הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוויות סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
אז ככה אני הסייקל ראשון היה פצצה חומרים מבית מרקחת, אין זיופים וזה הדה בסט

אבל כן נפלתי בקניית חומרים לפני זה

דחפו לי דקה למשך שש שבועות בטענה ש "אנחנו יודעים שכולם ממליצים על טסט אבל דקה יתן יותר מסה ולכן זה יותר טוב ומומלץ לך"

אחרי באתי לעזרת חבר מאת דניאל ברק כאן בפורום הבנתי שנפלתי על בחור זבל והלכתי לבית מרקחת וקניתי בטבין ותקילין טסט רפואי

את הדקה שאגב היה של חברה טובה(אמריקן פארמה לאב) השארתי למזכרת לזכר הימים שהייתי תמים וחסר ידע וטיפה דבילי

לגבי הסייקל עצמו היה טיל התוצאות הטובות ביותר עד עכשיו, אומנם עליה של שש קילו אבל היה זלזלןל רציני באוכל,נוזלים מטורף, כוח הזוי!. והצד הפחות חמוד בסיפור זה

לקראת שני השבועות האחרונים אמרתי לעצמי יאלה תן פי שתיים מינון תן עד הסוף בשבועיים האלו, העלתי לגרם טסט ואז הפסקתי בלי לעשות יציאה הדרגתית,
תקשיבו!! הגוף שלי כלכך השתגע שהאקנה שהיה לי כתוצאה מהנפילה היה כלכך קשה שלקח לי שנה שלמה להתאושש מהפצעים ועד היום אני סוחב צלקת קטנטנה בגב מהאקנה, האקנה היה פשוט מראה מחריד

למטה בקובץ- הדקה שנמכר לי ונשאר למזכרת, חברה טובה אבל המלצה מחורבנת
אז ככה אני הסייקל ראשון היה פצצה חומרים מבית מרקחת, אין זיופים וזה הדה בסט

אבל כן נפלתי בקניית חומרים לפני זה

דחפו לי דקה למשך שש שבועות בטענה ש "אנחנו יודעים שכולם ממליצים על טסט אבל דקה יתן יותר מסה ולכן זה יותר טוב ומומלץ לך"

אחרי באתי לעזרת חבר מאת דניאל ברק כאן בפורום הבנתי שנפלתי על בחור זבל והלכתי לבית מרקחת וקניתי בטבין ותקילין טסט רפואי

את הדקה שאגב היה של חברה טובה(אמריקן פארמה לאב) השארתי למזכרת לזכר הימים שהייתי תמים וחסר ידע וטיפה דבילי

לגבי הסייקל עצמו היה טיל התוצאות הטובות ביותר עד עכשיו, אומנם עליה של שש קילו אבל היה זלזלןל רציני באוכל,נוזלים מטורף, והצד הפחות חמוד בסיפור זה

לקראת שני השבועות האחרונים אמרתי לעצמי יאלה תן פי שתיים מינון תן עד הסוף בשבועיים האלו, העלתי לגרם טסט ואז הפסקתי בלי לעשות יציאה הדרגתית,
תקשיבו!! הגוף שלי כלכך השתגע שהאקנה שהיה לי כתוצאה מהנפילה היה כלכך קשה שלקח לי שנה שלמה להתאושש מהפצעים ועד היום אני סוחב צלקת קטנטנה בגב מהאקנה, פשוט מראה מחריד

למטה בקובץ- הדקה שנמכר לי ונשאר למזכרת, חברה טובה אבל המלצה מחורבנת
@שים
@Navira
@Lior Rotem
@frozen
@McGregor
@Gnfit

קבצים מצורפים

• 1566942666281598464958911529019.jpg
    1566942666281598464958911529019.jpg
    KB 94 · צפיות: 170
אני אגיב מחר תגובה מסודרת עם כמה וכמה דברים שיש לי להגיד.

טוב שישמעו פה מהסיפור שלך, יש אינסוף כאלה דומים..

סייקל ראשון רק דקה ואחר כך טסט זה מה שנקרא סייקל מים

מצרף פה סרטון שנתקלתי השבוע, לי כבר לא חידש ממש אבל לדעתי מי שרואה את הסרטון הזה ומשהו פה לא ברור לו או לא ידע לפני - סימן שלא צריך להתקרב לסטרואידים בכלל.

אחד הבחורים הכי כנים ורציניים ברשת שנתקלתי בכל התחום של החומרים.

אני זוכר שנכנסתי לכאן והתחלתי לקרוא קצת בנועצים.. כי אחרי שנים שלא אימונים, ותוצאות שלא בהתאם, הגוף שרציתי תמיד בצורה טבעית ידעתי שלא הגיע אליו ואצטרך מתי שהוא להזריק. חיכתי עד גיל 21 אפשר לומר, קנייתי בזמנו סייקל טסט אנטט של סיירוקס+דיבול של טייגר. הייתי קצת דבע בכל מה קשור לפיתוח גוף לא ידעתי מסה מסה/שייפ וכו. סיימתי חיטוב טבעי שבו הייתי שחיף מת אחרי 14 ימים הדיבול נתן את שלו עליתי 7 קילו יחסית די נקי ובשייפ. עכשיו לטסט היה אחרי כל זריקה טעם מר של בנזיל אלכוהול המשכתי בסייקל, לא התקדמתי אחרי שהדיבול נגמר, ואוכל לא ממש עזר לי לא היה מקום בקביה המשקל נעצר.

כמו כן 10 כדורי כלומיד רפואי ו-10 נובלודקס נקלח ממני במחיר מלא- במקום לקבל 50 כדור ו-30 נולבה.

אפשר להגיד בוודאות שזה היה טסט מדולל, דילר לא אמין, עשה קופה יפה..

התנסות עם חומרים
אם ארשום שמות של חברות זה לא יגמר חח.

טסט קצר/סוסטנון רפואי של אורגנון תוצרת ישראל/ טסט אנטט ug/ רפואי חוץ מהבייאר שממש כואב לא ראיתי תוצאות וואו. הסוס הרפואי מבית מרקחת בזמנו נקנה לא הרגשתי בכלל אותו.
טסט ug סיירוקס/ פארמה קום,ביו מדיק בלאק פארמה/ קנגרו שהחברה מהצפון זיפו/וכל החברות שהמציאו שנים אח"כ , גם דקה נסיתי של פארמהקום לא נתן לי תוצאות וואו.
בלודנון גם פארמהקום.
דיבול של בריטיש דנספרי זה היה וואו!! 3 כדורים פאמפ מפגר עד מצב שאני עומד במקום כלשהו ולא מסוגל לזוז מכאבים בתאומיים ובגב התחתון.

לסיכום
בעצם 2 הסטרואידים היחדים שכן הניבו תוצאות היו טסט רפואי של בייאר+טרן
דיבול
וויני
כיקום בכל סייקל אשתמש רק בטרן וטסט אוראלי בהתאם למטרה מסה/חיטוב.

להבא אל תמהר להיות על 1000 מג בסייקל ראשון.
אלו חומרים חזקים מאוד, אם רופא היה רושם לך מינון של אנטיביוטיקה היית לוקח כפול?

יותר חומר לא אומר יותר טוב, במיוחד חומר איטי כמו אנטט שאתה לא באמת תרגיש את זה.

יש גבול של תפוקה שולית פוחתת שממנו ככל שאתה לוקח יותר חומר התופעות לוואי הורסות לך את ההתקדמות / כוח / מצברוח וכו׳...

מעבר לזה, כל פעם שאתה מעלה מינון אתה היפותטית מעלה לך את הרף פעם הבאה. הרי אחרי שהיית על 1000 אתה תרצה לראות איך זה 1500...

בקיצור - תקשיב לבחור כמו דניאל ברק ותפסיק עם ההרפתקאות על בסיס מצברוח.

להבא אל תמהר להיות על 1000 מג בסייקל ראשון.
אלו חומרים חזקים מאוד, אם רופא היה רושם לך מינון של אנטיביוטיקה היית לוקח כפול?

יותר חומר לא אומר יותר טוב, במיוחד חומר איטי כמו אנטט שאתה לא באמת תרגיש את זה.

יש גבול של תפוקה שולית פוחתת שממנו ככל שאתה לוקח יותר חומר התופעות לוואי הורסות לך את ההתקדמות / כוח / מצברוח וכו׳...

מעבר לזה, כל פעם שאתה מעלה מינון אתה היפותטית מעלה לך את הרף פעם הבאה. הרי אחרי שהיית על 1000 אתה תרצה לראות איך זה 1500...

בקיצור - תקשיב לבחור כמו דניאל ברק ותפסיק עם ההרפתקאות על בסיס מצברוח.

נראה לי שהוא כבר יודע את זה אחרי שלמד על בשרו.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהוא כבר יודע את זה אחרי שלמד על בשרו.
זה היה לפני שלוש שנים בערך מאז זרמו הרבה מאוד מים בנהר, אבל בכל זאת התגובה שלך תעזור לחבר'ה שנמצאים עכשיו איפה שכולנו היינו פעם

גילוי נאות, יש לי כרגע "חומר מוכח" כמעט על כל חברה ותיקה ומוכרת בשוק, לחדשות אני לא מתייחס,
אפשר להגיד שאני הבן אדם האחרון שיהיה אפשר למכור לו חומר מדולל או זיוף פה
1) בדיקות מעבדה
2)אני מכיר את הדילרים של החברות המוכרות ואני יודע מי חרטטן ומי אמין מי מוכר לתמימים חומר מדולל ומי דף נקי
3)אני כרגע בנסיונות להניח את היד על חומר גלם איכותי ואז ביי ביי לכאב ראש הזה של חברות ודילרים:))

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה ללמוד לבשל ?
אנטריקוט עסיסי מתובל בשמן זית תבלינים ופיתה עירקית חמה מהתנור בנוסף לצלעות כבש על המנגל
לקינוח עוגת שכבות קרמל וניל ושוקולד עם וופל בלגי בצד ושלושה כדורים שוקולד תות ווניל עם שני דובדבנים מלמעלה לסיום כוס יין חצי יבש עתיק וסיגר קובני

אה התכוונת לסטרואידים אז רק טסט פרופ ננדרולון ומסטרון, זהו אני לא משתמש ואין לי צורך לבשל חומרי גלם אחרים

אנטריקוט עסיסי מתובל בשמן זית תבלינים ופיתה עירקית חמה מהתנור בנוסף לצלעות כבש על המנגל
לקינוח עוגת שכבות קרמל וניל ושוקולד עם וופל בלגי בצד ושלושה כדורים שוקולד תות ווניל עם שני דובדבנים מלמעלה לסיום כוס יין חצי יבש עתיק וסיגר קובני

אה התכוונת לסטרואידים אז רק טסט פרופ ננדרולון ומסטרון, זהו אני לא משתמש ואין לי צורך לבשל חומרי גלם אחרים
תשמע מתאים לי ארוחה כזו רק בלי האלכוהל והסיגריות וזה מושלם עשיתה לי סיפתח לתאבון ומה שנשאר לי בעבודה זה מעדן תות סע*ק

• פותח/ת השרשור
אל תשכח אותנו
היינו כמו אמא בשבילך
אל דאגה לא משאירים חברים מהפלוגה מאחור, כלל ברזל בצבאות העולם
תשמע מתאים לי ארוחה כזו רק בלי האלכוהל והסיגריות וזה מושלם עשיתה לי סיפתח לתאבון ומה שנשאר לי בעבודה זה מעדן תות סע*ק
נו תגיד תודה אני נאלצתי לאכול חזה עוף קר:(
הלך לנו המיקרוגל

אל דאגה לא משאירים חברים מהפלוגה מאחור, כלל ברזל בצבאות העולם

נו תגיד תודה אני נאלצתי לאכול חזה עוף קר:cray:
הלך לנו המיקרוגל
חחחחח אכן מודה ובנשימה אחת משתתף בצערך חחח תאמת אני על הבוקר מכין את החזה עוף שיצא טרי ושם פחמימה כל שהיא וזה מחזיק יופי מי שעה 8 בבוקר עד 1 בצהורים וגם הארחות ביינים מחזיקים יופי עד זמנם לגבי השאר זה כבר חייב קירור

• פותח/ת השרשור
חחחחח אכן מודה ובנשימה אחת משתתף בצערך חחח תאמת אני על הבוקר מכין את החזה עוף שיצא טרי ושם פחמימה כל שהיא וזה מחזיק יופי מי שעה 8 בבוקר עד 1 בצהורים וגם הארחות ביינים מחזיקים יופי עד זמנם לגבי השאר זה כבר חייב קירור
שאלה לי אליך, למה מזון מוצק עדיף על מזון נוזלי?
אם אני מכניס את כל החלבון שאני אמור לצרוך רק מאבקת חלבון איפה הבעיתיות פה?

שאלה לי אליך, למה מזון מוצק עדיף על מזון נוזלי?
אתה לא באמת שאלתה את זה נכון חחח סורי אחי אבל זה שאלת Fxp אני לא יודע עם להתייחס ברצינות. על כל מקרה
וזה רק דעתי שעדיפות היא על אוכל נורמלי ואיכותי וכמו שאמרתה למה לא מאבקות חלבןן? כי זה בסך הכל תוסף תזונה ולא תחליף.

• פותח/ת השרשור
אתה לא באמת שאלתה את זה נכון חחח סורי אחי אבל זה שאלת Fxp אני לא יודע עם להתייחס ברצינות. על כל מקרה
וזה רק דעתי שעדיפות היא על אוכל נורמלי ואיכותי וכמו שאמרתה למה לא מאבקות חלבןן? כי זה בסך הכל תוסף תזונה ולא תחליף.
לא, זה הוכחה לחבר שאני לא עובד עליו
תודה על התגובה
כשהעצלנות מדברת מהגרון...

שאתה מפספס ויטמינים,מינרלים וסיבים שיש במזון ואין באבקת חלבון..חוץ מזה אין בעיה מבחינת פיתוח גוף

אחחח אני זוכר את הפעם הראשונה ששתיתי מיץ גזר, הרגשתי בחלל.

@elchonon ספר להם איך תפסת אותי עמדתי להתעלף, לא הייתי רגיל לכזה דבר.
אני אגיב מחר תגובה מסודרת עם כמה וכמה דברים שיש לי להגיד.

טוב שישמעו פה מהסיפור שלך, יש אינסוף כאלה דומים..

סייקל ראשון רק דקה ואחר כך טסט זה מה שנקרא סייקל מים

מצרף פה סרטון שנתקלתי השבוע, לי כבר לא חידש ממש אבל לדעתי מי שרואה את הסרטון הזה ומשהו פה לא ברור לו או לא ידע לפני - סימן שלא צריך להתקרב לסטרואידים בכלל.

אחד הבחורים הכי כנים ורציניים ברשת שנתקלתי בכל התחום של החומרים.

חחחחח הבחור שטוען שהוא יותר חזק מאדי האל קילו אל קילו בטענה שאדי האל ''ענק'' והוא התעצבן על זה, לול.

אני שעשתי פעם ראשונה הלב שלי פימפם כל כך מהר שאפילו שאני רץ 10 קילומטר לא מפמם לי ככה הלב.

חחח אני זוכר את הפעם הראשונה ששתיתי מיץ גזר, הרגשתי בחלל.

@elchonon ספר להם איך תפסת אותי עמדתי להתעלף, לא הייתי רגיל לכזה דבר.
ומאז אתה לא מפסיק לשתות את המיץ גזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית