הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסת שריר בחיטוב

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
אני חודשיים בחיטוב ואני מרגיש שנהייתי קטן יותר. לעומת זאת משקלי העבודה נשארו כמעט אותו דבר ואני מרים כבד, האם שמירה על משקלי עבודה בעצם משמעותה שלא איבדתי שריר בחיטוב? או שזה לא מדוייק ויכול להיות שאיבדתי שריר אבל הכוח נשאר? תודה לעונים

אני חודשיים בחיטוב ואני מרגיש שנהייתי קטן יותר. לעומת זאת משקלי העבודה נשארו כמעט אותו דבר ואני מרים כבד, האם שמירה על משקלי עבודה בעצם משמעותה שלא איבדתי שריר בחיטוב? או שזה לא מדוייק ויכול להיות שאיבדתי שריר אבל הכוח נשאר? תודה לעונים
אין קשר ישיר בין מסת שריר לכוח.. מה שעוזר לך להרים כבד (בנוסף לשריר) זאת המערכת העצבית ככה שבהחלט יכול להיות שהכוח נשמר. וזה שאתה ״מרגיש״ לא אומר שבאמת התכווצתה - כנראה פשוט אין עלייך מספיק שריר.

• פותח/ת השרשור
אבל שמרתי על אותם משקלים שהיו לי במסה, כמה זה מעיד על שמירה מקסימלית על מסת שריר?, כמובן שאני אוכל מספיק חלבון.

זה לא מדוייק שאם תשמור על משקלי העבודה אז אתה תשמור על 100% מהשריר, אבל זה בהחלט סימן שאם יש איבוד של שריר הוא מינימלי ביותר עד לא קיים

• פותח/ת השרשור
יופי מצויין, אז כנראה שזה נדמה לי , גם הייתי מאוד נוזלי בסיום המסה
שאלה נוספת....
אני בגרעון של 1000 קלוריות לערך, אבל שומר על חלבון של פי 1.5-2 ממשקל גוף, כמובן מתאמן אימונים עצימים וכבדים, האם גירעון כזה יכול לפגוע במסת שריר? או שכמות החלבון והאימונים מונעת פירוק שריר?

יופי מצויין, אז כנראה שזה נדמה לי , גם הייתי מאוד נוזלי בסיום המסה
שאלה נוספת....
אני בגרעון של 1000 קלוריות לערך, אבל שומר על חלבון של פי 1.5-2 ממשקל גוף, כמובן מתאמן אימונים עצימים וכבדים, האם גירעון כזה יכול לפגוע במסת שריר? או שכמות החלבון והאימונים מונעת פירוק שריר?
אם אתה באמת בגירעון של 1000 קלוריות, עם קצב ירידה במשקל מהיר מאוד, בהחלט אפשרי שתאבד שריר

נתחיל מזה שאיבדת נפח בכללי וזה גורם לאשליה שירדת בשריר, שמירה על משלי עבודה לא אומרים שמירה על שריר אך סביר להניח שתחזור למסה אתה תחזיר הכל במהירות ועם פלוס על זה

שמור על המשקלי עבודה מקסימום תוריד 2.5 קילו/חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית