הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון לבטן

swimmer

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מאוד מבולבל בנוגע לאימוני בטן.

יש כאלה שאומרים שבטן זהו שריר שצריך לעבוד עליו 30 חזרות כי יש בו הרבה סיבים וצריך לקרוע אותו.
יש כאלה שאומרים שהוא שריר רגיל ופשוט צריך 12-15 חזרות ולעלות התנגדות.
אם למישהו יש תוכנית רק לבטן אבל משהו באמת מוכח שעובד וטוב בבקשה שיפרסם אותה פה.
נ.ב המטרה שלי היא להשיג בטן כמה שיותר חזקה!

מה הכוונה חזקה ?
לא איכפת לך להיות שמן עם בטן חזקה ?
או שאתה רוצה קוביות ?

• פותח/ת השרשור
יש לי קוביות בבטן אבל אני חושש שזה יותר בגלל אחוז שומן נמוך ופחות בגלל חוזק השריר בבטן.
כמובן שאם האימון יחזק לי את הבטן ויראו עוד יותר את הקוביות אני אשמח.

אם אתה עושה סקוואט, דדליפט, פרס אז אין בעיה
אתה יכול להוסיף 1-2 פעמים בשבוע בטן למספר חזרות נמוך עם משקל (נגיד 4X8-10 ולא לעשות מליון כפיפות בטן)

כפיפות בטן, הרמת רגליים, ומה שהבאתי לינק למשל תבחר כל פעם אחד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה עושה סקוואט, דדליפט, פרס אז אין בעיה
אתה יכול להוסיף 1-2 פעמים בשבוע בטן למספר חזרות נמוך עם משקל (נגיד 4X8-10 ולא לעשות מליון כפיפות בטן)
YouTube- Weight Lifting Exercises for Beginners : Roman Ab Crunch Workout & Exercise for Beginners
כפיפות בטן, הרמת רגליים, ומה שהבאתי לינק למשל תבחר כל פעם אחד

איך התרגיל הזה בדיוק מתמקד בבטן?? ועוד תחתונה?? כמו שהוא עושה אותו זה יותר על סרטוריוס.

איך שהאיש בסרטון מבצע הבטן רק מייצבת, אם הוא יעלה את הרגליים יותר גבוהה אז הבטן תעבוד גם דינמית-יהיה כפיפה בע"ש.
סרטוריוס זה אחד מהשרירים שמבצעים כפיפה בירך(הרמה של הרגל לפנים)

חשוב לעבוד על הרחב בטני, רוב האנשים מתמקדים בישר בטני (הקוביות) ושוכחים את הרחב בטני שהוא מאוד חשוב. לגבי מידת המעורבות שלו בסקוואט, דד וכו' אני לא סגור כך שלא יודע אם אלה מספיקים כדי לעבוד עליו כמושצריך...

בגלל זה אומרים שאם אתה רוצה, תוסיף פעם-פעמיים בשבוע תרגיל אחד 3X15.
אני רואה לפעמים בחדר כושר אנשים שעושים 3-5 תרגילים לבטן - עליונה \ תחתונה \ צדדים \ אלכסונים, ממש 20 דקות אימון בטן בשביל מה ?

כשאני עובד בטן עם משקל כמו שצריך מספיק לי 3X15 בשביל להרגיש אותה טוב 48 שעות אחר כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית