הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעות לוואי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לחברי הפורום כידוע אחת מהתופעות לוואי הכי שכיחות של שימוש בטסט זה פצעים, השאלה שלי היא אם יש אפשרות לטפל בזה או לפחות להפחית את זה איכשהו, תודה לכל העונים.

תנסה לעלות עם הטסט בהדרגה וככה לראות באיזה מינון אתה מתחיל להוציא פצעים,עצה שלי מניסיון כואב במיוחד עם אקנה,קח כדור רקואטן פעם בשבוע,זה יעצור אותם ,בנוסף 5 מקלחות ביום זה גרוע! אתה מייבש לעצמך את העור והגוף כדי להגן עליו מייצר הרבה שמן וזה מה שסותם את הנקבוביות

• פותח/ת השרשור
תנסה לעלות עם הטסט בהדרגה וככה לראות באיזה מינון אתה מתחיל להוציא פצעים,עצה שלי מניסיון כואב במיוחד עם אקנה,קח כדור רקואטן פעם בשבוע,זה יעצור אותם ,בנוסף 5 מקלחות ביום זה גרוע! אתה מייבש לעצמך את העור והגוף כדי להגן עליו מייצר הרבה שמן וזה מה שסותם את הנקבוביות
יוצאים לי פצעים שיוצאים בדרך כלל בגיל ההתבגרות, הם נובעים בדרך כלל מעור שהוא קצת שומני, היו לי כאלו גם לפני אבל לא בכזאת כמות, אבל זה לא אקנה, אני מתקלח בדרך כלל 3 פעמים ביום, אתמול הבאתי מהבית מרקחת משחה שיש בא אנטיביוטיקה והיא אמורה להוריד קצת את השומניות של העור מקווה שזה יעזור

יוצאים לי פצעים שיוצאים בדרך כלל בגיל ההתבגרות, הם נובעים בדרך כלל מעור שהוא קצת שומני, היו לי כאלו גם לפני אבל לא בכזאת כמות, אבל זה לא אקנה, אני מתקלח בדרך כלל 3 פעמים ביום, אתמול הבאתי מהבית מרקחת משחה שיש בא אנטיביוטיקה והיא אמורה להוריד קצת את השומניות של העור מקווה שזה יעזור
אגיד על עצמי אבל אצלי זה תלוי בהמרה אם יש המרה חזקה אז מתחיל לצאת לי,אם יש אוראלים אז יצא לי תמיד ומובהק

הבעיה היא לא עכשיו, הבעיה היא בסוף הסייקל כשהגוף משתגע מהירידה החדה בטסט שלוש שבועות אחרי הזריקה האחרונה ואז טסט עולה שוב בפיסיטי
שם מניסיון הגוף נוטה להוציא הכי הרבה
תתקלח רק פעמיים ביום ועם הסבון של דר פישר לא זוכר את השם

נדחף לפוסט/שאלת תם
למה בעצם אי אפשר לעשות pct עם dhea
יש מחקרים לא חד משמעיים
שהוא:
מחזיר נפח לאשך
ממיר לטסטוסטרון
ממיר לאסטרוגן
וכו וכו?

הבעיה היא לא עכשיו, הבעיה היא בסוף הסייקל כשהגוף משתגע מהירידה החדה בטסט שלוש שבועות אחרי הזריקה האחרונה ואז טסט עולה שוב בפיסיטי
שם מניסיון הגוף נוטה להוציא הכי הרבה
תתקלח רק פעמיים ביום ועם הסבון של דר פישר לא זוכר את השם
הבנתי הגוף מוציא פצוענים בגלל שאין לו איך להוציא את הזבל

הבנתי הגוף מוציא פצוענים בגלל שאין לו איך להוציא את הזבל
למה רוב המתבגרים עם אקנה ואחרי גיל 21 התופעה הזאת פחות נמצאית? כי בגיל ההתבגרות ההורמונים לא יציבים בגוף וכתוצאה מזה נגרם הפרשה חזקה יותר של שמן מהנקבוביות בצורה הזאת הנקבוביות נסתמות ומתפתח דלקת, הלבן שבפצע זה לא מוגלה, זה חלב מההפרשה, לכן במהלך הסייקל כשהגוף עוד איכשהו יציב עם מינוני הטסט האקנה נשלט, ברגע שמסיימים יש ירידה חדה מאוד בטסט ושם יוצאים פצעים, ואז בפיסיטי כשהגוף מעלה חזרה את הרמות טסט הוא הכי לא יציב ולכן בפיסיטי יש אקנה הכי חזק יחסית לסייקל, זה לפחות מניסיון שלי

נדחף לפוסט/שאלת תם
למה בעצם אי אפשר לעשות pct עם dhea
יש מחקרים לא חד משמעיים
שהוא:
מחזיר נפח לאשך
ממיר לטסטוסטרון
ממיר לאסטרוגן
וכו וכו?

DHAE רק משפר טיפה את נפח הביצים ,לא טיפולי בבעיה . סוג של על הדרך כזה , מול Serm שזה הטיפול שלהם זה המטרה.
הוא לא עוזר לגוף להתחיל לשחרר הורמונים הוא פרו הורמון שהגוף מרכיב ממנו הלאה הורמון שלם , לא יעזור ל"בעיה" שקיימת.
סוג של תוסף.

DHAE רק משפר טיפה את נפח הביצים ,לא טיפולי בבעיה . סוג של על הדרך כזה , מול Serm שזה הטיפול שלהם זה המטרה.
הוא לא עוזר לגוף להתחיל לשחרר הורמונים הוא פרו הורמון שהגוף מרכיב ממנו הלאה הורמון שלם , לא יעזור ל"בעיה" שקיימת.
סוג של תוסף.
ראיתי אותו בכל מיני מקומות למכירה "כתוסף תזונה" האם הוא באמת עוזר?

ראיתי אותו בכל מיני מקומות למכירה "כתוסף תזונה" האם הוא באמת עוזר?
אחרי שהפסקתי בבום את הטסט,חוויתי שבועות שחורים משחור רק עכשיו אני מתחיל להתאושש
משתמש בכדור 50מל של dhea.
יש שיפור במעט,בהרגשה,בהתאוששות,יש חשק מיני(בקטנה,לא כמו עם טסט)
לכן אמרתי שאני חושב שזה יותר בקטע ״משקם״
מאשר מעלה טסט וכו
יש לי ב15/10 בדיקות דם,נראה מה הם יגידו!

משקם זה בטוח לא .
לא יודע לגבי DHEA, אבל לגבי DAA אני קראתי שזה יכול לעזור עם סימפטומים של טסט נמוך
🙄
DMAA אולי מזכיר לך DMEA אבל אין קשר בכלל בניהם DMAA זה ממריץ בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית