עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרופה לבעיות נשימה של סוסים ומשמש באופן לא חוקי לפיטום עגלים.מה זה קלן? 😕
תרופה לבעיות נשימה של סוסים ומשמש באופן לא חוקי לפיטום עגלים.
ועלול לגרום למוות פתאומי, ומלא בתופעות לואי.
אה.. וכמעט שכחתי, הוא גם שורף שומנים לא חוקי.
מכון וינגייט - האתר הרשמי - Wingate - תזונה
כן אבל תשתי את זה כי רשום - לא אכיל:79nb:הו, וואו. חומר לא סימפטי.
אם כי אני מכירה כמה אנשים שמוכנים למות מוות פתאומי אבל לפחות למות רזים 🤦♂️
אגב יש לי גם שורף שומנים, קוראים לזה סנט מוריץ . יעבוד נראה לך?😆
כן אבל תשתי את זה כי רשום - לא אכיל:79nb:
רציתי להתחיל עם קלן וקראתי כמה תופעות לוואי ספציפיות יותר לנשים כמו צמיחת שיער פנים וכד'. האם מישהו (או מישהי) פה יודע להגיד האם תופעות אלו קיימות בסיכון משמעותי?
קלן לא עושה שיעור יתר פנים, וכו'
זה לא סטרואיד, קלן עושה רעידות בידיים,חרדה, התכווציות שרירים לחץ דם וכו כל עוד אין לך בעיה בלב לא תמותי ולא נעליים,
כל גוף לגופו. קלן שורף שומן חזק אנטי קטבולי ומאפשר לרדת במיוחד באחוזי שומן עקשיים..
אני לקחתי קלן מעל ל-4 שנים רצוף עם מעט הפסקות, למי שאין ניסיון ורק קורא את השטויות של ווינגט וכו עדיף שלא יפחיד סתם אנשים.
מה האחוז שומן שלך, ומה המטרה שלך?
קלן לא עושה שיעור יתר פנים, וכו'
זה לא סטרואיד, קלן עושה רעידות בידיים,חרדה, התכווציות שרירים לחץ דם וכו כל עוד אין לך בעיה בלב לא תמותי ולא נעליים,
כל גוף לגופו. קלן שורף שומן חזק אנטי קטבולי ומאפשר לרדת במיוחד באחוזי שומן עקשיים..
קודם כל אלה תופעות לוואי אפשריות ושתדעי בכלל מזה קלן, למה לוקחים אותו, אופן השימוש וכו נדבר.הו, אז הוא עושה רק רעידות, חרדות, התכווצות שרירים ולחץ דם? ובמידה ואין לי בעיות לב אז הוא אפילו לא יהרוג אותי?
ובתמורה הוא ישרוף לי את כל השומן בגוף?
תעמיס לי בבקשה 4-5 קילו, אני באה לקחת 🤦♂️
הו, אז הוא עושה רק רעידות, חרדות, התכווצות שרירים ולחץ דם? ובמידה ואין לי בעיות לב אז הוא אפילו לא יהרוג אותי?
ובתמורה הוא ישרוף לי את כל השומן בגוף?
תעמיס לי בבקשה 4-5 קילו, אני באה לקחת 🤦♂️
אין חכם כבעל ניסיון.כן, התגובות למעלה זה דאווינים של אנשים שלא נגעו אף פעם בשום חומר ורק קוראים מאמרים משנות ה2000
ק
אגב
תסתכלי בעלון של כל תרופה שקיימת, אין תרופה ללא תופעות לוואי חלקם יותר מסוכנות מקלן ונמכרות בקופת חולים.
זה אפילו לא כזה אגרסיבי..
אם כי טוב לשמוע דעות של אנשים שאשכרה השתמשו.
זה אפילו לא כזה אגרסיבי..
אם כי טוב לשמוע דעות של אנשים שאשכרה השתמשו.
הוא לא חוקי כי קלן זה לא משחק. אגב ברפואה היום משתמשים בו במשאפים לחולי אסטמה במינון מאוד נמוך.הממ... וואלה.
אבל עדיין, לא יודעת.
אני תמיד קוראת את העלונים של התרופות... אבל חומר ששורף שומנים ומוגדר כלא חוקי, נשמע יותר מסוכן ופחות נחוץ מאשר נורופן למיגרנת-פטישים.
ברור חח סתם הקצנתי .... :>
הממ... וואלה.
אבל עדיין, לא יודעת.
אני תמיד קוראת את העלונים של התרופות... אבל חומר ששורף שומנים ומוגדר כלא חוקי, נשמע יותר מסוכן ופחות נחוץ מאשר נורופן למיגרנת-פטישים.
ברור חח סתם הקצנתי .... :>