מצידם אפילו להיות על המשקולות אם אני לא שם אל יתוש:lol:היתושים לא בורחים כשהם רואים מוט מועמס עם 5 גלגלים בכל צד?!😄😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצידם אפילו להיות על המשקולות אם אני לא שם אל יתוש:lol:היתושים לא בורחים כשהם רואים מוט מועמס עם 5 גלגלים בכל צד?!😄😆
3>
איתך.
בסגר הקודם הפכתי לבטטה ואיבדתי את כ-ל מה שהגעתי אליו ....
הפעם עברתי לתוכנית ממש מאתגרת של
PPL, ל6 פעמים בשבוע. תוכנית פגזזזז. אמנם לא עובש עם המשקלים של חדכש אבל מרגישה שהגוף עובד קשה לא פחות וזה כיף.
ממליצה לך לנסות 😃
צרות של עשירים יש לכם, מוכן להזיע את חיי ושיתושים יאכלו אותי בשביל לחזור להתאמן כמו שאני רגיל, אין אפשרות לצערי.
מבין אותך ומרגיש כמוך OP, בסגר הראשון למדתי שהכוח האמיתי טמון בלקבל את מה שאתה לא יכול לשנות, המכונים סגורים וצריך להתפשר על צורת האימון ואין מה לעשות.
מבין אותך לגמרי. לפני 8 חודש כשהייתי באמצע הלימודים לשאלון 806, משום מה החלטתי להפסיק להתאמן. זה היה טיפשי כמובן, אבל זה היה. כשמפסיקים להתאמן כבד ולא מקבלים את המאמץ ממשקלים כבדים, אי אפשר להסביר רת חוסר הRUSH של הדופמין ועוד הורמונים למינהם שמשתחררים אחרי שסיימת סט כבד של סקוואטים לחמישייה/ בנץ/פרס/דדליפט/קלין/מתח..
האמת לא מכיר, אבל שש פעמיים בשבוע אין סיכוי שאצליח לעשות עם הפסיכומטרי על הראש, בקושי לאכול יש לי זמן
אבל אשמח לראות אותה אם את יכולה לשלוח לי 😃
בזמנים האלה קצת קשה לומר. בלי מוט ומשקל אפשר לנסות לאלתר( דליים עם חול) אבל זה לא יהיה אידיאלי.. לרוץ ולעשות אירובי תמיד אפשר אבל זה קטבולי. בזמן שכן אפשר להתאמן ויש עומס צריך איכשהו לדחוס את האימון לאזור שעה וקצת( במהלך המנוחה בין סטים של תרגילים להתחמם כבר לתרגיל הבא)האמת לא מכיר, אבל שש פעמיים בשבוע אין סיכוי שאצליח לעשות עם הפסיכומטרי על הראש, בקושי לאכול יש לי זמן
אבל אשמח לראות אותה אם את יכולה לשלוח לי 😃
ממש מסכים איתך זה באמת הכוח האמיתי שטמון ( שלפעמיים המצפון אומר לי שבדיוק ההפך הכוח האמיתי שטמון זה לצאת בניגוד למחשבה שהכוח האמיתי שטמון וכן האלה)
אז מה באמת עושים כדי למנוע את זה?