הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
תאכלס זה סתם בשבילי, פשוט זה הפורום שהכי הרגשתי בו נוח.
אם יש פה מישהו שיש לו כוח ורוצה לשמוע את התסכולים שלי ואת הקשיים שלי אשמח שישלח לי הודעה שאוכל לחפור לו, כי באמת.. קשה כבר לשמור בבטן.
שיהיה לילה טוב.

250 לשעה ואני מוכן לשמוע כל מה שתגיד (יותר זול מהקופ''ח)

עמותת ער"ן - עזרה ראשונה נפשית

אם כבר לפרוק בפני מישהו שאתה לא מכיר עדיף שידע איך לדבר איתך, יש להם צ'אט אונליין או שיחה טלפונית.
הכי חשוב שתזכור שלכולם יש קשיים ולכולם יש המון רגעים מתסכלים, גם לאלה שנראים לך השמחים ביותר והמושלמים ביותר.
לא יודע מה הסיפור שלך אבל גם אני כמו כל אחד חווה תקופות קשות, אני למשל לא אחד שאוהב לשתף אז רק אגיד לך שהכי חשוב לזכור תמיד את הטוב בחיים ולהגיד תודה על מה שיש ולאו דווקא מבחינה חומרית, בסופו של דבר החיים קשים אבל יפים.
רק בריאות ואושר חבר.

• פותח/ת השרשור
עמותת ער"ן - עזרה ראשונה נפשית

אם כבר לפרוק בפני מישהו שאתה לא מכיר עדיף שידע איך לדבר איתך, יש להם צ'אט אונליין או שיחה טלפונית.
הכי חשוב שתזכור שלכולם יש קשיים ולכולם יש המון רגעים מתסכלים, גם לאלה שנראים לך השמחים ביותר והמושלמים ביותר.
לא יודע מה הסיפור שלך אבל גם אני כמו כל אחד חווה תקופות קשות, אני למשל לא אחד שאוהב לשתף אז רק אגיד לך שהכי חשוב לזכור תמיד את הטוב בחיים ולהגיד תודה על מה שיש ולאו דווקא מבחינה חומרית, בסופו של דבר החיים קשים אבל יפים.
רק בריאות ואושר חבר.
תודה רבה אחי. מעריך את זה מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית