיא עושה?
אני מניחה שהיא הולכת הרבה אבל היא טוענת שהיא לא מתאמנת קבוע. היא יכולה ללכת לאימון פעם בשבוע או פעם בחודש. אין לה כמה אימונים בשבוע. שגם זה מחשיד.
אבל גם אם היא הולכת הרבה. מה היא שורפת אלפי קלוריות? ראית את היום אכילה שלה? זה יותר מ4000 לפחות

אני מניחה שהיא הולכת הרבה אבל היא טוענת שהיא לא מתאמנת קבוע. היא יכולה ללכת לאימון פעם בשבוע או פעם בחודש. אין לה כמה אימונים בשבוע. שגם זה מחשיד.
אבל גם אם היא הולכת הרבה. מה היא שורפת אלפי קלוריות? ראית את היום אכילה שלה? זה יותר מ4000 לפחות
משהו שם מחשיד...

מה אנשים יעשו בישביל לייקים וצומי.. היא יכולה לטעון מה שהיא רוצה - זה אינטרנט.. גם אני יכול לטעון שיש לי דדליפט 250 קילו ואני על גרעון שלילי בכל יום.. לא מאמין לאנשים כאלה מצטער. אגב, איך את יודעת שמה שהיא אכלה זה באותו היום ולא שילשום? היא יכולה בקל לעשות עריכות..

גם הרבה יוטיוברים מפתחי גוף טוענים שהם טבעיים. כל אחד יכול להגיד מה שבא לו.
בסופו של דבר הכול מסתכם במאזן קלורי, או שהיא מרעיבה את עצמה למוות בזמנים שבהם היא לא מצלמת את עצמה אוכלת את ארוחות השחיתות האלה, או שהיא שורפת כמות קלוריות כמו פלוגה שלמה של גולני בתרג"ד, או שהיא לא באמת אוכלת כל כך הרבה ומצלמת רק קטעים.
אין אופציות אחרות ואפילו לא טרחתי להיכנס לסרטון, היא פשוט לא יכולה לאכול כל כך הרבה באופן קבוע ולהישאר במשקל תקין בלי לפצות על כל הקלוריות האלה.
זה כבר מעבר לגנטיקה, זה המטבוליזם שלנו כבני אדם.

מה אנשים יעשו בישביל לייקים וצומי.. היא יכולה לטעון מה שהיא רוצה - זה אינטרנט.. גם אני יכול לטעון שיש לי דדליפט 250 קילו ואני על גרעון שלילי בכל יום.. לא מאמין לאנשים כאלה מצטער. אגב, איך את יודעת שמה שהיא אכלה זה באותו היום ולא שילשום? היא יכולה בקל לעשות עריכות..
גם הרבה יוטיוברים מפתחי גוף טוענים שהם טבעיים. כל אחד יכול להגיד מה שבא לו.
בסופו של דבר הכול מסתכם במאזן קלורי, או שהיא מרעיבה את עצמה למוות בזמנים שבהם היא לא מצלמת את עצמה אוכלת את ארוחות השחיתות האלה, או שהיא שורפת כמות קלוריות כמו פלוגה שלמה של גולני בתרג"ד, או שהיא לא באמת אוכלת כל כך הרבה ומצלמת רק קטעים.
אין אופציות אחרות ואפילו לא טרחתי להיכנס לסרטון, היא פשוט לא יכולה לאכול כל כך הרבה באופן קבוע ולהישאר במשקל תקין בלי לפצות על כל הקלוריות האלה.
זה כבר מעבר לגנטיקה, זה המטבוליזם שלנו כבני אדם.
אני מתה על התשובות האלה! תמשיכו 🤩

אגב, אני גם חושבת שהיא משקרת. גם אם לא בהכל אז לפחות ברוב.
אל תשכחי שהיא חייבת לייקים, וחייבת להיות "מיוחדת", תמיד שמחה ותמיד קורנת ותמיד יפה... היא מקבלת על זה כסף מיוטיוב.
היא הרי לא תצלם לך את הרגעים שבהם היא צורחת על אח שלה שלא הרים את הקרש בשירותים או משו כזה... חחח... זה תחרות כזו של "למי יש חיים יותר מושלמים?!?!?!!? תקנאווו ביצ'ס!"
ברגע שהיא עורכת את הסרטים היא מראה לך מה שבא לה.

עולם היוטיוב בפרט והרשתות החברתיות בכלל זה הדבר הכי מזויף בעולם.
מוכרים לאנשים חלומות ואשליות בלי סוף, כל יוטיובר שני עם גוף של שוורצנגר מספר שהוא מצא את השיטה אבל מזריק כל שעה עגולה, כל בחורה יפה עם גוף חטוב מספרת שהיא אוכלת הכול ויש לה גוף כזה כי יש לה כדורי הרזיה או כל איזה בולשיט אחר שהיא מנסה לקדם מכירות שלו, זה מחליא אותי.
יש גם המון מידע חיוני שאפשר לדלות מהמקורות האלה אבל לא צריך להאמין לכל שרלטן ואם זה נשמע too good to be true אז זה כנראה נכון. אף אחד עוד לא הצליח לשנות את המטבוליזם האנושי איך שבא לו.

עולם היוטיוב בפרט והרשתות החברתיות בכלל זה הדבר הכי מזויף בעולם.
מוכרים לאנשים חלומות ואשליות בלי סוף, כל יוטיובר שני עם גוף של שוורצנגר מספר שהוא מצא את השיטה אבל מזריק כל שעה עגולה, כל בחורה יפה עם גוף חטוב מספרת שהיא אוכלת הכול ויש לה גוף כזה כי יש לה כדורי הרזיה או כל איזה בולשיט אחר שהיא מנסה לקדם מכירות שלו, זה מחליא אותי.
יש גם המון מידע חיוני שאפשר לדלות מהמקורות האלה אבל לא צריך להאמין לכל שרלטן ואם זה נשמע too good to be true אז זה כנראה נכון. אף אחד עוד לא הצליח לשנות את המטבוליזם האנושי איך שבא לו.

אלף סימני קריאה!!!!!!!!

הנה, תראי את stephanie buttermore, שלכאורה החיים שלה נראו מושלמיםםםם - היא חכמה, חטובה, יש לה אחוז שומן של גבינת קוטג', ועוד היא עושה צ'יט דייז מטורפים...
ובבוקר יום בהיר היא הודתה, אמיצה שכמותה, שהיא סובלת מרעב בלתי מוסבר כבר מלא-מלא-מלא זמן!!
ומאז היא עושה את הדבר הזה שהיא אוכלת 5,000 קל' ביום ( - ?... אבל וואלה היא אשכרה עולה במשקל.... אזז ישמצב...)
ואת יודעת מה? אני מעריצה אותה על זה. בחיי.

• פותח/ת השרשור
אלף סימני קריאה!!!!!!!!

הנה, תראי את stephanie buttermore, שלכאורה החיים שלה נראו מושלמיםםםם - היא חכמה, חטובה, יש לה אחוז שומן של גבינת קוטג', ועוד היא עושה צ'יט דייז מטורפים...
ובבוקר יום בהיר היא הודתה, אמיצה שכמותה, שהיא סובלת מרעב בלתי מוסבר כבר מלא-מלא-מלא זמן!!
ומאז היא עושה את הדבר הזה שהיא אוכלת 5,000 קל' ביום ( - ?... אבל וואלה היא אשכרה עולה במשקל.... אזז ישמצב...)
ואת יודעת מה? אני מעריצה אותה על זה. בחיי.
אוי אני גם צופה שלה והיא מטורפת. גם לה היו ימי אכילה מטורפים!!! וכן. היא עלתה איזה 30 קילו לא?

נחלק את זה לשני גורמים
1)עריכת סרטון וזיוף אכילה
2)הזמן שהיא לא מתועדת בו
נתחיל מהגורם הראשון

לפי מה שראיתי כמעט על כל ביס זה קאט חדש זאת אומרת רואים שהמצלמה צילמה הרבה מאוד רגעי וערכו אותם לשרשרת אחת
אין בסרטון שהיא אוכלת ללא קאטים צלחת מלאה
מסקנה?
א)מצלמת ביס יורקת אותו בין הקאטים ואז בקאט הבא סימן של בליעה
ב)מצלמת צלחת מלאה ותוך שלוש או ארבע קאטים מסיימת אותה כשבין הקאטים היא מרוקנת את הצלחת בחזרה
ג) וזה הסוד האמיתי !- מקיאה הכל אחרי זה בשירותים זה אולי ההסבר הכי ריאלי ונכון לבחורות האלו, וגם הדרך הכי קלה לעשות את זה

החלק השני - הזמן שהיא לא מתועדת בו

) השעות שבהם היא לא מצולמת ושם היא פשוט צמה ולא אוכלת כלום עד הסטורי הבא

מקווה שהארתי את עינכם בנות, בהצלחה ובזהירות

נערך לאחרונה:
נחלק את זה לשני גורמים
2)הזמן שהיא לא מתועדת בו
נתחיל מהגורם הראשון

לפי מה שראיתי כמעט על כל ביס זה קאט חדש זאת אומרת רואים שהמצלמה צילמה הרבה מאוד רגעי וערכו אותם לשרשרת אחת
מסקנה?
ב)מצלמת צלחת מלאה ותוך שלוש או ארבע קאטים מסיימת אותה כשבין הקאטים היא מרוקנת את הצלחת בחזרה
ג) וזה הסוד האמיתי !- מקיאה הכל אחרי זה בשירותים זה אולי ההסבר הכי ריאלי ונכון לבחורות האלו, וגם הדרך הכי קלה לעשות את זה

אני יכול להבטיח לך שהיא אוכלת הכל כמו בן אדם רגיל

נחלק את זה לשני גורמים
2)הזמן שהיא לא מתועדת בו
נתחיל מהגורם הראשון

מסקנה?

זה גם מה שאני חושבת :/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית