הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יודע שעניתם על זה מיליון פעם...

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אני באמת מבין שעניתם על הודעות כאלו לא מעט פעמים, אבל..
אחרי חודש של התלבטות ועוד חודשיים של קריאה, סרטונים והשכלה, החלטתי לעשות סייקל. סייקל אחד בלבד ולאחריו pct, לא להמשיך לעוד סייקלים כי אני לא בנאדם שמתחרה רק מישהו שמפריע לו שהידיים שלו קטנות. אני מתאמן קרוב ל3 שנים כרגע עומד על 84 קילו עם 10.5% שומן גובה 1.90 גיל 27. אני מחפש אנשים שעשו סייקל ויכולים לדבר איתי קצת ללא הצלחה, השאלות שלי הם:
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות).
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
אני יודע שתגידו שהכל רשום ולא קראת מספיק, תמיד יש לאן לשאוף מבחינת ידע אבל בנתיים בכל המאמרים שקראתי גם בעברית וגם באנגלית לא מצאתי התייחסות לגבי השאלות שציינתי.
תודה על התגובות, ואשמח גם לפניות בפרטי להמשך התהליך.

צר לי לומר את זה, אבל לעשות סייקל בשביל להגדיל את הידיים זה כמו לקנות למבורגיני בגלל מבחר הצבעים שלהם.
ידיים זה חלק שיחסית קל לעבוד עליו הרבה מאוד גם בלי סייקל, אז אם זה מה שמפריע לך, פשוט תעבוד הרבה יותר על הידיים.
בנוסף, יש לך ממש מעט ניסיון באימונים, 3 שנים זה לא הרבה, וזה מתבטא בשאלה השלישית שלך, שהחלק הזה אמור להיות טריוויאלי לך עוד לפני שאתה מתחיל סייקל.
אישית, ממליץ לך להימנע

• פותח/ת השרשור
צר לי לומר את זה, אבל לעשות סייקל בשביל להגדיל את הידיים זה כמו לקנות למבורגיני בגלל מבחר הצבעים שלהם.
ידיים זה חלק שיחסית קל לעבוד עליו הרבה מאוד גם בלי סייקל, אז אם זה מה שמפריע לך, פשוט תעבוד הרבה יותר על הידיים.
בנוסף, יש לך ממש מעט ניסיון באימונים, 3 שנים זה לא הרבה, וזה מתבטא בשאלה השלישית שלך, שהחלק הזה אמור להיות טריוויאלי לך עוד לפני שאתה מתחיל סייקל.
אישית, ממליץ לך להימנע

תודה,
הידיים זה לא הסיבה היחידה זה פשוט הכי בולט. סה"כ אני בעולם של החדרי כושר קרוב ל8 שנים פשוט לפני 3 שנים התחלתי את כל הרדיפה הזאת אחר גוף פרופורציונאלי ומסה/חיטוב בתקופות. ידע בכל מה שקשור לספורט תזונה ואימונים יש לי לא מעט, ולכן בחרתי לעשות סייקל (שהידע פה הוא דל).
תוכל לנסות לענות על השאלות בבקשה?

תודה,
הידיים זה לא הסיבה היחידה זה פשוט הכי בולט. סה"כ אני בעולם של החדרי כושר קרוב ל8 שנים פשוט לפני 3 שנים התחלתי את כל הרדיפה הזאת אחר גוף פרופורציונאלי ומסה/חיטוב בתקופות. ידע בכל מה שקשור לספורט תזונה ואימונים יש לי לא מעט, ולכן בחרתי לעשות סייקל (שהידע פה הוא דל).
תוכל לנסות לענות על השאלות בבקשה?
איך לנהל סייקל ותופעות הלוואי אני לא יודע מספיק, אז חכה לתגובות של אנשים שמבינים בזה יותר ממני

נגעת נסעת שזה קשור לסייקלים חביבי ,
לא ממליץ לך להתחיל עם זה תן פוש עוד שנתיים לפחות תעבוג על הידיים חזק ותאכל נכון לגבי השומן תוריד אותי עם אירובי סטרואידים לא שורפים שומן.

• פותח/ת השרשור
לכל אלה שהגיבו שאין כזה דבר פעם אחת.
מאיזה בחינה אין כזה דבר? לפי מה שקראתי אנשים שעושים פעם אחת מרגישים שהם לא מספיק גדולים ולא מספיק טובים לכן הם ממשיכים. אני לא מחפש לשרוף שומן בסייקל השאלה אם זה יחמיר את המצב הנתון.

קבצים מצורפים

• 1568637102888.jpg
    1568637102888.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 214
עשית בדיקה בdexa שאתה טוען שאתה 10.5 שומן? התמונה שהעלת אתה אפילו לא קרוב..
ולגבי הגינו אם תהיה עם היד על הדופק ותקנה את התרופות המתאימות לפני שאתה מתחיל את הסייקל או לפחות תוודא שיש לך איך להשיג אותן במיידי במידה וקורה משהו אין סיבה שתפתח גינו

• פותח/ת השרשור
עשית בדיקה בdexa שאתה טוען שאתה 10.5 שומן? התמונה שהעלת אתה אפילו לא קרוב..
ולגבי הגינו אם תהיה עם היד על הדופק ותקנה את התרופות המתאימות לפני שאתה מתחיל את הסייקל או לפחות תוודא שיש לך איך להשיג אותן במיידי במידה וקורה משהו אין סיבה שתפתח גינו

בדיקה בדקסה לא נעשתה אלא ע"י קליפר ומאמן שאני נמדד אצלו תקופתית. אני יודע שהתוצאות לא מדויקות אבל המבנה גוף שלי בעייתי בגלל זה אני לא נראה אחוז שומן נמוך.

תראה הבנתי אותך אני מבין הכל אני ניטרלי... תזכור את המשפט "נגעתה נסעתה" הסייקלים צריכים להתחיל לאט לאט ובקפדנות ולפי "הספר" אט תתחיל מי דברים פשוטים מקווה שאין לך פחד מי מחטים לפני סייקל בכללי תוודא שאין היסטוריה משפחתית של בעיות. בעיות לחצי דם,בעיות לבביות, תבצע בדיקת אק"ג במרפאה ,תבצע אקו לב ,בדיקות דם כולל הרומונליות לוןדא שאתה בריא מקצה לקצה ותמיד לדעת שאין סטיות בגלל הסיקלים,החוקים בעולם הזה מעוותים ולא ברורים אבל בהחלט אפשר לעשות הכל בזהירות וכמה שפחות לפגןע (תזכור שלא משמה כמה זהירות הפגיעה תגיעה השאלה מתי יום התשלום יגיע?) תקרא טוב טוב תחרוש על האינטרנט תלמד להתאמן תכיר תוכניות אימונים ,תבין קצת ב תזונה,תהיה מוכן לתופעות לוואי של כל חומר תהיה מודע אילו, זה לא תוספי תזונה זה תרופות עם נזקים בלי הפיכים לרוב, אנשים פונים לכימיה מהר מידי, תדע מה המטרות תגדיר ותשבור אותם, אין בזה שום דבר רע וגם לא טוב אבל זה לא תורה מי סיני אבל בהחלט מאןד כדי להיןת בקיא בזה. תזכור טוב טוב סייקל ראשון היה לך שני צעדים אחורה (אחריו כמובן) סייקל שני אתה כבר תהיה קצת מאוזן יותר, וסייקל שלישי לרוב כבר לא תוכל לשמר את התוצאות שנצברו (לפחות אני ככה ) לכן כל פעם תרצה עוד ועוד ועוד תשקול הכל אולי לא אמרתי את הדברים הכי חכמים אבל הייתי חייב להכניס את "הכמה אגורות שלי לפוסט הזה" אספר לך סוד קטן שגם בלי חומרים אפשר להיראות טוב ואפשר לעלות לא רע אבל מצטער יכולים לצלוב אותי על המשפט שאגיד "אתה אף פעם לעולם לא תיראה כמו מישהו על חומרים כשאתה טבעי" (למרות שיצא לי להכיר אנשים על חומרים שניראים פשוט זוועה וכל זה בגלל חוסר ידע בהכל)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה הבנתי אותך אני מבין הכל אני ניטרלי... תזכור את המשפט "נגעתה נסעתה" הסייקלים צריכים להתחיל לאט לאט ובקפדנות ולפי "הספר" אט תתחיל מי דברים פשוטים מקווה שאין לך פחד מי מחטים לפני סייקל בכללי תוודא שאין היסטוריה משפחתית של בעיות. בעיות לחצי דם,בעיות לבביות, תבצע בדיקת אק"ג במרפאה ,תבצע אקו לב ,בדיקות דם כולל הרומונליות לוןדא שאתה בריא מקצה לקצה ותמיד לדעת שאין סטיות בגלל הסיקלים,החוקים בעולם הזה מעוותים ולא ברורים אבל בהחלט אפשר לעשות הכל בזהירות וכמה שפחות לפגןע (תזכור שלא משמה כמה זהירות הפגיעה תגיעה השאלה מתי יום התשלום יגיע?) תקרא טוב טוב תחרוש על האינטרנט תלמד להתאמן תכיר תוכניות אימונים ,תבין קצת ב תזונה,תהיה מוכן לתופעות לוואי של כל חומר תהיה מודע אילו, זה לא תוספי תזונה זה תרופות עם נזקים בלי הפיכים לרוב, אנשים פונים לכימיה מהר מידי, תדע מה המטרות תגדיר ותשבור אותם, אין בזה שום דבר רע וגם לא טוב אבל זה לא תורה מי סיני אבל בהחלט מאןד כדי להיןת בקיא בזה. תזכור טוב טוב סייקל ראשון היה לך שני צעדים אחורה סייקל שני אתה כבר תהיה קצת מאוזן יותר, וסייקל שלישי לרוב כבר לא תוכל לשמר את התוצאות שנצברו (לפחות אני ככה ) לכן כל פעם תרצה עוד ועוד ועוד תשקול הכל אולי לא אמרתי את הדברים הכי חכמים אבל הייתי חייב להכניס את "הכמה אגורות שלי לפוסט הזה" אספר לך סוד קטן שגם בלי חומרים אפשר להיראות טוב ואפשר לעלות לא רע אבל מצטער יכולים לצלוב אותי על המשפט שאגיד "אתה אף פעם לעולם לא תיראה כמו מישהו על חומרים כשאתה טבעי" (למרות שיצא לי להכיר אנשים על חומרים שניראים פשוט זוועה וכל זה בגלל חוסר ידע בהכל)

תודה על התגובה,
חשוב לציין שאת כל התהליך אני הולך לכשות עם מאמן מקצועי שחווה את עולם הבודיבילדינג ומכין לתחרויות. כמובן שהייתי מעדיף טבעי אבל יש איזשהי תמונה לאיך אני רוצה שהגוף שלי ייראה ואנע לא מצליח להגיע לזה בדרך טבעית, אני מעלה שומן וממש קצת מסה ואז מאבד אותה בחיטוב

אם אתה לא מצליח להגיע לזה בדרך טבעית אתה גם לא תצליח לשמור על הגוף שתרצה להגיע אליו.. תיהיה על חומרים לנצח ?

שמע תעשה מה שאתה רוצה אתה בנאדם בוגר. רק מוסיף פה את הטיפה בים שיש לי להוסיף:

1. תדע לאן אתה נכנס, אל תקל ראש, ותסמוך רק על עצמך לא משנה מי המאמן שלך וכמה מנוסה הוא.

2. ללא ספק יש לך איפה להתקדם עוד כטבעי.

חח רק סייקל 1 וזהו..
☝️

וכן טוב לסמוך על מאמן כלשהו כי הוא מכין אנשים לתחרויות , בדוק הוא יודע מה הוא עושה אבל טוב לשאול בלי לדעת מה לעשות, שאין לך ידע כל אחד ישמע לך כפרופסור בתחום.

אין לך מספיק מסת שריר רזה בגוף, לכן אתה לא נראה "חטוב" כי אין מספיק בשר.

יש לך מבנה יפה, אפשר להתקדם , אפשר להתחיל סייקל כמובן, אבל גם ככה לא תקשיב לעצות שלנו לעשות בדיקות וכו כי אתה להוט להגיע למטרה אז קח תשובה לשאלות.

אז לא לא קראת מספיק אחרת לא היית שואל שאלות של ילד בן 11 ואתה בן 27.

מה הסיכוי לג'ינו אנחנו לא נביאים אף אחד לא יכול לענות לך על זה.

2
הזוקפי גב שלך חלשים לכן יש לך "שומן שם"

3
כמה אימונים? תלוי בהתאוששות שלך, שינה, בחומרים שתקח, במטרה.

4
סייקל 1 יקדם אותך ושתרד מחומרים, אתה תרגיש כמו אישה במחזור, ותרוץ לקחת שוב ושוב ואז תכנס לגלגל של סייקלים.

5
תקפיא זרע אתה בן 27 בכל זאת אולי תרצה ילדים אחי, לך תדע. ותזכור שמוצאים את המחט מהתחת הכל יורד.

חח רק סייקל 1 וזהו..
☝️

וכן טוב לסמוך על מאמן כלשהו כי הוא מכין אנשים לתחרויות , בדוק הוא יודע מה הוא עושה אבל טוב לשאול בלי לדעת מה לעשות, שאין לך ידע כל אחד ישמע לך כפרופסור בתחום.

אין לך מספיק מסת שריר רזה בגוף, לכן אתה לא נראה "חטוב" כי אין מספיק בשר.

יש לך מבנה יפה, אפשר להתקדם , אפשר להתחיל סייקל כמובן, אבל גם ככה לא תקשיב לעצות שלנו לעשות בדיקות וכו כי אתה להוט להגיע למטרה אז קח תשובה לשאלות.

אז לא לא קראת מספיק אחרת לא היית שואל שאלות של ילד בן 11 ואתה בן 27.

מה הסיכוי לג'ינו אנחנו לא נביאים אף אחד לא יכול לענות לך על זה.

2
הזוקפי גב שלך חלשים לכן יש לך "שומן שם"

3
כמה אימונים? תלוי בהתאוששות שלך, שינה, בחומרים שתקח, במטרה.

4
סייקל 1 יקדם אותך ושתרד מחומרים, אתה תרגיש כמו אישה במחזור, ותרוץ לקחת שוב ושוב ואז תכנס לגלגל של סייקלים.

5
תקפיא זרע אתה בן 27 בכל זאת אולי תרצה ילדים אחי, לך תדע. ותזכור שמוצאים את המחט מהתחת הכל יורד.
זה הבאסה בחומרים,נגעת נסעת,ברגע שמפסיקים הכל הולך

שהייתי במסה ועליתי 11 קילו גם לי היו צדדים תוך שבועיים של חיטוב הצדדים נעלמו כלא היו.(הרוב זה נוזלים זה לא באמת הרבה שומן). אם זאת הסיבה שבגינה אתה רוצה להזריק אז אין טעם כי כמתאמן טבעי אתה יכול להעלים אותם עם עבודה קשה במקרה של גניטקה חרא או עם עבודה קלה עם גנטיקה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית