הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות אבקת חלבון לטיסה

מתחילמאפס

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי,השבוע אני טס לחודש למזרח ואני מאד בספק שאני אוכל לשמור שם על כמות חלבונים טובה.
אז חשבתי לקחת איתי את האבקת חלבון שאני משתמש בה, עכשיו השאלה זה אם לא יעשו לי בעיות?
יש לא אז יש אופציה לשים את זה בשקיות אוכל קטנות ובתוך קופסאת פלסטיק קטנה בשביל לא להסחב עם הקופסא המקורית שתופסת די הרבה מקום?
תודה רבה לעוזרים

כל פעם שאתה עולה לטיסה עם אבקה לא מוכרת, עדיף שהיא תבוא בקופסא או בשקית מזהה, לא משהו ביתי.
עדיף באריזה המקורית שעדיין אטומה

אני טסתי עם אבקת חלבון בשקיות zip lock, עדיף לדעתי שתשים אותם בcarry on ותוציא אותם בבדיקה לפני שמבקשים ממך וישר תגיד להם שזאת אבקת חלבון. פעם אחת לא עשיתי את זה ובארצות הברית הוציאו לי את זה ובדקו אם זה קוק (ובגלל זה כדאי שזה לא יהיה במזוודה)

בנסיעות לאמריקה לא עשו לי בעיות מכוון שאני תמיד קונה פח חדש לפני כול טיסה ולא פותח אותו עד לטיול עצמו ( וככה אני גומר אותו לפני טיסת נחזור)
בסין תמיד היו יותר קשים ועשו בדיקות וכול החרא הזה ,למרות זאת אני חייב להגיד שהם לא ממש לשאר המזרח התיכון כי הם ידועים הקשיחות שלהם בשדה התעופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית