הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי יכול להכניע את חביב נורמגדוב

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך
מה שעולה לי לראש

ממשקל נוצה ראיין הול ובריאן אורטגה
ממשקל קל טוני פרגוסון כי הוא כל כך מסוכן כשהוא על הגב
מ-170 פאונד אני רואה את קמארו אוסמו, טיירון וודלי, דמיאן מאיה ואולי גם סטיבן טומפסון

• פותח/ת השרשור
מה שעולה לי לראש

מ-170 פאונד אני רואה את קמארו אוסמו, טיירון וודלי, דמיאן מאיה ואולי גם סטיבן טומפסון
הרבה מומחים למינהם אומרים שטוני יגמור באותה צורה כמו דסטין, על הקרקע בחניקה, אני חושב שהוא יעשה הכל שהקרב ישאר בעמידה ששם יש לו יכולת טובה יותר מחביב,
אדסניה לוחם מעולה אם קונור ינצח אותו יהיה אפשר לדבר על קרב חוזר בשבילו מול חביב,
הקרב שאני הכי הרבה רוצה לראות הרבה יותר מטוני זה נייט דיאז מול חביב, אם חביב יקח אותו בטייקדאון לרצפה חביב יצטער על הרגע הזה

הרבה מומחים למינהם אומרים שטוני יגמור באותה צורה כמו דסטין, על הקרקע בחניקה, אני חושב שהוא יעשה הכל שהקרב ישאר בעמידה ששם יש לו יכולת טובה יותר מחביב,
אדסניה לוחם מעולה אם קונור ינצח אותו יהיה אפשר לדבר על קרב חוזר בשבילו מול חביב,
הקרב שאני הכי הרבה רוצה לראות הרבה יותר מטוני זה נייט דיאז מול חביב, אם חביב יקח אותו בטייקדאון לרצפה חביב יצטער על הרגע הזה
לא הבנתי מה ערבבת פה את אדסניה עם קונור וחביב, אדסניה יראה כמו הענק הירוק ביחס אליהם זה לא יעבוד בשום דרך
מה שעולה לי לראש

נשמע טוב האמת, גם אני חושב בערך ככה. וואלה היתי אפילו מוסיף את בן אסקרן, הוא יהיה מענייו מאוד בקרב הזה

בספורט כמו mma המומחים צודקים באותה תדירות שהם טועים. אני מסכים שחביב צריך להיות הפייבוריט בקרב הזה אבל אני לגמרי יכול לראות את טוני מנצח אותו. טוני הוא סטרייקר ברמה אחרת לגמרי מחביב, יש לו ג׳יו ג׳יטסו בין החלקלקים והטריקים ביותר ביותר שיש, יש לו סיבולת מטומטמת, אשכרה מטומטמת. יש קונצזוס בעולם ה-mma שיש לו את הקרדיו הכי טוב כרגע מכולם, סמוך עליו שהוא לא יתעייף וישים על חביב לחץ פסיכי במהלך כל הקרב.הוא יצירתי רצח, והיכולת scramble שלו היא אחת הטובות שיש כרגע, אז גם אם חביב יוריד אותו לקרקע יש סיכוי לא מבוטל שטוני יצא בטופ פוזישן.
תוסיף על כל זה את הסכנה שהוא מביא גם כשהוא בגארד עם מכות ומרפקים מלמטה ויש לך פה את הבנאדם שהוא הסיוט של כל מתחרה.
טוני מסוכן לא משנה איפה הוא וזה יהיה הקרב הכי תחרותי לשניהם כי הם פחות או יותר ניקו את כל המחלקה עם רצף נצחונות של 12 לכל אחד

לא הבנתי מה בדיוק אמרת על אדסניה וקונור, אתה יודע שאין סיכוי בעולם שהם ילחמו כן? קונור נלחם ב-155 פאונד, אדסניה נלחם ב-185 פאונד יש בינהם הבדל משוגע בגודל זה יהיה לא הוגן בעליל בשביל קונור. אם הם ילחמו 10 פעמים, אדסניה ישבור אותו 10 פעמים, בקלות.

ולא מסכים איתך גם בקשר לנייט נגד חביב, לדעתי חביב יקרע אותו. נכון נייט הוא חגורה שחורה דאן 2 בגרייסי ג׳יו ג׳יטסו אבל הסגנון שהוא מביא לא יעמוד מול חביב. לא יהיה הכנעה כמובן...אבל חביב או ינצח אותו בהחלטת שופטים או יגמור אותו עם גראונד אנד פאונד
לא הבנתי מה ערבבת פה את אדסניה עם קונור וחביב, אדסניה יראה כמו הענק הירוק ביחס אליהם זה לא יעבוד בשום דרך

נשמע טוב האמת, גם אני חושב בערך ככה. וואלה היתי אפילו מוסיף את בן אסקרן, הוא יהיה מענייו מאוד בקרב הזה
מבחינת סטרייקינג יש בינהם הבדלים ענקיים, חביב הוא לא אנדרסון סילבה, אבל בהשוואה לסרייקינג שאסקרן מביא לשולחן הוא ממש ישראל אדסניה חחח
הם בערך באותו גודל ואפילו חביב הייתי אומר יותר גדול למרות שאסקרן נלחם בקטגוריית משקל אחת מעליו, מבחינת היאבקות הם אולי שווים, אבל לדעתי חביב לוקח אותו בג׳יו ג׳יטסו ושליטה

• פותח/ת השרשור
אני מנסה לחשוב על לוחם שאם קונור ינצח אותו זה יזכה אותו בקרב חוזר מול חביב
דסטין לא יספיק ,אלדו כבר לא בסקאלה, לכן אמרתי אדסניה, אומנם לא אותו משקל אבל אם, אם! הוא יקח את הקרב כזה דבר יזכה אותו בהחלט בקרב מול כל אחד שיחפוץ..

דסטין לא יספיק ,אלדו כבר לא בסקאלה, לכן אמרתי אדסניה, אומנם לא אותו משקל אבל אם, אם! הוא יקח את הקרב כזה דבר יזכה אותו בהחלט בקרב מול כל אחד שיחפוץ..
דאסטין יספיק ועוד איך, אלדו לא באותה קטגוריה אבל גם יספיק, טוני יספיק, ג׳סטין גאיטג׳י יספיק, דונלד סרוני יספיק...
תכלס קונור כזה כוכב שיש סיכוי טוב שה-ufc פשוט יתנו לו רימאץ׳ מיידי בגלל כל הכסף שמעורב (לדאבוני)
וגבר, אם קונור ינצח את אדסניה אני אישית קונה כרטיס טיסה לאירלנד ומוצץ לו
זה קרב פי 10 יותר קשה בשבילו מאשר חביב היחס הימורים בקרב כזה יהיה 1:100

Gatheje

אגב, נקודה למחשבה - בין קונור לאדסניה יש בערך 15 ס״מ הפרש גובה, ובטווח עוד יותר..

• פותח/ת השרשור
דאסטין יספיק ועוד איך, אלדו לא באותה קטגוריה אבל גם יספיק, טוני יספיק, ג׳סטין גאיטג׳י יספיק, דונלד סרוני יספיק...
תכלס קונור כזה כוכב שיש סיכוי טוב שה-ufc פשוט יתנו לו רימאץ׳ מיידי בגלל כל הכסף שמעורב (לדאבוני)
וגבר, אם קונור ינצח את אדסניה אני אישית קונה כרטיס טיסה לאירלנד ומוצץ לו
זה קרב פי 10 יותר קשה בשבילו מאשר חביב היחס הימורים בקרב כזה יהיה 1:100
אם אדסניה עד כדי כך חיה מה חשב לעצמו סילבה שנכנס לקרב מולו במצבו הנוכחי? וגם אם כן זה היה דרך בשבילו לקבל קרב מול קונור שהוא כלכך רצה, זה טיפה סותר, תנצח מישהו הרבה יותר חזק מקונור כדי לקבל קרב מול קונור?

אם אדסניה עד כדי כך חיה מה חשב לעצמו סילבה שנכנס לקרב מולו במצבו הנוכחי? וגם אם כן זה היה דרך בשבילו לקבל קרב מול קונור שהוא כלכך רצה, זה טיפה סותר, תנצח מישהו הרבה יותר חזק מקונור כדי לקבל קרב מול קונור?
מה סילבה חשב שהסכים להילחם מול אדסניה? הוא חשב שהוא ינצח אותו. אחרת למה שימשיך להילחם אם הוא יודע שהוא מבוגר ושאין לו סיכוי מול הסוסים הצעירים? הוא חושב שיש לו עוד מה להציע...
וסילבה לא חתר לקרב מול קונור, הוא ממש לא בנה על קונור באף שלב
אתה כנראה מדבר על איזה פעם שקונור בלבל תשכל ברשתות החברתיות כהרגלו והציע לסיבה קרב וסילבה כמובן אמר שכן אבל פה זה נגמר.

• פותח/ת השרשור
מה סילבה חשב שהסכים להילחם מול אדסניה? הוא חשב שהוא ינצח אותו. אחרת למה שימשיך להילחם אם הוא יודע שהוא מבוגר ושאין לו סיכוי מול הסוסים הצעירים? הוא חושב שיש לו עוד מה להציע...
וסילבה לא חתר לקרב מול קונור, הוא ממש לא בנה על קונור באף שלב
אתה כנראה מדבר על איזה פעם שקונור בלבל תשכל ברשתות החברתיות כהרגלו והציע לסיבה קרב וסילבה כמובן אמר שכן אבל פה זה נגמר.
ועדיין הוא קפץ למים עמוקים מידיי, יש לוחמים מצוינים שהסיכוי שלו לנצח אותם הרבה יותר גבוה מאשר מול אדסניה
וזה היה יותר מלהגיד כן, הוא ביקש קרב מול קונור מדנה וויט וגם העלה ציוצים באינסטגרם שהוא רוצה קרב מול קונור

ועדיין הוא קפץ למים עמוקים מידיי, יש לוחמים מצוינים שהסיכוי שלו לנצח אותם הרבה יותר גבוה מאשר מול אדסניה
וזה היה יותר מלהגיד כן, הוא ביקש קרב מול קונור מדנה וויט וגם העלה ציוצים באינסטגרם שהוא רוצה קרב מול קונור
אני לא מאמין שסילבה יכול לעמוד מול הטופ קונטנדס ב-185 יותר...
רוברט וויטקר מנצח
פאולו קוסטה יהרוג אותו, כנל רומרו
גסטלום מנצח אותו אני מאמין
אדסניה, ווידמן וקנוניר ניצחו אותו כבר
איזה לוחמים מצוינים ב-185 הוא ינצח לפי דעתך? לפי דעתי זמנו עבר...

אני זוכר על מה אתה מדבר, קונור צייץ על זה משהו וכמובן שסילבה קפץ על זה קפיצת ראש, למה לא הרי? זה ימבה כסף מול הכוכב הכי גדול בספורט + זה קרב שהוא 100% מנצח כי הוא הרבה יותר גדול והחוזקה שלו זה סטרייקינג, בדיוק כמו קונור ואין שום סיכוי שחסילון כמו קונור ינצח את אנדרסון במשחק שלו, אז ברגע שקונור דיבר על זה סילבה נרתם ודיבר על זה גם, אבל לפי דעתי הוא ידע שסופר פייט כזה זה סיכוי קלןש, וה-ufc לא היו נותנים לזה לקרות כי עם כל הכבוד קונור קופץ פה 3 מחלקות, וקונור בעצמו לפי דעתי ולפי דעתם של כל האנליטים בספורט לא היה רציני בקשר לזה, אחרי הכל הוא לא טיפש הוא יודע שהסיכויים לא לצידו ואנן לו מה להרוויח מכזה קרב, והוא בכללי סתם יורה לכל הכיוונים כדי להישאר רלוונטי ועל סדר היום

תקנו אותי אם אני טועה, כשאדסניה היה קיקבוקסר, הוא התחרה גם בקטגוריות משקל של 90 ו-100 ק"ג.
אז למה עדיין יש השוואה לקונור?

מסכים עם קבב לגבי ניתוח היכולות של פרגוסון.
בטווח זמן של שנה מהיום, זה הקרב עם הכי הרבה הייפ שהארגון יכול לייצר.

ומסכים גם עם ליאור, מאמין שקונור נגד דסטין גייג'י זה קרב פוטנציאלי.

קונור נגד אדסניה?? השתגעתם פה... תשימו את קונור מול מיוצ'יץ' ונסגור סיפור

• פותח/ת השרשור
קימבו סלייס vs קונור חח
אתם זוכרים את הפסיכופט הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית