הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטי אסטרוגני ואנטי אורמטיים במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור yosef1
  • פורסם בתאריך

yosef1

משתמש מתחיל
14
13
נק' מוניטין:
56
14
13
שלום הייתי רוצה בבקשה לדעת אם שימוש בכלומיד או לטרוזול במהלך הסייקל יכולים לשמור על גונדוטרופינים ולשמור על טסטוסטרון תקין ובכך לחסוך שימוש ב HCG

כלומיד אולי יכול לעזור בזה אבל יש לו את התופעות לוואי שלו ועדיף לשמור אותו לסוף הסייקל,
AI וכל השאר לא יעשו כלום, HCG הוא הדבר הכי בטוח נכון ונבון לעשות בזמן סייקל כדי להבטיח התאוששות טובה בעתיד שלך,
אם בא לך לקחת סיכונים לך על זה, אם בא לך עתיד בטוח והתאוששות נעימה קנה HCG 😃
אגב ממליץ להשתמש ב1000 יח"ל בשבוע מפוצל לשתי זריקות של 500 ו500 במקום הפרוטקול הרגיל של 500 יח"ל בשבוע מחולק לשתי זריקות
בהצלחה שמור על עצמך 😃

אין צורך בכלומיד במהלך הסייקל אתה גם ככה מקבל אנדרוגנים מבחוץ ברור שהגוף ישבית את היצור ושום דבר עם זה לא יעזור. פרגניל היה הכי קרוב למה שאתה "מחפש" לגבי Ai הוא כן יכול לעודד Lh אבל לא בזמן סייקל. שמור את כל ה האנטי אסטרוגנים לPct
תבצע בדיקות דם כדי לקבוע מינון מתאים ל Ai
פרוטוקל פשוט לארימדקס זה 0.25 כל יום אחר
או 0.5 הכל תלוי במינונים ובדדיקות דם לי בהחלט מספיק 0.25 בסייקלים קלאסים ופשוטים.

נערך לאחרונה:
שלום הייתי רוצה בבקשה לדעת אם שימוש בכלומיד או לטרוזול במהלך הסייקל יכולים לשמור על גונדוטרופינים ולשמור על טסטוסטרון תקין ובכך לחסוך שימוש ב HCG
לא .

וגם HCG לא ! 🙁🫤

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית