הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני גב-מה אתם יותר אוהבים משיכות או חתירות?מה עובד אליכם יותר טוב?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
לפני שכולם קופצים דד ליפט ,דד ליפט עזבו שניה את התרגיל הזה
שכול אחד ירשום מהניסון שלו מה עזר לו לפתח את הגב הכי חזק
תרגילי משיכה? מתח , פולי עליון , המארים למיניהם או חתירות כמו בנט ,טי באר ,מסור וכו..
תאכלס זה ידוע שהלטיסימוס עובד הכי טוב ומגיב הכי טוב לכול התרגילי משיכה וכשהיד בסופינציה
אבל אני אישית מה שעזר לי לפתוח את הגב זה בנט אובר רוז ,חתירה פולי תחתון
בכלל באימון גב שלי יש תרגיל אחד של משיכבה שזה בהאמר שאני עושה יד יד כול שאר התרגילים הם חתירות
מה איתכם?✌️

אני ינצל את האשכול הזה לשאול אותכם שאלה, מה הכי עזר לכם להוסיף רוחב לגב? (אני חייב להרחיב ת'גב סעמאק איך בא לי V טייפ חח)

חתירות ללא ספק, מרגיש פחות את הידיים מאשר במשיכות, ובכללי את הגב עובד ולא השרירים המייצבים.

בוא נפריד רגע בין זוקפי גב לרחב גבי .
מבחינת הזוקפי גו , הייתי מתמקד בדדליפט סקוואט וגוד מורניג .
רחב גבי - חתירות (טי בר בנט אובר רו מסור וכו.. ) כבדות ומתח .

בוא נפריד רגע בין זוקפי גב לרחב גבי .
מבחינת הזוקפי גו , הייתי מתמקד בדדליפט סקוואט וגוד מורניג .
רחב גבי - חתירות (טי בר בנט אובר רו מסור וכו.. ) כבדות ומתח .

אבחנה מעניינת. התרגילים שציינת ברשימת "זוקפי הגב" הם תרגילים המפעילים את מספר שרירים רב ככל האפשר בכל הגוף. קבוצת התרגילים ברשימת "הרחב הגבי" עובדת בגדר ה"התמחות" שלה.

אבחנה מעניינת. התרגילים שציינת ברשימת "זוקפי הגב" הם תרגילים המפעילים את מספר שרירים רב ככל האפשר בכל הגוף. קבוצת התרגילים ברשימת "הרחב הגבי" עובדת בגדר ה"התמחות" שלה.

עשיתי את ההפרדה הזאת כי יש חלק מהאנשים שעובדים בשיטה המפוצלת , שעובדים רגליים באימון סקוואט ודדליפט באימון הגב .

איך אני אוהב את ההרגשה של האחרי פולי עליון רחב של הפאמפ ברחב הגבי...🤩
משום מה מה בחתירות אני לא מרגיש את הגב כמו שצריך, אני חושב שיש לי בעיה עם טכניקה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית