עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלש מאיזו בחינה ? קראתי שmk יכול להביא לך gh ששקול לזריקה של 4 iu.Mk677 חומר חלש
יש אישור ממך על הגנוטרופין ?@Chicago אני במקומך עושה בכיף את הGH הזה 4iu וכשמגיע ל7 חודשים ביחד עם הGH מתחיל סייקל חמוד של 300-400mg טסט ואולי כדור/Sarms ותיראה מזה 🏋️😅 .
וממשיך אחריו GH האמת שאם הסוכר לא יכבה לך את הלבלב .. GH יכול להיות לכל החיים . 🏋️😅
אישור ממני ?$#@! הלוואי עליי גנוטרופין רפואי .. אני בין האחרונים כאן שמבינים בGH .יש אישור ממך על הגנוטרופין ?
למה שאהיה חייב לקחת אינסולין איתו? הבנתי שאינסולין זה רק בשביל למקסם את הגיאץאישור ממני ?$#@! הלוואי עליי גנוטרופין רפואי .. אני בין האחרונים כאן שמבינים בGH .
מה שאמרתי זה דבר ידוע שכל מי שנוגע בGH עושה ויותר גרוע .
אני לא ממש מבין בGH כי אף פעם לא חשבתי לקחת .. אבל ידוע שחייב לעשות בדיקת דם בגלל הסוכר .. חייב לבדוק סוכר ותשאל כאן יש כאלה שמכירים תרופות להורדת הסוכר בדם , ויש שישר משתמשים באינסולין בלי לחשוב בכלל (פחות אוהב, אבל יש מצב שתהיה חייב) .
תודה רבה! הזריקה האחרונה הייתה במרץ שנה שעברה ככה שנראה לי500 יספקו אותי יפה עם שילוב של הגיאץ.. דרך אגב את הגיאץ אני ממשיך לקחת גם בפיסיטי ולאחריו קצת ?הגוף לא "מתרגל" אם תישאר על 500 אתה עדיין תראה תוצאות יפות, אם תעלה ל750 התוצאות יכולות להיות טיפה טובות יותר, אך מה שבטוח שהתופעות לוואי יהיו רבות יותר.
ראיתי שחברים כאן קופצים ואומרים בלי טסט לא שווה . אני אף פעם לא אמרתי את זה .אמרתם אין טעם גיאץ בלי טסט
חשוב לצייו את ענין האינסולין והסוכרים בדם בשימוש ממושך במינון מעל 5 יחידות אבל בכל מקרה ממליץ לבדוק סוכר בשימוש ב Gh, אינסולין הוא נורא מסוכן ואין לי שום ידע עליו.@Chicago אני במקומך עושה בכיף את הGH הזה 4iu וכשמגיע ל7 חודשים ביחד עם הGH מתחיל סייקל חמוד של 300-400mg טסט ואולי כדור/Sarms ותיראה מזה 🏋️😅 .
וממשיך אחריו GH האמת שאם הסוכר לא יכבה לך את הלבלב .. GH יכול להיות לכל החיים . 🏋️😅
יש. אבל אין הדרכה בפורום איך לקחת ומה מי מואם יש לך אפשרות לשים יד על igf1-lr3 אמיתי לדעתי עדיף לך מgh