שילוב שתי סוגי סארמם בסייקל

• פותח/ת השרשור ka4uk
  • פורסם בתאריך

ka4uk

מושעה
276
85
נק' מוניטין:
413
276
85
שלום לכולם,

האם ניתן לשלב lad140 ו mk677 באותו סייקל?

ממה שהבנתי רק חומר אחד נתפס בקולטנים ושתהיים ביחיד לא אפקטיבים.

תודה

מקווה שאתה עושה pct, גם אתה חושב ש- rad-140 לא משתק את הציר כי זה סארמ? פיסיטי פשוט יספיק, תיקח נולבדקס שבועיים. Bvl חברה בלאי לגמרי, חומרים מדוללים.

מניסיון שלי rad140 ממקור טוב זה חומר מעולה, ו- mk677 שממילא צריך לקחת לתקופה ארוכה לא שווה את ההשקעה.

מקווה שאתה עושה pct, גם אתה חושב ש- rad-140 לא משתק את הציר כי זה סארמ? פיסיטי פשוט יספיק, תיקח נולבדקס שבועיים. Bvl חברה בלאי לגמרי, חומרים מדוללים.

מניסיון שלי rad140 ממקור טוב זה חומר מעולה, ו- mk677 שממילא צריך לקחת לתקופה ארוכה לא שווה את ההשקעה.
על איזה חברה מדובר ?
Mk677 אחלה דבר מבחינה של רעב שינה טובה יותר התאוששות

Mk667 זה לא סארם ואין לו השפעה על הציר האנרוגני.

בניגוד למה שרשמו כאן, הייתי ממליץ לך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי הסייקל. אל תרוץ לקחת חומרים כמו נולבה/כלומיד מאחר ולהם יש גם תופעות לוואי לא פשוטות.

סארם זה לא סטרואיד ובאופן כללי לא משבית ציר אלא גורם לדעיכה בהורמון הטסט ופחות בהורמון שמאותת למוח לייצר טסט (LH).

מה המינונים שלך ?

• פותח/ת השרשור
Mk667 זה לא סארם ואין לו השפעה על הציר האנרוגני.

בניגוד למה שרשמו כאן, הייתי ממליץ לך לעשות בדיקות דם לפני ואחרי הסייקל. אל תרוץ לקחת חומרים כמו נולבה/כלומיד מאחר ולהם יש גם תופעות לוואי לא פשוטות.

סארם זה לא סטרואיד ובאופן כללי לא משבית ציר אלא גורם לדעיכה בהורמון הטסט ופחות בהורמון שמאותת למוח לייצר טסט (LH).

מה המינונים שלך ?

20 מ"ג ביום.

20 מג של ראד ? אם כן זה מינון יחסית גבוה וגם המשך שלו ארוך.

תריץ בדיקות דם אחרי הסייקל, יש סיכוי גבוה שתצטרך PCT עם מינון ומשך כזה.
בהנחה שהחומרים שלך הם legit.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית