עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה מומחים למינהם אומרים שטוני יגמור באותה צורה כמו דסטין, על הקרקע בחניקה, אני חושב שהוא יעשה הכל שהקרב ישאר בעמידה ששם יש לו יכולת טובה יותר מחביב,מה שעולה לי לראש
ממשקל נוצה ראיין הול ובריאן אורטגה
ממשקל קל טוני פרגוסון כי הוא כל כך מסוכן כשהוא על הגב
מ-170 פאונד אני רואה את קמארו אוסמו, טיירון וודלי, דמיאן מאיה ואולי גם סטיבן טומפסון
לא הבנתי מה ערבבת פה את אדסניה עם קונור וחביב, אדסניה יראה כמו הענק הירוק ביחס אליהם זה לא יעבוד בשום דרךהרבה מומחים למינהם אומרים שטוני יגמור באותה צורה כמו דסטין, על הקרקע בחניקה, אני חושב שהוא יעשה הכל שהקרב ישאר בעמידה ששם יש לו יכולת טובה יותר מחביב,
אדסניה לוחם מעולה אם קונור ינצח אותו יהיה אפשר לדבר על קרב חוזר בשבילו מול חביב,
הקרב שאני הכי הרבה רוצה לראות הרבה יותר מטוני זה נייט דיאז מול חביב, אם חביב יקח אותו בטייקדאון לרצפה חביב יצטער על הרגע הזה
נשמע טוב האמת, גם אני חושב בערך ככה. וואלה היתי אפילו מוסיף את בן אסקרן, הוא יהיה מענייו מאוד בקרב הזהמה שעולה לי לראש
ממשקל נוצה ראיין הול ובריאן אורטגה
ממשקל קל טוני פרגוסון כי הוא כל כך מסוכן כשהוא על הגב
מ-170 פאונד אני רואה את קמארו אוסמו, טיירון וודלי, דמיאן מאיה ואולי גם סטיבן טומפסון
בספורט כמו mma המומחים צודקים באותה תדירות שהם טועים. אני מסכים שחביב צריך להיות הפייבוריט בקרב הזה אבל אני לגמרי יכול לראות את טוני מנצח אותו. טוני הוא סטרייקר ברמה אחרת לגמרי מחביב, יש לו ג׳יו ג׳יטסו בין החלקלקים והטריקים ביותר ביותר שיש, יש לו סיבולת מטומטמת, אשכרה מטומטמת. יש קונצזוס בעולם ה-mma שיש לו את הקרדיו הכי טוב כרגע מכולם, סמוך עליו שהוא לא יתעייף וישים על חביב לחץ פסיכי במהלך כל הקרב.הוא יצירתי רצח, והיכולת scramble שלו היא אחת הטובות שיש כרגע, אז גם אם חביב יוריד אותו לקרקע יש סיכוי לא מבוטל שטוני יצא בטופ פוזישן.הרבה מומחים למינהם אומרים שטוני יגמור באותה צורה כמו דסטין, על הקרקע בחניקה, אני חושב שהוא יעשה הכל שהקרב ישאר בעמידה ששם יש לו יכולת טובה יותר מחביב,
אדסניה לוחם מעולה אם קונור ינצח אותו יהיה אפשר לדבר על קרב חוזר בשבילו מול חביב,
הקרב שאני הכי הרבה רוצה לראות הרבה יותר מטוני זה נייט דיאז מול חביב, אם חביב יקח אותו בטייקדאון לרצפה חביב יצטער על הרגע הזה
מבחינת סטרייקינג יש בינהם הבדלים ענקיים, חביב הוא לא אנדרסון סילבה, אבל בהשוואה לסרייקינג שאסקרן מביא לשולחן הוא ממש ישראל אדסניה חחחלא הבנתי מה ערבבת פה את אדסניה עם קונור וחביב, אדסניה יראה כמו הענק הירוק ביחס אליהם זה לא יעבוד בשום דרך
נשמע טוב האמת, גם אני חושב בערך ככה. וואלה היתי אפילו מוסיף את בן אסקרן, הוא יהיה מענייו מאוד בקרב הזה
דאסטין יספיק ועוד איך, אלדו לא באותה קטגוריה אבל גם יספיק, טוני יספיק, ג׳סטין גאיטג׳י יספיק, דונלד סרוני יספיק...אני מנסה לחשוב על לוחם שאם קונור ינצח אותו זה יזכה אותו בקרב חוזר מול חביב
דסטין לא יספיק ,אלדו כבר לא בסקאלה, לכן אמרתי אדסניה, אומנם לא אותו משקל אבל אם, אם! הוא יקח את הקרב כזה דבר יזכה אותו בהחלט בקרב מול כל אחד שיחפוץ..
אני מנסה לחשוב על לוחם שאם קונור ינצח אותו זה יזכה אותו בקרב חוזר מול חביב
דסטין לא יספיק ,אלדו כבר לא בסקאלה, לכן אמרתי אדסניה, אומנם לא אותו משקל אבל אם, אם! הוא יקח את הקרב כזה דבר יזכה אותו בהחלט בקרב מול כל אחד שיחפוץ..
אם אדסניה עד כדי כך חיה מה חשב לעצמו סילבה שנכנס לקרב מולו במצבו הנוכחי? וגם אם כן זה היה דרך בשבילו לקבל קרב מול קונור שהוא כלכך רצה, זה טיפה סותר, תנצח מישהו הרבה יותר חזק מקונור כדי לקבל קרב מול קונור?דאסטין יספיק ועוד איך, אלדו לא באותה קטגוריה אבל גם יספיק, טוני יספיק, ג׳סטין גאיטג׳י יספיק, דונלד סרוני יספיק...
תכלס קונור כזה כוכב שיש סיכוי טוב שה-ufc פשוט יתנו לו רימאץ׳ מיידי בגלל כל הכסף שמעורב (לדאבוני)
וגבר, אם קונור ינצח את אדסניה אני אישית קונה כרטיס טיסה לאירלנד ומוצץ לו
זה קרב פי 10 יותר קשה בשבילו מאשר חביב היחס הימורים בקרב כזה יהיה 1:100
מה סילבה חשב שהסכים להילחם מול אדסניה? הוא חשב שהוא ינצח אותו. אחרת למה שימשיך להילחם אם הוא יודע שהוא מבוגר ושאין לו סיכוי מול הסוסים הצעירים? הוא חושב שיש לו עוד מה להציע...אם אדסניה עד כדי כך חיה מה חשב לעצמו סילבה שנכנס לקרב מולו במצבו הנוכחי? וגם אם כן זה היה דרך בשבילו לקבל קרב מול קונור שהוא כלכך רצה, זה טיפה סותר, תנצח מישהו הרבה יותר חזק מקונור כדי לקבל קרב מול קונור?
ועדיין הוא קפץ למים עמוקים מידיי, יש לוחמים מצוינים שהסיכוי שלו לנצח אותם הרבה יותר גבוה מאשר מול אדסניהמה סילבה חשב שהסכים להילחם מול אדסניה? הוא חשב שהוא ינצח אותו. אחרת למה שימשיך להילחם אם הוא יודע שהוא מבוגר ושאין לו סיכוי מול הסוסים הצעירים? הוא חושב שיש לו עוד מה להציע...
וסילבה לא חתר לקרב מול קונור, הוא ממש לא בנה על קונור באף שלב
אתה כנראה מדבר על איזה פעם שקונור בלבל תשכל ברשתות החברתיות כהרגלו והציע לסיבה קרב וסילבה כמובן אמר שכן אבל פה זה נגמר.
אני לא מאמין שסילבה יכול לעמוד מול הטופ קונטנדס ב-185 יותר...ועדיין הוא קפץ למים עמוקים מידיי, יש לוחמים מצוינים שהסיכוי שלו לנצח אותם הרבה יותר גבוה מאשר מול אדסניה
וזה היה יותר מלהגיד כן, הוא ביקש קרב מול קונור מדנה וויט וגם העלה ציוצים באינסטגרם שהוא רוצה קרב מול קונור