הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כבר לא יודע מה לעשות.

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
בשבועיים האחרונים עשיתי כל יום בידקת לחץ דם.
כולם ימצאו גבוהות חוץ מאחת.
היום הלכתי בפעם האחרונה וגם יצא גבוה, אז הרופאה עשתה לי את הבדיקה הזאת לא זוכר את קוראים לה שמחברים מלא גומיים כאלה לאיזור הלב וכמה צבתות לידיים ולרגליים, א.ק.ג אני חושב קוראים לזה.
ואז היא אמרה לי להפסיק להתאמן ולסוע באופניים או לשחות כי זה לא מעלה את לחץ הדם אבל להתאמן כן מעלה את לחץ הדם.
היא גם קבעה לי תור לבדיקה הזאת של המאמץ שאתה רץ בהליכון משהו כזה , וגם לאיזה בדיקת לחץ דם בשינה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק.
עכשיו ההורים שלי יושבים לי על הראש להפסיק להתאמן!לא יודע מה לעשות!

תשמע רוב הסיכויים שזה גנטי...
להורים שלך/סבא וסבתא שלך יש/היה בעיית לחץ דם?

דבר עם אדם מומחה. הפורום לא מספיק מקצועי בנושאים האלה כדי לספק לך תשובה.
מה גם שאף אף אחד פה, לא יכול לקחת אחריות על מה שהוא אומר.

מה שכן אתה יכול לעשות הפסקה של שבוע מהאימונים ולראות מה מו מי

עזוב אותך מאימוני כוח וSS... תנוח, תעשה ספורט "נורמלי"....תרוץ, תעשה מתח ומקבילים... תפסיק לאכול 4000 קלוריות בכוח.... תפסיק עם תוספי התזונה המטופשים האלה...ג'ק וכד.. קיצר, תהיה נער נורמלי לשבועיים , ניחוש שלי המצב שלך יתאזן... תקשיב לרופאים ולהורים שלך...לא יקרה לך כלום אם תקח הפסקה ואל תהיה שבוז.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך מאימוני כוח וSS... תנוח, תעשה ספורט "נורמלי"....תרוץ, תעשה מתח ומקבילים... תפסיק לאכול 4000 קלוריות בכוח.... תפסיק עם תוספי התזונה המטופשים האלה...ג'ק וכד.. קיצר, תהיה נער נורמלי לשבועיים , ניחוש שלי המצב שלך יתאזן... תקשיב לרופאים ולהורים שלך...לא יקרה לך כלום אם תקח הפסקה ואל תהיה שבוז.
באמת שאני לא מצליח להבין מה מטופש ב:מולטי ויטמין, אומגה 3, ויטמין סי, מגנזיום?

מה מטופש במה שהוא לוקח?

לא יודע...אני לא הייתי נותן לילד שלי לדחוף נו אקספלוד , ג'ק , כדורי קפאין או כל חרא אחר שמוכרים. תוספי מזון זה החירטוט הכי גדול שיש...סתם חרא. מטופש לשלם ולקחת דברים שאתה לא באמת צריך ולא באמת תורמים לך. יותר מזה, ילד בן 16 לא צריך בכלל ת'חרא הזה , אני בגיל 16 כוס קפה הייתה בשבילי וואו.... אלברו תן לו 4 אספרסו הוא לא ירגיש את זה בכלל....

---------- התגובה התווספה ב 19:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:44 ----------

באמת שאני לא מצליח להבין מה מטופש ב:מולטי ויטמין, אומגה 3, ויטמין סי, מגנזיום?

אתה לא צריך את זה...אתה במדינה מפותחת והתזונה שלך גם ככה מספיק מקיפה... תוריד את הדברים האלה ותראה שאתה עדיין אותו אלברו, אותו ילד שמרים 200 מהרצפה.

לא יודע...אני לא הייתי נותן לילד שלי לדחוף נו אקספלוד , ג'ק , כדורי קפאין או כל חרא אחר שמוכרים. תוספי מזון זה החירטוט הכי גדול שיש...סתם חרא. מטופש לשלם ולקחת דברים שאתה לא באמת צריך ולא באמת תורמים לך. יותר מזה, ילד בן 16 לא צריך בכלל ת'חרא הזה , אני בגיל 16 כוס קפה הייתה בשבילי וואו.... אלברו תן לו 4 אספרסו הוא לא ירגיש את זה בכלל....

---------- התגובה התווספה ב 19:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:44 ----------

אתה לא צריך את זה...אתה במדינה מפותחת והתזונה שלך גם ככה מספיק מקיפה... תוריד את הדברים האלה ותראה שאתה עדיין אותו אלברו, אותו ילד שמרים 200 מהרצפה.

מה הקשר להיותנו מדינה "מפותחת" לתזונה? מעבר לכך שצריך להקפיד מאוד בתזונה כדי לקבל את כל הויטמינים והמינרלים וברמות המומלצות (לפחות), דברים מסוימים לא ניתן לקבל ממוצרי המזון שאוכלים בישראל בדרך כלל, כמו אומגה 3, שמגיעה מדגי מים עמוקים, שעדיין לא נפוצים בתפריט היומי או השבועי.

אני מסכים לגבי הקביעה שניתן להתסדר בלי מוצרים כמו נו אקספלוד, ג'אקד וכד'.

מה הקשר להיותנו מדינה "מפותחת" לתזונה? מעבר לכך שצריך להקפיד מאוד בתזונה כדי לקבל את כל הויטמינים והמינרלים וברמות המומלצות (לפחות), דברים מסוימים לא ניתן לקבל ממוצרי המזון שאוכלים בישראל בדרך כלל, כמו אומגה 3, שמגיעה מדגי מים עמוקים, שעדיין לא נפוצים בתפריט היומי או השבועי.

אני מסכים לגבי הקביעה שניתן להתסדר בלי מוצרים כמו נו אקספלוד, ג'אקד וכד'.

מקובלת עלי הטענה שלך לגבי אומגה 3. לגבי ה"שצריך להקפיד מאוד"...תרשה לי לחלוק עליך... אני מקווה שאם למישהו יש דיאטת 4000 קלוריות פלוס, אז הוא מצליח להכניס דרכה את כל המיקרו מזונות שהוא צריך....אחרת הדיאטה שלו בפספוס. וגם אם לא....הוא יראה אותן תוצאות דם בלי אופטי מן או כל מולטי אחר... חבל על הכסף...לא?

תתחיל לעשות אירובי, תעשה שעתיים בשבוע ותראה מה קורה (40X3)

מקובלת עלי הטענה שלך לגבי אומגה 3. לגבי ה"שצריך להקפיד מאוד"...תרשה לי לחלוק עליך... אני מקווה שאם למישהו יש דיאטת 4000 קלוריות פלוס, אז הוא מצליח להכניס דרכה את כל המיקרו מזונות שהוא צריך....אחרת הדיאטה שלו בפספוס. וגם אם לא....הוא יראה אותן תוצאות דם בלי אופטי מן או כל מולטי אחר... חבל על הכסף...לא?

צריכת 4000 קלוריות לא מבטיחה שנקבל את כל הויטמינים והמינרלים ולכן אני חושב שכדאי לתסף במולטי ויטמין ומינרלים.

אלברו, מה אתה אוכל? איך נראה יום ממוצע שלך מבחינת תזונה?

אח שלי שמע גם לי יש לחץ דם גבוה ולפי מה שהבנתי אצל ספורטאים צריך להיות קצת מעל הממצוע
בקשר לבדיקות זה זיוני מוח תA.K.G גם אני עשיתי ואמרו לי שיש בעיה ועשו לי בדיקות בלב עם צילומים וזה
ואמרו שהכל תקין בסופו של דבר כשהתחלתי לרדת במשקל [חיטוב] עוד הסתדר לי קצת הלחץ דם גם יכול להיות כי התחלתי לעשות אירובי או התזונה אחד מהם

הוא יראה את אותן תוצאות מבחינת לחץ דם גם אם הוא יאכל 60 גרם חלבון ביום, זה לא אומר שזה חיוני :\

• פותח/ת השרשור
אלברו, מה אתה אוכל? איך נראה יום ממוצע שלך מבחינת תזונה?
בשבוע האחרון התפריט נראה "לא רגיל" כי הורדתי את החלב עקב המחלה.
תפריט שלי נראה ככה:
ארוחה ראשונה: 6 פרוסות לחם.
ארוחה שנייה:4 פרוסות לחם.
ארוחה שלישית:2 ביצים 2 פרוסות לחם.
ארוחה רביעית:200+ גרם שיבולת שועל עם 3 כוסות חלב וקצת דברי טעם.
6 כוסות חלב בין הארוחות.
3 כוסות חלב+ 2 סקופים של חלבון.
וארוחת ערב וארוחת צהריים שזה לא קשור לתפריט, כל פעם יוצא משהו אחר תלוי מה אמא מכינה.
יוצא הצהריים והערב לפחות 600 קלוריות לארוחה.
וכל יום 3 כמוסות של אומגה 3 כפולות.
2 מולטי ויטמין אופטימן.
כדור מגנזיום 300 מ''ג.
ויטמין סי גרם.
בדרך כלל אני גם אוכל שטויות בין הארוחות כמו שוקולדים, מעדנים, או סתם פירות.

אם אתה באמת רוצה להוריד את הלחץ דם תצטרך לשנות את הרגלי התזונה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית