הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם פוסט פריקה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אף אחד לא ממש מבין את השריטה לאימונים שלי ואהבה העצומה לאחד והיחיד שלי - הדדליפט.
(חוץ מפה כמובן)
אז אני כבר תקופה ארוכה שלא עשיתי מאז הסגר הנוראי הזה, האימונים בבית לא כיפיים בכלל! היתושים הנוראים, החום המציק, והכי כואב - חוסר במשקל עבודה. כן אפשר למצוא פתרונות אבל שום דבר לא נותן הרגשה טובה כמו סווקאט כבד
אז כבר תקופה שאני לא מתאמן כמו שצריך, שני אימונים בשבוע עם כמה משקולות בבית, וגם בשבועיים האחרונים זה לא קורה ( נקעתי את היד)
אז תודה רבה לך סגר וכל האחראים עליו, מתגעגע אליך דדליפט יקר שלי
מרגש חלש כמובן, ובלי הרבה תאבון.
מזל שיש גלים לגלוש עליהם שמוציאים אנרגיות ( טוב גם זה השבועיים האלה אין)

סתם פוסט לפרוק קצת 😣😵

אף אחד לא ממש מבין את השריטה לאימונים שלי ואהבה העצומה לאחד והיחיד שלי - הדדליפט.
(חוץ מפה כמובן)
אז אני כבר תקופה ארוכה שלא עשיתי מאז הסגר הנוראי הזה, האימונים בבית לא כיפיים בכלל! היתושים הנוראים, החום המציק, והכי כואב - חוסר במשקל עבודה. כן אפשר למצוא פתרונות אבל שום דבר לא נותן הרגשה טובה כמו סווקאט כבד
אז כבר תקופה שאני לא מתאמן כמו שצריך, שני אימונים בשבוע עם כמה משקולות בבית, וגם בשבועיים האחרונים זה לא קורה ( נקעתי את היד)

סתם פוסט לפרוק קצת 😣😵

אם אתה כל כך מתגעגע לדדליפט וסקוואט פשוט חפש מישהו עם חצי כלוב ומוט אולימפי, שים לו כמה שקלים ותתאמן פעם בשבוע אימון כבד.

דווקא דד זה הכי קל לעשות מוט וכמה משקולות ואתה מסודר, לא צריך גם בכרח הרבה מקום אפשר לעשות את זה בחצר או בחנייה של הבניין

נקעתי את היד)
רק בריאות חביבי

איזה קטע,גם אני (חוסר תיאבון רציני אבל)

מגניב
חצי מהכיתה שלי גולשים
איפה אתה ?

(סוגשל חלום שלי-כנראה לא אממש)

והעיקר שאתה פעיל בדרך כלשהי ולא מתקצץ/מתבטט בבית ובוכה על מר גורלך (הפוסט הזה לא נחשב)
תצליח

אתה יכול לקנות 2 דאמבלים/ קטאלבלים - ולשמור לפחות על משקל מינימלי ועל תנועה
אפשר להתאמן בבית. רק צריך להיות יצירתי

ליתושים,יש משהו כזה שמפיץ אדים קרים, אני מוסיף לזה שמן אקליפטוס ואין אף יתוש.
לחום, תשתמש במאוורר/ תתאמן בשמש ותזיע ,זה כיף.
אני גם מתאמן במרפסת המון זמן ,באתי מוכן לסגר

קבצים מצורפים

• IMG_20201013_123903.jpg
    IMG_20201013_123903.jpg
    KB 206.7 · צפיות: 96
  • פותח/ת השרשור
כמובן שיש פתרונות לכל דבר, אבל זאת לא אותה הרגשה של ללכת למכון, גם אם אשיג מוט לא יהיה לי מספיק משקל.. ולהתאמן בגינה זה בעייתי עם מעל מאה קילו.

אין לי אף אחד בסביבה שיש לו כלוב, אבל בלי קשר גם כל הקורונה והמשפחה שלי מאוד ( מאוד) לחוצה.

בנוגע לזיעה והחום, אני מתאמן בכל זאת לפעמיים כיף להזיע אבל הלחות והמחנק

שמעו אני לא מחפש סיבות למה לא להתאמן חח
פשוט אני מתגעגע לחדר כושר לסווקאט והדדליפט ולמטאל באוזניות, אני לא בוכה על מר גורלי ומשמין בבית ( אם כבר להפך) אני פשוט רוצה את ההרגשה של אחרי דדליפט כבד או בנצ' כבד ( מוכן להתפשר)

סוגי אימונים ותוכניות אימונים לעשיה בבית לא חסר ואני עושה, בחוסר חשק אומנם, אבל עושה

דרך אגב באימון שאני עושה יש לי גם בלוקים של אבנים שאני מכניס לתוכם משקולות אז יש לי איזה שלושים קילו בדדליפט סטיף חג בנצ' וכו
רק בריאות חביבי

איזה קטע,גם אני (חוסר תיאבון רציני אבל)

מגניב
חצי מהכיתה שלי גולשים
איפה אתה ?

(סוגשל חלום שלי-כנראה לא אממש)

והעיקר שאתה פעיל בדרך כלשהי ולא מתקצץ/מתבטט בבית ובוכה על מר גורלך (הפוסט הזה לא נחשב)
תצליח

תודה רבה אח יקר

אני גולש באשקלון אבל לפני הסגר גם הרצליה בת ים, איפה שהגל טוב
ובכל גיל אפשר לגלוש, לא חייב לקרוע את הגל, אפשר גם סאפ שנראלי דווקא אתה תתחבר

וואי, מבין אותך לגמרי עם הקטע של היתושים והחום (שכתוצאה ממנו כל החולצה מלאה בזיעה ואין מה לעשות עם זה(שונא תהרגשה הזאת)))

אני עוד מתאמן במרפסת בלי חולצה וזה מעצבן
אני בחצר:cray:, אני שם על הרגליים ספריי לאל יתוש ובגלל הריח כנראה הם פשוט לא מתקרבים אליי היתושים חחח אז זה עוד סבבה. בקשר לחום אני ממש לא אוהב להרגיש מזיע בחולצה אבל פסדר אין מה לעשות. עכשיו דווקא שמתי לב לשינויים במזג האוויר לטובה ואני פחות מזיע(ואף בחלק מהאימונים כמעט ולא)

• פותח/ת השרשור
אני בחצר:cray:, אני שם על הרגליים ספריי לאל יתוש ובגלל הריח כנראה הם פשוט לא מתקרבים אליי היתושים חחח אז זה עוד סבבה. בקשר לחום אני ממש לא אוהב להרגיש מזיע בחולצה אבל פסדר אין מה לעשות. עכשיו דווקא שמתי לב לשינויים במזג האוויר לטובה ואני פחות מזיע(ואף בחלק מהאימונים כמעט ולא)
מכיר את זה מקרוב מבין לגמרי אחי.. אבל גם אם מזג האוויר מושלם האימון לא כיף
😣

ואהבה העצומה לאחד והיחיד שלי - הדדליפט.
3>
איתך.

בסגר הקודם הפכתי לבטטה ואיבדתי את כ-ל מה שהגעתי אליו ....

הפעם עברתי לתוכנית ממש מאתגרת של
PPL, ל6 פעמים בשבוע. תוכנית פגזזזז. אמנם לא עובש עם המשקלים של חדכש אבל מרגישה שהגוף עובד קשה לא פחות וזה כיף.
ממליצה לך לנסות 😃

פעם הייתי מסתכל במכם גשם ודופק אימון במהירות, לא כיף בכלל
השנה אנחנו משפצים ושמים פרגולה שניתן להשתמש בה בסוכות, ועליה פשוט פלסטיק שימנע מיוחד גשם.

צרות של עשירים יש לכם, מוכן להזיע את חיי ושיתושים יאכלו אותי בשביל לחזור להתאמן כמו שאני רגיל, אין אפשרות לצערי.
מבין אותך ומרגיש כמוך OP, בסגר הראשון למדתי שהכוח האמיתי טמון בלקבל את מה שאתה לא יכול לשנות, המכונים סגורים וצריך להתפשר על צורת האימון ואין מה לעשות.

(חוץ מפה כמובן)

סתם פוסט לפרוק קצת 😣😵
מבין אותך לגמרי. לפני 8 חודש כשהייתי באמצע הלימודים לשאלון 806, משום מה החלטתי להפסיק להתאמן. זה היה טיפשי כמובן, אבל זה היה. כשמפסיקים להתאמן כבד ולא מקבלים את המאמץ ממשקלים כבדים, אי אפשר להסביר רת חוסר הRUSH של הדופמין ועוד הורמונים למינהם שמשתחררים אחרי שסיימת סט כבד של סקוואטים לחמישייה/ בנץ/פרס/דדליפט/קלין/מתח..
וואי, מבין אותך לגמרי עם הקטע של היתושים והחום (שכתוצאה ממנו כל החולצה מלאה בזיעה ואין מה לעשות עם זה(שונא תהרגשה הזאת)))
היתושים לא בורחים כשהם רואים מוט מועמס עם 5 גלגלים בכל צד?!😄😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית