הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי אבקת חלבון

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
אני זוכר שפעם קראתי מחקרים שאבקת חלבון מוגבלת בספיגה זאת אומרת
שאם לשתות עכשיו שלוש סקופים של 20 גרם חלבון זה לא יספג כמו שזה יספג באוכל רגיל נגיד

מישהו יכול להביא לי מחקרים לגבי זה?

אני בגדול לא מכיר מחקרים כאלה אבל שמעתי חילוקי דעות לפה ולשם ויש לי קטגוריה אחת לשייך את כל הנושא הזה :לשחק בקקה.
אני מבין שאני לא עונה לך באופן ישיר אבל אומר לך מי ניסיון שאין צורך להתעמק בזה. כך טיפ ממני משוואה פשוטה:פשוט תוכאל את הכמות הרצויה היומית שלך של הקלוריות (חלבון,פחמימות שומנים) והיה טוב רצוי לפצל לארוחות הגיוניות ונורמליות. לי אישית יוצא כמעט 6 ארוחות ביום (כולל ביינים) כש 3 ארוחות הן המרכזיות.

• פותח/ת השרשור
אני בגדול לא מכיר מחקרים כאלה אבל שמעתי חילוקי דעות לפה ולשם ויש לי קטגוריה אחת לשייך את כל הנושא הזה :לשחק בקקה.
אני מבין שאני לא עונה לך באופן ישיר אבל אומר לך מי ניסיון שאין צורך להתעמק בזה. כך טיפ ממני משוואה פשוטה:פשוט תוכאל את הכמות הרצויה היומית שלך של הקלוריות (חלבון,פחמימות שומנים) והיה טוב רצוי לפצל לארוחות הגיוניות ונורמליות. לי אישית יוצא כמעט 6 ארוחות ביום (כולל ביינים) כש 3 ארוחות הן המרכזיות.
מסכים איתך בהחלט פשוט לי למשל לא יוצא לי לאכול כמו שצריך אז אם אני למשל אקח 5 סקופים באותו זמן ספיגה תהיה אותה ספיגה?
כי אני זוכר בוודאות מחקרים שמרמים שזה לא ככה
אשמח אם מישהו יביא

מסכים איתך בהחלט פשוט לי למשל לא יוצא לי לאכול כמו שצריך אז אם אני למשל אקח 5 סקופים באותו זמן ספיגה תהיה אותה ספיגה?
כי אני זוכר בוודאות מחקרים שמרמים שזה לא ככה
אשמח אם מישהו יביא
אני לא יודע בוודאות להגיד לך אבל אני חושב שזה עומס על מערכת העיכול והקיבה שיכול להבויל לסיבוכים בעתיד ונפיחות מוגזמת תשקול את הענין הזה תמיד אפשר למצוא זמן ואם לא אז נוחר בעיה אני לא דוגל "במכה אחת לדחוף הכל" מעדיף לפספס מאשר לדחוף כי כשאני דוחף וזה לא משנה אני לא אוהב לדחוף זה מאוד מקשה עליי לכן אני באמת מעדיף לפספס מאשר לדחוף. העדיפות היא כמויות קטנות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית