הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נסיעה לחול לשבוע

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
אהלן ,
נוסע עוד חודש לשבוע בחול איך ומה עושים ? שחוזרים אחרי חול? אפשרי לאכול בחול בלי לבדוק כמה חלבון אכלתי וכמה קלוריות ?

לך תהנה, אל תחשוב על זה יותר מדי. כשאתה שם פשוט תנסה לעשות בחירות חכמות יותר עם יותר חלבון אם אתה יכול, אבל חוץ מזה אל תחשוב יותר מדי, הכי חשוב שתהנה מהטיול

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה יאח ,עוד שאלה שלא קיבלתי תשובה עלייה ואני מרגיש דפוק חח אחרי אימון אני דופק אבקת חלבון ואז מגיעה הביתה ומת לאכול ומחכה שעה כי הבנתי שהגוף לא יכול לספוג יותר מ50 גרם ,אפשר הסבר טיפה בבקשה ,

תודה רבה על התגובה יאח ,עוד שאלה שלא קיבלתי תשובה עלייה ואני מרגיש דפוק חח אחרי אימון אני דופק אבקת חלבון ואז מגיעה הביתה ומת לאכול ומחכה שעה כי הבנתי שהגוף לא יכול לספוג יותר מ50 גרם ,אפשר הסבר טיפה בבקשה ,
זה לא נכון.

האם יש גבול לחלבון שהגוף יכול לעכל בארוחה אחת? | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אתה לא חייב לקחת אבקת חלבון אחרי אימון, ואין מגבלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית