הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהרכבה של הסייקל

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
מתוכנן סייקל של 12 שבועות , לא סייקל ראשון.

חומרים : אלפה פארמה

מטרה : סייקל יחסית קל לקראת הקיץ
קצת נפח, נראות טובה , חיטוב עדין

בסיס :טסט אנטט בשילוב עם פרימו או מסטרון.
התלבטות אם להוסיף לסייקל או בהמשך שלו פרווירון
שתי זריקות בשבוע של אנטט , פרימו או מסטרון

אשמח לדעתכם בעניין .

היי
לא ציינתה מינונים , הדבר הכי חשוב כמובן , יש חברה שמעדיפים את הפרימו לאוף סיסון , אני אישית אוהב מאוד מסטרון , אפילו ב1:1 מול הטסט . כמובן להגיע לזה בהדרגה , לגבי פרווירון , למה ? מה זה יעזור לך ? יש לך בעיות עם SHBG? לא רואה סיבה נכונה להוסיף עוד DHT לסייקל . האפקט הוויזואלי שאתה אולי מחפש בפרווירון מסטרון יתן אותו יפה מאוד .
אם המטרה שלך היא סייקל קליל נטו בשביל הקיץ לא הייתי רץ עם 3 נגזרות DHT . המלצה שלי גבר

• פותח/ת השרשור
היי
לא ציינתה מינונים , הדבר הכי חשוב כמובן , יש חברה שמעדיפים את הפרימו לאוף סיסון , אני אישית אוהב מאוד מסטרון , אפילו ב1:1 מול הטסט . כמובן להגיע לזה בהדרגה , לגבי פרווירון , למה ? מה זה יעזור לך ? יש לך בעיות עם SHBG? לא רואה סיבה נכונה להוסיף עוד DHT לסייקל . האפקט הוויזואלי שאתה אולי מחפש בפרווירון מסטרון יתן אותו יפה מאוד .
אם המטרה שלך היא סייקל קליל נטו בשביל הקיץ לא הייתי רץ עם 3 נגזרות DHT . המלצה שלי גבר

היי
היי , תודה על התשובה , בעניין הפרווירון אני גם חושב כמוך נראה לי שארד מזה . בעניין המינונים נגיד הטסט והמסטרון זה יהיה זהה , משיכה של 1.5 מ"ג מכל אחד , פעמיים בשבוע או פעם בשבוע
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

3 נגזרות DHT חרם על הפדחת...
עכשיו גם שטורקיה סגרה את היצוא לישראל בהשתלות שיער.. 🤣
צודק , יותר מדיי להכניס בסייקל , את הפרווירון אשים בצד בסייקל הזה

• פותח/ת השרשור
הצלחתם לבלבל אותי בתשובות , חחח...

תעשו סדר , טסט אנטט + פרימו או מסטרון זה הכוון שלי .
התלבטות בין שניהם מה עדיף יותר , אני לא נמצא באחוז שומן נמוך כמו שרצוי , אבל הבנתי שגם פרימו וגם מסטרון נותנים עבודה טובה גם באחוז שומן גבוה , ברור שבאחוז נמוך יראו תוצאות אחרות ויפות יותר .

עניין הפרווירון בסימן שאלה אם להכניס אות לוותר עליו כפי שציינתם

מה עדיין לא ברור?
פרימו יותר בטוח - אין לו תופעות ליוואי חזקות.. הוא עדין.. אתה עושה נכון שאתה מזריק לגופך dht כי זה יעזור לך בשיפור ה ratio בין dht ל test ואז לא תצטרך ל ai אלא אם בדיקות הדם שלך אמרו אחרת.

מסטרון - זה מפחיד, אם אינך מודע, מסטרון הוא אחד הסיבות למותם של הרבה מ bodybulders בעולם כי הוא מעלה ldl בטירוף והוא חלילה יגרום להתקף לב. אני בכלל לא הייתי ממליץ על מסטרון למשך 12 שבועות.

פרווירון מכניסים רק כאשר אתה מזריק משהו שמעלה פרוגסטרון כמו n19 - כרגע אתה לא לוקח לכן אין לו טעם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עדיין לא ברור?
פרימו יותר בטוח - אין לו תופעות ליוואי חזקות.. הוא עדין.. אתה עושה נכון שאתה מזריק לגופך dht כי זה יעזור לך בשיפור ה ratio בין dht ל test ואז לא תצטרך ל ai אלא אם בדיקות הדם שלך אמרו אחרת.

מסטרון - זה מפחיד, אם אינך מודע, מסטרון הוא אחד הסיבות למותם של הרבה מ bodybulders בעולם כי הוא מעלה ldl בטירוף והוא חלילה יגרום להתקף לב. אני בכלל לא הייתי ממליץ על מסטרון למשך 12 שבועות.

פרווירון מכניסים רק כאשר אתה מזריק משהו שמעלה פרוגסטרון כמו n19 - כרגע אתה לא לוקח לכן אין לו טעם.
תודה רבה על התשובה המפורטת והדיי ברורה.
לא סתם פרימו הוא חומר יקר .

פרימו זה לא dht, זו נגזרת dht. יש הבדל. הסיבה לעלייה בdht זה בגלל שshbg יורד ויש יותר טסט חופשי בדם מה שיוביל ליותר dht. לגבי היחסים test לdht. לא בטוח שישתנה.

מסטרון - זה מפחיד, אם אינך מודע, מסטרון הוא אחד הסיבות למותם של הרבה מ bodybulders בעולם כי הוא מעלה ldl בטירוף והוא חלילה יגרום להתקף לב. אני בכלל לא הייתי ממליץ על מסטרון למשך 12 שבועות
אשמח לרפרנס שמאסטרון זו אחת הסיבות למותם של באדיבילדרים.
ואשמח לרפרנס שמאסטרון מעלה ldl "בטירוף".

באופן כללי נגזרות dht משפיעות בצורה רעה כזו או אחרת על פרופיל הליפידים.

פרווריון מעלה פרלוקטין. לא ככ ברור לי מאיפה הבאת את זה.
רפרנס:

• פותח/ת השרשור
פרימו זה לא dht, זו נגזרת dht. יש הבדל. הסיבה לעלייה בdht זה בגלל שshbg יורד ויש יותר טסט חופשי בדם מה שיוביל ליותר dht. לגבי היחסים test לdht. לא בטוח שישתנה.

פרווריון מעלה פרלוקטין. לא ככ ברור לי מאיפה הבאת את זה.
רפרנס:
אתה ממליץ להכניס פרווירון במהלך הסייקל ? או בPCT ?

בוודאי שהתכוונתי שפרימו הוא נגזרת ולא dht.
אבל עדיין האפקט שלו בגוף דומה ל-dht.
היחס ביניהם הוא הפקטור החשוב ביותר כדי להכריע את סיבת ה Gynecomastia וגם את water retention .. הרי בעיות אלו קוראות בגלל פגיעה ב- balance בין זה לזה. אם אתה מכניס נגזרת dht - לא תצטרך ל- ai
לידעתך - dht הוא anti estrogen

אין מחקר מדעי שבוצע על אנשים והוכיח זאת. זו לא תרופה שמעסיקה את המדענים. אבל לפי שנים של נסיון וידע זה מעלה מאוד את ה- ldl.
חיפוש קטן בגוגל:

פרווריון מעלה פרלוקטין
אינני ודע איפה זה כתוב שזה מעלה פרולקטין.. הרי רק n19 מעלים. ודווקא פרווירון הוא anti progesterone וגם anti prolactin..
אפילו אני יודע שאנשים נוטלים פרווירון תוך כדי סייקל כדי להגביר יכולת מינית כי יש free test יותר בגלל שאין עוד shbg! - אם זה היה מעלה פרולקטין הרי אתה מחמיר את המצב!

אתה ממליץ להכניס פרווירון במהלך הסייקל ? או בPCT ?
הוא משביט לך יצור הטסט - איך אתה תקח אותו ב pct לא הבנתי?

אין מחקר מדעי שבוצע על אנשים והוכיח זאת. זו לא תרופה שמעסיקה את המדענים. אבל לפי שנים של נסיון וידע זה מעלה מאוד את ה- ldl.
חיפוש קטן בגוגל:
אז אין לך שום דבר, בקיצר.
גם לא מאמר שמדבר על כמות התמותה כתוצאה משימוש במאסטרון וגם לא הגדלה "בטירוף" בldl.
זה שהבאת מקרה אחד שלמישהו זה הטיס את הldl למעלה, לא אומר שכולם יחוו את זה.

בדיוק שיש מחקרים שמראים ששימוש של טסט' של חיצוני לא בהכרח יפגע לך בldl אבל בהכרח יפגע לך בhdl.

אינני ודע איפה זה כתוב שזה מעלה פרולקטין.. הרי רק n19 מעלים. ודווקא פרווירון הוא anti progesterone וגם anti prolactin..
אפילו אני יודע שאנשים נוטלים פרווירון תוך כדי סייקל כדי להגביר יכולת מינית כי יש free test יותר בגלל שאין עוד shbg! - אם זה היה מעלה פרולקטין הרי אתה מחמיר את המצב!
רפרנסתי לך בהודעה הקודמת. בבקשה תפתח ותקרא במקום לזרוק סתם שטויות לאוויר.

בוודאי שהתכוונתי שפרימו הוא נגזרת ולא dht.
אבל עדיין האפקט שלו בגוף דומה ל-dht.
היחס ביניהם הוא הפקטור החשוב ביותר כדי להכריע את סיבת ה Gynecomastia וגם את water retention .. הרי בעיות אלו קוראות בגלל פגיעה ב- balance בין זה לזה. אם אתה מכניס נגזרת dht - לא תצטרך ל- ai
לידעתך - dht הוא anti estrogen
מה אני רשמתי ומה אתה ענית בכלל.

הוא משביט לך יצור הטסט - איך אתה תקח אותו ב pct לא הבנתי?
שוב, אתה טועה בענק. לא שאני ממליץ לקחת את זה בזמן pct או בכלל.

נערך לאחרונה:
בסדר אח הכל טוב, אתה חושב שכל דבר בעולם הזה יש עליו מחקרים מדעניים? מה יש לך מחקר מדעי על ment? או על tren? - או על deca?
פרויירון עושה הפרעה ב lh וגם fsh. לא אמור לקחת ב pct.
הכל טוב, איש הישר בעיניו יעשה.

פרויירון עושה הפרעה ב lh וגם fsh. לא אמור לקחת ב pct.
עובדתית זה לא נכון, לפחות לא גורף. הבאתי לך רפרנס שבדק על גברים עם רמות lh fsh שונות ובדק את רמות הטסט' שלהם בסיום השימוש.
וגם מה שאמרת שהוא משפיע על פרולקטין - חד משמעית לא נכון.
ment? או על tren? - או על deca?
בהחלט יש.

עובדתית זה לא נכון
Mesterolone had no depressing effect on low or normal serum FSH and LH levels but had depressing effect on 25% if the levels were elevated.

איך לא נכון? נו באמת, היית לוקח אותו ב pct?
איפה? רפרנס?
תראה לי מחקר מדעי על ment למשל שבוצע על בני אדם .
או על בולד אפילו.. אני שוב מדגיש, על בני אדם ולא על עכברים וסוסים.

אתה מאוד מתלהב ומתבסס על מחקרים, שזה דווקא רעיון לא רע, אבל גם נסיון זה פקטור שאתה צריך לקחת בחשבון. מחקר זה לא משהו קדוש שבורא עולם הביא לנו, זה כלי עזר שבשילוב עם נסיון אנו מסיקים את הערכה הטובה ביותר.

Mesterolone had no depressing effect on low or normal serum FSH and LH levels but had depressing effect on 25% if the levels were elevated.
תקרא את המשפט הזה שוב ושוב (לא זה שסימנת) ותגיד לי מה אתה מבין ממנו, כי נראה שאתה מדלג על שאר הדברים ואתה קורא בצורה מאוד סלקטיבית.

אני לא עושה pct בכלל כי רמות הטסט, lh והfsh חוזרות לנורמה די מהר.

תראה לי מחקר מדעי על ment למשל שבוצע על בני אדם .

יש עוד.

או על בולד אפילו
בולד וטרן אלו סטרואידים עם ייעוד וטרינרי.

אבל גם נסיון זה פקטור שאתה צריך לקחת בחשבון. מחקר זה לא משהו קדוש שבורא עולם הביא לנו, זה כלי עזר שבשילוב עם נסיון אנו מסיקים את הערכה הטובה ביותר.
ניסיון אישי שלך על עצמך לא אומר יותר מדי ולא ניתן להסיק אותו על אחרים. קח את זה כטיפ.

בולד וטרן אלו סטרואידים עם ייעוד וטרינרי.
מגניב מגניב, יש לך ספק שבולד מעלה cbc ? - או rbc?
יש לך ספק שהיחס הארומטיזישן שלו לא כמו דיינאבול? הרי אין על זה מחקר מדעי.. אבל אנחנו די בטוחים מתשובות אלו

יש לך ספק שטרן עושה גירוד, קושי בנשימה, קושי בהרדמה בלילה? - הרי אין על זה שום מחקר מדעי.

ניסיון אישי שלך על עצמך לא אומר יותר מדי ולא ניתן להסיק אותו על אחרים. קח את זה כטיפ.
כשאני אומר ״נסיון״ = אני מתכוון לזה לנסיון אישי שלי וגם חוות דעת של אלפי אנשים, כולל צפי בהרצאות, בודקאסטם, אנשים בולטים בתחום שמדברים, מעקב אחרי מפתחי גוף מפורסמים בעולם ומה תפיסת עולמם, וגם של חבירים קרובים, וגם של פשלות וטעויות ואסונות של אחירים...

מגניב מגניב, יש לך ספק שבולד מעלה cbc ? - או rbc?
יש לך ספק שהיחס הארומטיזישן שלו לא כמו דיינאבול? הרי אין על זה מחקר מדעי.. אבל אנחנו די בטוחים מתשובות אלו

יש לך ספק שטרן עושה גירוד קושי בנשימה, קושי בהרדמה בלילה? - הרי אין על זה שום מחקר מדעי.
זה לא משנה את העובדה שמה שרשמת. כל עוד קיימים מחקרים שמצליחים להראות את ההשפעות של אותן תרופות על בני אדם (וגם חיות) אז כל טיעוני סרק של יוסי יד 50 לא רלוונטיות
כשאני אומר ״נסיון״ = אני מתכוון לזה לנסיון אישי שלי וגם חוות דעת של אלפי אנשים, כולל צפי בהרצאות, בודקאסטם, אנשים בולטים בתחום שמדברים, מעקב אחרי מפתחי גוף מפורסמים בעולם ומה תפיסת עולמם, וגם של חבירים קרובים, וגם של פשלות וטעויות ואסונות של אחירים...
אם יש לך מלאי של הרצאות ו"אלפי" האנשים על הטיעונים שלך, תשתף.

בוא נתחיל, אשמח להרצאות/בודקטסים וטיעונים של "אלפי" אנשים על:
1) כמות הבאדילדרים שמתו כתוצאה משימוש של מאסטרון.
2) מאסטרון מעלה ב"טירוף" את הldl
3) פרווריון מוריד פרולקטין
4) פרווריון משבית את ייצור הטסט'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית