הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Y3T ותוכניות דומות

גבינה

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
-9
39
2
אני 3 חודשים עם אותה תוכנית אימונים, היא עובדת והכל טוב ואני מתקדם במשקלים ובמטרות שלי בפיתוח גוף. אבל התחלתי לחקור קצת על תוכניות אימונים אחרות וצצו לי הרבה אבל משהו שקפץ לי לעיניים היה תוכנית אימונים Y3T, קראתי וראיתי דוגמה לאימונים וחייב להגיד שחשבתי על להתחיל את התוכנית. אבל כמובן בכל תוכנית חדשה יש יתרונות וחסרונות.
לפני שאני אסביר את היתרונות והחסרונות שלי אני אפרט על התוכנית:
החלוקה היא כזאת-
1)רגליים-9 תרגילים(מתוכם 2 חימום) ו4 לארבע ראשי ו3 להאמסטרינג
2)גב ויד קדמית-9 תרגילים(מתוכם 2 חימום) ו4 לגב ו3 ליד קדמית(שזה די הרבה לטעמי לבייספ)
3)חזה ויד אחורית-9 תרגילים(מתוכם 2 חימום) ו4 לחזה ו3 ליד אחורית
4)כתפיים(פה אפשר לדחוף בטן ותאומים)- 5 תרגילים(מתוכם חימום 1 נחשב לתרגיל)
התוכנית הזאת אומרה להמשך כ9 שבועות וכל שבוע משנים את הנפח, בשבוע הראשון עושים משקל גבוה עם מספר חזרות של 6-8, בשבוע השני משלבים משקל גבוה עם 6-8 חזרות ומשקל בינוני עם 10-12 חזרות, בשבוע השלישי הולכים על משקל מאוד נמוך ל15-20 חזרות, וחוזרים על השלוש שבועות, שלוש פעמים.
ממה שאני רואה:
המספר תרגילים נחמד והגיוני(חוץ מהיד קדמית) מה שכן, החלוקה הזאת של כל שבוע לשנות נפח, האם זה יגרום ליותר היפרטרופיה או שעדיף לי להשאר בתוכנית שלי, ABC
A-חזה וגב
B-רגליים
C-ידיים וכתפיים
מנוחה
A
B
C
זה יוצא 5 אימונים בשבוע ואני מאמן פעמיים בטן בשבוע הזה, אני משתדל לעשות משקל בינוני לרוב עם 8-10 חזרות ומשלב בתרגילים מורכבים משקל די גבוה 75-80% מהמקסימום ל6-8 חזרות. האם יש דרך לדעת מה יגרום ליותר היפרטרופיה או שזה אינדיבידואלי?
סליחה על הפוסט הארוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית