עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא יפסיד לטוני יש סיכוי גבוה שתקבל קרב חוזר, אם הוא ינצח את טוני תשכח מזהרק אני חברים, מחכה בקוצר רוח לקרב חוזר.
אם תגיע לקרב כשאתה כבוי, התוצאה לא תהיה שונה.רק אני חברים, מחכה בקוצר רוח לקרב חוזר.
שבר ועוד איך שבר. זה שהוא גבר מטורף והמשיך כאילו כלום זה משהו אחר. זה קרא כשהוא נתן לוטו קיק שנייט בדק ואז הוא נפל. תראה באינסטגרם שלומה?? פטיס לא שבר את כף הרגל לא היה שם נוקאאוט נייט לקח את הקרב כי הוא שלט בו רוב הזמן
לטוני יש ידיים ארוכות וגם רגליים הוא חייב לשמור מרחק מחביב ולהשתמש ביתרון שלו להוציא אגרופים ובעיטות אם הוא יצליח לחמוק מהטייקדאונס של חביב הוא יקח את הקרב מהר מאודשבר ועוד איך שבר. זה שהוא גבר מטורף והמשיך כאילו כלום זה משהו אחר. זה קרא כשהוא נתן לוטו קיק שנייט בדק ואז הוא נפל. תראה באינסטגרם שלו
צר לי לאכזב חברים אבל קוניר לא ינצח את חביב גם עוד שלוש קרבות שיעשו. הסטייל של חביב ינצח את קונר כל פעם. קונור יכול להתאמן על ההאבקות שלו מהבוקר עד הלילה, זה לא יעזור לו. אי אפשר בכמה חודשים (או אפילו כמה שנים) להשלים פער עם מישהו שמאז שהוא הולך על הרגליים מתאבק
חחח כל פעם מצחיק אותי מחדש לשמוע את המשפט המפגר הזה לפני קרב של חאביב...אם הוא יצליח לחמוק מהטייקדאונס של חביב הוא יקח את הקרב מהר מאוד
מחכה לעיצוב פנים של חביבחחח כל פעם מצחיק אותי מחדש לשמוע את המשפט המפגר הזה לפני קרב של חאביב...
חאביב עמד עם אחד הסטרייקרים הטובים בUFC וגם שם שיחרר לו אגרופים לפני שהוריד לקרקע
יש הבדל ענק בין האבקות לסאמבו, בסאמבו יש גם קרבות שנגמרים לפני הירידה לקרקע.
בקיצור פרגוסון יגמור בדיוק כמו קונור ופורייה.
עד שלא יבוא מישהו עם שליטה טובה על הקרקע או לפחות יכולת להיות פאסיבי ולא לבזבז אנרגיה מיותרת על הקרקע, לא יהיה סיכוי מול חאביב
פורייה יכל לסיים את זה בפוקס עם הגליוטינה אבל הוא כל כך חסר ניסיון שלא הצליח לנצל את הטעות הקטנה הזאת...
וואו חחחחח
איזה קרבחח יש זמן, בינתיים נסתפק באדסיניה עוד חודש
כןכן התכוונתי איזה קרב עם סמיילי כזה 🤤
נייט דיאז? חגורה שחורה דאן 2 בגיוגיטסוחחח כל פעם מצחיק אותי מחדש לשמוע את המשפט המפגר הזה לפני קרב של חאביב...
חאביב עמד עם אחד הסטרייקרים הטובים בUFC וגם שם שיחרר לו אגרופים לפני שהוריד לקרקע
יש הבדל ענק בין האבקות לסאמבו, בסאמבו יש גם קרבות שנגמרים לפני הירידה לקרקע.
בקיצור פרגוסון יגמור בדיוק כמו קונור ופורייה.
עד שלא יבוא מישהו עם שליטה טובה על הקרקע או לפחות יכולת להיות פאסיבי ולא לבזבז אנרגיה מיותרת על הקרקע, לא יהיה סיכוי מול חאביב
פורייה יכל לסיים את זה בפוקס עם הגליוטינה אבל הוא כל כך חסר ניסיון שלא הצליח לנצל את הטעות הקטנה הזאת...
רוצה לראות אותו נגד קוסטהחח יש זמן, בינתיים נסתפק באדסיניה עוד חודש
מפלצת מפלצת אבל לדעתי לא באמת ניצח את רומרו :/רוצה לראות אותו נגד קוסטה
קוסטה רומרו הקרב הכי טוב שראיתי בזמן האחרון. יהיה מעניין לראות את אדסניה נגד מפלצת כמו קוסטה
רומרו לקח, השיפוט בUFC בדיחה. קח דוגמא את הקרב של ברבוסה שני שופטים שונים הביאו 30-27 לשני הצדדיםמפלצת מפלצת אבל לדעתי לא באמת ניצח את רומרו :/
חכה חכה עוד אל תקרא לו האלוף החדש, אני לא לטובתו מול וויטקר. וכן, ברבוזה נשדד.. עצוב ראיתי את זה בלייב הפנים שלו אמרו הכלרומרו לקח, השיפוט בUFC בדיחה. קח דוגמא את הקרב של ברבוסה שני שופטים שונים הביאו 30-27 לשני הצדדים
שניהם מפלצות אבל קוסטה גדול יותר פיזית, בקרב הוא היה כמעט 100 קילו, מעניין לראות איך אדסניה שהוא חלש יחסית פיזית יתמודד איתו
סליחה על הבורות אבל מה היתה הייחודיות של אנדרסון סילבה?חכה חכה עוד אל תקרא לו האלוף החדש, אני לא לטובתו מול וויטקר. וכן, ברבוזה נשדד.. עצוב ראיתי את זה בלייב הפנים שלו אמרו הכל
חחח זה לא בורות הכל טוב אחיסליחה על הבורות אבל מה היתה הייחודיות של אנדרסון סילבה?
חביב זה ההיאבקות
נייט דיאז זה קרקע
וסילבה?