הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל 2 חיטוב

Between4

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
התחלתי סייקל 2 , של טסט קצר עם וינסטרול.
יום אחרי ההזרקה של הוינסטרול היה כאב אחרי כמה שעות שלא מורגש באופן קיצוני שחלף בפחות משעה
והיום בבוקר זאת הפעם השניה שלקחתי את הוינסטרול ולא הורגש כאב בכלל... האם זה הגיוני? כי הבנתי שזריקות וינסטרול מאוד כאובות ואני לא מרגיש שום כאב.
תודה לעוזרים

התחלתי סייקל 2 , של טסט קצר עם וינסטרול.
יום אחרי ההזרקה של הוינסטרול היה כאב אחרי כמה שעות שלא מורגש באופן קיצוני שחלף בפחות משעה
והיום בבוקר זאת הפעם השניה שלקחתי את הוינסטרול ולא הורגש כאב בכלל... האם זה הגיוני? כי הבנתי שזריקות וינסטרול מאוד כאובות ואני לא מרגיש שום כאב.
תודה לעוזרים
של איזה חברה הוויני? אתה יכול גם לעלות תמונה של הויאל זה יעזור.

ואיפה הזרקת את הוייני ?

• פותח/ת השרשור
הזרקה בישבן, החומר וטרינארי מפעל אוסטראלי
כזה

קבצים מצורפים

• 984D4F61-394E-4428-8FFF-481B0A120530.jpeg
    984D4F61-394E-4428-8FFF-481B0A120530.jpeg
    KB 33.5 · צפיות: 63
מקווה שאתה לא מסריק יחד עם הטסט אותו 😵
בעיקרון לפני כל זריקה תנער את הויאל/אמפולה. בוויני אמיתי אתה צריך לראות קריסטלים בתחתית.

בישבן יכול להיות שפחות תרגיש כאב מהטרייספס או כתף אבל כן הזריקות אמורות לכאוב, אבל לא תמיד.
כזה
לא מכיר את החברה.

סתם שאלה לא קשורה חחח מה חומר וטרינרי? יעני זה מיועד לבעלי חיים חח? במה זה שונה מחומר לא וטרינרי...?

בגדול שימוש בוויני בזריקות הוא על בסיס מים לרוב (סופספנשיון) אין לערבב בין שמן למים.
בסיס מים די כואב להזרקה תשתדל להחליף מיקום הזרקה. וינסטרול נכנס מהר לפעולה אתה תרגיש אותו די זריז בימים הקרובים אומרים בזריקות או קצת יותר אפקטיבי
אני אישית לא מצאתי הבדלים חוץ מי הכאב שלא נהנתי ממנו בכלל חח
אגב להבא טיפ קטן כשתגיע לאחוז שומן נמוך ויש מסה מכובדת אפשר להזריק אותו בכתפיים/חזה עם מזרק אינסולין 29G כשהעדיפות היא כתפיים לא מרגיש כמעט את הזריקה. ותעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית