הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסמינים בחוסר טסט

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלום לכולם!
לאחר פוסט שפתחתי פה לגבי ריפוי ופיצוי של טסט על אנשים מסויימים, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי דבר נוסף...
טסטוסטרון לפי מה שהבנתי עד פה לכל מה שנוגע לשרירים, הוא מפתח אותם ועוזר לבנות אותם באופן נורמלי, ועם תוספת חיצונית פשוט אקסטרא.
האם חוסר של טסטוסטרון בין היתר יכול להוביל לפציעות? לדלקות גידים? לדלקות בשרירים?
תודה לעונים והמגיבים!

הוא יכול להוביל להתאוששות לקויה, וזה בשילוב עם תוכנית אימונים לא טובה עלול להוביל לפציעה

• פותח/ת השרשור
הוא יכול להוביל להתאוששות לקויה, וזה בשילוב עם תוכנית אימונים לא טובה עלול להוביל לפציעה

כלומר חוסר שלו כן יכול לגרום לבעיות, אבל רק עם תכנית לא טובה?
או שהחוסר עצמו יכול לגרום לבעיות, לדלקות גידים ושרירים?

כלומר חוסר שלו כן יכול לגרום לבעיות, אבל רק עם תכנית לא טובה?
או שהחוסר עצמו יכול לגרום לבעיות, לדלקות גידים ושרירים?
החוסר עצמו לא אמור ליצור בעיות, כמובן תלוי בגורם לחוסר. אבל החוסר עצמו לא

אתה שואל כבר על חוסר טסט .. בדקת את שלך ? אתה נימצא בחוסר ?
תלך לבדיקת דם תתעקש על Test Free תגיד לרופאה מה אתה מרגיש ..

• פותח/ת השרשור
החוסר עצמו לא אמור ליצור בעיות, כמובן תלוי בגורם לחוסר. אבל החוסר עצמו לא

תודה רבה על התשובה!
אתה שואל כבר על חוסר טסט .. בדקת את שלך ? אתה נימצא בחוסר ?
תלך לבדיקת דם תתעקש על Test Free תגיד לרופאה מה אתה מרגיש ..

לא לא הנושא לא נוגע אליי ספציפית אלא ללמידה שלי על העיניין... מאוד התעניינתי מה קורה לאדם שנמצא בחוסר בכל הנוגע לשרירים ולגידים שלו מבחינת פציעות ספורט.
אז מה יגידו הנשים?

תאמת לא חשבתי על זה ואם בא לך ככה לזרוק לי איזה מאמר או להסביר באמת מה קורה עם נשים שהם מפתחות גוף אני אשמח!

תאמת לא חשבתי על זה ואם בא לך ככה לזרוק לי איזה מאמר או להסביר באמת מה קורה עם נשים שהם מפתחות גוף אני אשמח!
כשמדברים על מפתחי ומפתחות גוף טבעיים, כמות הטסטוסטרון היא לא משמעותית במיוחד אם היא נמצאת בערכים התקינים, סוג של מתג ON\OFF אם יש לך מספיק או לא.
לנשים, בעיקר בגלל הטסטוסטרון יש פחות פוטנציאל פיתוח שריר, אז מן הסתם הן בונות פחות. נדיר לראות נשים טבעיות עם מסת שריר כמו של גברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית