תופעות לוואי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לחברי הפורום כידוע אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות של שימוש בטסט זה פצעים, השאלה שלי היא אם יש אפשרות לטפל בזה או לפחות להפחית את זה איכשהו, תודה לכל העונים.

היגינה כמה שאפשר, להחליף בגדים , מקלחות מרובות יותר, בחדר כושר להשים מגבת נקיה בקיצור ניקיון
מולטי ויטמין יכול לעזור מעט ממליץ על משהו פשוט ולא מורכב אהבתי את הישראלי לא אציין שמות. במקרה הגרוע אחרי סייקל אפשר לקחת ראקוטן עם המצב ממש על הפנים

• פותח/ת השרשור
המצב לא מוגזם, יוצא לי בעיקר בכתפיים, לגבי היגיינה אני מגזים בקטע הזה בלי קשר לפצעים ויותר ממה שאני עושה היום אני לא יכול לעשות, להתקלח חמש פעמים ביום זה כבר באמת יהיה מוגזם, לגבי מולטי ויטמין אבדוק את הנושא, תודה
איך אני יודע איזה מולטי ויטמין באמת מועיל ואיזה לא?
לא מבין יותר מידי בתוספים מכיוון שאני לא משתמש בהם למעט אבקת חלבון

שלום לחברי הפורום כידוע אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות של שימוש בטסט זה פצעים, השאלה שלי היא אם יש אפשרות לטפל בזה או לפחות להפחית את זה איכשהו, תודה לכל העונים.
אומנם שימוש trt
אני משער שזה קשור לעליית האסטרדיול??
אצלי התחיל בגב העליון/כתפיים
אחר כך בירכיים,והחותמת היתה על הפנים
אני מקשר את זה לרמת האסטרדיול שעלתה ממש.
והייתי שומר על סופר הייגינה.
כאשר הפסקתי את הטיפול הכל נעלם כלא היה

כן אין מה לעשות לא קשור להגיינה בכלל .
ולא אסטרדיול .
זה מינון שתצטרך למצוא לאט לאט עם ניסוי וטעיה 'איפה לא מגיעים עוד פצעים' וזה יהיה המינון שלך .

המצב לא מוגזם, יוצא לי בעיקר בכתפיים, לגבי היגיינה אני מגזים בקטע הזה בלי קשר לפצעים ויותר ממה שאני עושה היום אני לא יכול לעשות, להתקלח חמש פעמים ביום זה כבר באמת יהיה מוגזם, לגבי מולטי ויטמין אבדוק את הנושא, תודה
איך אני יודע איזה מולטי ויטמין באמת מועיל ואיזה לא?
לא מבין יותר מידי בתוספים מכיוון שאני לא משתמש בהם למעט אבקת חלבון
להבא בסייקלים תמיד שהיה מולטי ויטמין המערכת החיסונית גם ככה על הפנים כשמשתמשים בסטראודים מאזן של הוויטמינים בגוף נפגע,לכן תתסף את עצמך לך על משהו שיש עליו חוות דעת טובות לא צריך משהו יקר אבל אני הייתי משתמש באלפא מייל של מיפרוטאין ואז עברתי לadam שלNow
ועכשיו מצאתי ישראלי רמז הם עושים אבקות חלבון ישראליות, אם היה אפשר לפרסם את השם בכיף.

להבא בסייקלים תמיד שהיה מולטי ויטמין המערכת החיסונית גם ככה על הפנים כשמשתמשים בסטראודים מאזן של הוויטמינים בגוף נפגע,לכן תתסף את עצמך לך על משהו שיש עליו חוות דעת טובות לא צריך משהו יקר אבל אני הייתי משתמש באלפא מייל של מיפרוטאין ואז עברתי לadam שלNow
ועכשיו מצאתי ישראלי רמז הם עושים אבקות חלבון ישראליות, אם היה אפשר לפרסם את השם בכיף.
לא שאני חותם על זה, אבל גם לפי החוקים לא נראה לי שיהיה בעיה להגיד מה אתה ממליץ מניסיון אישי. זה לא שאתה משום משום פותח אשכול ואומר תקנו את המולטי ויטמין של X.

לא שאני חותם על זה, אבל גם לפי החוקים לא נראה לי שיהיה בעיה להגיד מה אתה ממליץ מניסיון אישי. זה לא שאתה משום משום פותח אשכול ואומר תקנו את המולטי ויטמין של X.
הא הבנתי המולטי שאני משתמש זה של nutrid הכחול אהבתי אותו

לפי דעתי זה עניין של גנטיקה.
אבל כו, מכיון שהעור הופך להיות שומני יותר הדרך אל הפצעים קצרה.
אבל כםי שאמרו - 2 מקלחות ביום. להחליף לבגדים נקיים במשך היום, להחליף מגבות וכו וכו

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי זה עניין של גנטיקה.
אבל כו, מכיון שהעור הופך להיות שומני יותר הדרך אל הפצעים קצרה.
אבל כםי שאמרו - 2 מקלחות ביום. להחליף לבגדים נקיים במשך היום, להחליף מגבות וכו וכו
זהו שאצלי הגנטיקה בעניין הזה גם ככה על הפנים, תמיד היו לי פצעים בתקופות מסויימות ועכשיו עם שימוש בטסט יש לי ממש הרבה, אנסה באמת מולטי ויטמין מקווה שזה יעזור קצת
אגב יש תוספים שמומלץ לקחת?
כמו שכבר אמרתי כיום אני משתמש רק באבקת חלבון, אתחיל גם לקחת מולטי ויטמין, יש עוד משהו שכדי להתשמש בו?

מדהים המהפך שהילד עשה בשנה האחרונה לפני שנה היית ממש קטן
אני באותו ראש כמוהו מה שנקרא what ever it takes חח נלחם בחדכ ומתמיד לא מפספס אימונים ושומר תזונה כמו מטורף .רק ככה רואים תוצאות

• פותח/ת השרשור
אני באותו ראש כמוהו מה שנקרא what ever it takes חח נלחם בחדכ ומתמיד לא מפספס אימונים ושומר תזונה כמו מטורף .רק ככה רואים תוצאות
אני תמיד אומר שכדי לקבל 100% צריכים לתת 200%, מי שרוצה לראות 100% תוצאות צריך לתת מעצמו 200% של עבודה קשה, של השקעה ושל התמדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית