נק' מוניטין:
803
- 700
- 457
שלום לחברי הפורום כידוע אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות של שימוש בטסט זה פצעים, השאלה שלי היא אם יש אפשרות לטפל בזה או לפחות להפחית את זה איכשהו, תודה לכל העונים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אומנם שימוש trtשלום לחברי הפורום כידוע אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות של שימוש בטסט זה פצעים, השאלה שלי היא אם יש אפשרות לטפל בזה או לפחות להפחית את זה איכשהו, תודה לכל העונים.
להבא בסייקלים תמיד שהיה מולטי ויטמין המערכת החיסונית גם ככה על הפנים כשמשתמשים בסטראודים מאזן של הוויטמינים בגוף נפגע,לכן תתסף את עצמך לך על משהו שיש עליו חוות דעת טובות לא צריך משהו יקר אבל אני הייתי משתמש באלפא מייל של מיפרוטאין ואז עברתי לadam שלNowהמצב לא מוגזם, יוצא לי בעיקר בכתפיים, לגבי היגיינה אני מגזים בקטע הזה בלי קשר לפצעים ויותר ממה שאני עושה היום אני לא יכול לעשות, להתקלח חמש פעמים ביום זה כבר באמת יהיה מוגזם, לגבי מולטי ויטמין אבדוק את הנושא, תודה
איך אני יודע איזה מולטי ויטמין באמת מועיל ואיזה לא?
לא מבין יותר מידי בתוספים מכיוון שאני לא משתמש בהם למעט אבקת חלבון
לא שאני חותם על זה, אבל גם לפי החוקים לא נראה לי שיהיה בעיה להגיד מה אתה ממליץ מניסיון אישי. זה לא שאתה משום משום פותח אשכול ואומר תקנו את המולטי ויטמין של X.להבא בסייקלים תמיד שהיה מולטי ויטמין המערכת החיסונית גם ככה על הפנים כשמשתמשים בסטראודים מאזן של הוויטמינים בגוף נפגע,לכן תתסף את עצמך לך על משהו שיש עליו חוות דעת טובות לא צריך משהו יקר אבל אני הייתי משתמש באלפא מייל של מיפרוטאין ואז עברתי לadam שלNow
ועכשיו מצאתי ישראלי רמז הם עושים אבקות חלבון ישראליות, אם היה אפשר לפרסם את השם בכיף.
הא הבנתי המולטי שאני משתמש זה של nutrid הכחול אהבתי אותולא שאני חותם על זה, אבל גם לפי החוקים לא נראה לי שיהיה בעיה להגיד מה אתה ממליץ מניסיון אישי. זה לא שאתה משום משום פותח אשכול ואומר תקנו את המולטי ויטמין של X.
זהו שאצלי הגנטיקה בעניין הזה גם ככה על הפנים, תמיד היו לי פצעים בתקופות מסויימות ועכשיו עם שימוש בטסט יש לי ממש הרבה, אנסה באמת מולטי ויטמין מקווה שזה יעזור קצתלפי דעתי זה עניין של גנטיקה.
אבל כו, מכיון שהעור הופך להיות שומני יותר הדרך אל הפצעים קצרה.
אבל כםי שאמרו - 2 מקלחות ביום. להחליף לבגדים נקיים במשך היום, להחליף מגבות וכו וכו
אביב אח אתה נראה אש תמונת פרופיל קטלנית
אני באותו ראש כמוהו מה שנקרא what ever it takes חח נלחם בחדכ ומתמיד לא מפספס אימונים ושומר תזונה כמו מטורף .רק ככה רואים תוצאותמדהים המהפך שהילד עשה בשנה האחרונה לפני שנה היית ממש קטן
איך אני אוהב ת׳משפט הזה!אני באותו ראש כמוהו מה שנקרא what ever it takes חח נלחם בחדכ ומתמיד לא מפספס אימונים ושומר תזונה כמו מטורף .רק ככה רואים תוצאות
חח כן אהבתי את ריץ' מאוד והייתי מכור לסרטונים שלו ..איך אני אוהב ת׳משפט הזה!
ריץ פיאנה
אני תמיד אומר שכדי לקבל 100% צריכים לתת 200%, מי שרוצה לראות 100% תוצאות צריך לתת מעצמו 200% של עבודה קשה, של השקעה ושל התמדהאני באותו ראש כמוהו מה שנקרא what ever it takes חח נלחם בחדכ ומתמיד לא מפספס אימונים ושומר תזונה כמו מטורף .רק ככה רואים תוצאות