הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה באימון ab

• פותח/ת השרשור Flotz
  • פורסם בתאריך

Flotz

משתמש מתחיל
24
3
נק' מוניטין:
18
24
3
אז אני מתאמן בתכנית ab חזה כתפיים יד אחורית/גב רגליים יד קדמית בחצי שנה האחרונה בערך אחרי שהתאמנתי חצי שנה בערך בfbw
אז עד לפני חודש הכל היה סבבה אבל בזמן האחרון אני מגיע בסוף האימון לתרגיל היד קדמית/יד אחורית תשוש לגמרי ולדעתי בגלל זה אני מגיע כמעט כל סט לכשל והמשקלים אפילו התחילו קצת לרדת בתרגילים האלו(חייב לציין שבשאר התרגילים אני כן מצליח להתקדם באופן עקבי)

בנץ 75
דדליפט 90
סקוואט 85
התכנית :
A
Bench press 4*6
Incline dumbbell press 3*8
Fly's 2*12

Dumbbell press 2*8
Lateral raise 3*12

Rope triceps pushdown 3*12

B
Pulldown 3*6
Cable row3*6
Pull over 2*12

Squat 4*6
Leg press 3*10
Leg curl 2*12

Preacher curl 3*12

למישהו יש רעיון מה לעשות?

תשחק עם הסדר של התרגילים באימון, אל תעשה תמיד את אותו הסדר. בסוף תמיד התרגילים שתעשה בתחילת האימון יקבלו יותר אנרגיה מאלה שתעשה בסוף האימון. ככה שאם כל פעם הסדר יהיה שונה אז הגירוי יהיה שווה בין השרירים.
אגב, לא חייב גם לעשות את כל התרגילים של אותו שריר אחד אחרי השני. אתה יכול לעשות לצורך הדוגמא באימון B, פולדאון, אח"כ סקוואט ואז יד קדמית.

אני גם תמיד שותה קפה חזק לפני האימון, אם אתה לא עושה את זה אתה יכול לנסות.

לא בטוח שכדאי להקשיב לי, אבל בעיקרון שים לב שרוב אימון a שלך הוא תנועות פשיטה של המרפק, מה שאומר שהטרייספס שלך מקבל הרבה גירוי. מאוד הגיוני שהנפח שהוא מקבל גדל בהרבה מהנפח שקיבל ב-fbw ולכן אולי לא נורא בכלל שעקב העייפות תרים משקלים נמוכים יותר ותתקדם שם לאט יותר. כל עוד אתה מתקדם בתרגילים הראשיים גם הוא יגדל.
אותו דבר (בצורה מעט פחות משמעותית לדעתי) קורה באימון b עם הבייספס.

אפשרות נוספת שהשרירים האלו בעומס רב מידי מסיבות אחרות, אולי שינויים אחרים בחיים שלך (תזונה, שינה, זמן האימון, התזמון שלו וכו). כך או כך ייתכן שהם פשוט זקוקים לקצת מנוחה.

באופן אישי מה שהייתי עושה זה איזשהו דילואד, ואז ריסט קטן שלאחריו התקדמות איטית יותר, בהקפדה לא להגיע לכשל בכלל, גם אם זה אומר לא להגיע למספר החזרות הרצוי לי. לעקוב אחרי זה כמה שבועות ולראות אם זה מסתדר.

חוץ מזה לבדוק אם באמת יש משהו שאתה יכול לשפר בתומכי ההתאוששות שלך.

אבל הכי הכי הייתי אומרת - קח את זה באיזי. רוב הסיכויים שהיד שלך תגדל (ותתחזק) יפה בשלב הזה, גם אם תוריד קצת מהנפח המבודד שלה 😃

*מהסיבה הזו לא הייתי ממהרת להעביר את התרגיל קדימה. לא נראה לי מאוד רווחי או קריטי. אבל זו רק דעתי

נערך לאחרונה:
מיותר.
אז אני מתאמן בתכנית ab חזה כתפיים יד אחורית/גב רגליים יד קדמית בחצי שנה האחרונה בערך אחרי שהתאמנתי חצי שנה בערך בfbw
אז עד לפני חודש הכל היה סבבה אבל בזמן האחרון אני מגיע בסוף האימון לתרגיל היד קדמית/יד אחורית תשוש לגמרי ולדעתי בגלל זה אני מגיע כמעט כל סט לכשל והמשקלים אפילו התחילו קצת לרדת בתרגילים האלו(חייב לציין שבשאר התרגילים אני כן מצליח להתקדם באופן עקבי)

בנץ 75
דדליפט 90
סקוואט 85
התכנית :
A
Bench press 4*6
Incline dumbbell press 3*8
Fly's 2*12

Dumbbell press 2*8
Lateral raise 3*12

Rope triceps pushdown 3*12

B
Pulldown 3*6
Cable row3*6
Pull over 2*12

Squat 4*6
Leg press 3*10
Leg curl 2*12

Preacher curl 3*12

למישהו יש רעיון מה לעשות?
מסכים עם @שיר1
אפשרות נוספת שהשרירים האלו בעומס רב מידי מסיבות אחרות, אולי שינויים אחרים בחיים שלך (תזונה, שינה, זמן האימון, התזמון שלו וכו). כך או כך ייתכן שהם פשוט זקוקים לקצת מנוחה.

באופן אישי מה שהייתי עושה זה איזשהו דילואד, ואז ריסט קטן שלאחריו התקדמות איטית יותר, בהקפדה לא להגיע לכשל בכלל, גם אם זה אומר לא להגיע למספר החזרות הרצוי לי. לעקוב אחרי זה כמה שבועות ולראות אם זה מסתדר.

חוץ מזה לבדוק אם באמת יש משהו שאתה יכול לשפר בתומכי ההתאוששות שלך.

אבל הכי הכי הייתי אומרת - קח את זה באיזי. רוב הסיכויים שהיד שלך תגדל (ותתחזק) יפה בשלב הזה, גם אם תוריד קצת מהנפח המבודד שלה 😃

*מהסיבה הזו לא הייתי ממהרת להעביר את התרגיל קדימה. לא נראה לי מאוד רווחי או קריטי. אבל זו רק דעתי
תעשה דילואד.

• פותח/ת השרשור
מיותר.

מסכים עם @שיר1

תעשה דילואד.

תודה לשניכם,יצאתי לדילואד .🤩

אה ועוד שאלה, אחרי השבוע דילאוד אפשר להתחיל לתפס במשקלים למעלה כרגיל מימון לאימון או שלהעלות בקצב איטי בכוונה?

אה ועוד שאלה, אחרי השבוע דילאוד אפשר להתחיל לתפס במשקלים למעלה כרגיל מימון לאימון או שלהעלות בקצב איטי בכוונה?
תלוי במקרה, אתה יכול להתחיל לתפס במקרה שלך (עד כמה שאני יכול לדעת, אני לא מכיר אותך אישית ועוקב אחרי תזונה שינה והתקדמות שלך )

ממליץ לעלות לאט.
לעלות 5-7.5 ק"ג כל שבוע.

לדעתי זה כן.
אוסיף שלעלות את המשקל הזה לא מאימון לאימון, אלא משבוע לשבוע.
כתבת לעלות מאימון לאימון
חוץ מזה שגם משבוע לשבוע זה לא מעט יוצא לך 30 קילו לעלות בחודש תוך חצי שנה אתה אמור להיות ב200 קילו בנצ'....

כתבת לעלות מאימון לאימון
תיקנתי.
חוץ מזה שגם משבוע לשבוע זה לא מעט יוצא לך 30 קילו לעלות בחודש תוך חצי שנה אתה אמור להיות ב200 קילו בנצ'....
מה הבעיה לעלות 30 ק"ג בחודש מדילואד?
ומה רע בבנצ' 200 ק"ג?

תצטרך להחליף תוכנית או לעשות דילואד שוב תוך חודשיים שלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית