הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהרכבה של הסייקל

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
מתוכנן סייקל של 12 שבועות , לא סייקל ראשון.

חומרים : אלפה פארמה

מטרה : סייקל יחסית קל לקראת הקיץ
קצת נפח, נראות טובה , חיטוב עדין

בסיס :טסט אנטט בשילוב עם פרימו או מסטרון.
התלבטות אם להוסיף לסייקל או בהמשך שלו פרווירון
שתי זריקות בשבוע של אנטט , פרימו או מסטרון

אשמח לדעתכם בעניין .

אח אני לא בא כדי להתווכיח איתך. איש הישר בעיניו יעשה. אם אינך מאמין שמסטרון מעלה ldl בכיף..
אני לא בא להוכיח לך מה אני מבין ומה אני לא.
אתה לא שם לב שאנו יוצאים מהנושא של השרשור? תעזור לאדם במה ששאל ועזוב אותי והידע שלי!

אם אינך מאמין שמסטרון מעלה ldl בכיף..
מבין שיש לך בעיות הבנת הנקרא.

אני סהכ מעמיד את הטענות הלא נכונות שלך בתקווה שאנשים יקראו לא יתקרבו אליהן. לא משהו אישי כלפיך.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מתוכנן סייקל של 12 שבועות , לא סייקל ראשון.

חומרים : אלפה פארמה

מטרה : סייקל יחסית קל לקראת הקיץ
קצת נפח, נראות טובה , חיטוב עדין

בסיס :טסט אנטט בשילוב עם פרימו או מסטרון.
התלבטות אם להוסיף לסייקל או בהמשך שלו פרווירון
שתי זריקות בשבוע של אנטט , פרימו או מסטרון

אשמח לדעתכם בעניין .
יותר מדי נגזרות dht, אין באמת צורך.

טסט' כבסיס ועוד נגזרת dht אחת בהחלט אפשרית.

יש לך ניסיון עם מאסטרון או פרימו ?

אח אני לא בא כדי להתווכיח איתך. איש הישר בעיניו יעשה. אם אינך מאמין שמסטרון מעלה ldl בכיף..
אתה לא שם לב שאנו יוצאים מהנושא של השרשור? תעזור לאדם במה ששאל ועזוב אותי והידע שלי!
אף אחד פה "לא בא עלייך" או להוכיח מה אתה מבין או לא , אבל אתה יורה פה צרורות של מידע שגוי/לא מוכח מחקרית , ועוד מה על מאמר ברדיט נו בחייאת . אנשים שמתחילים את דרכם בשימוש חומרים אנאבולים באים לפורום הזה במטרה לקבל מידע נכון ומדויק ולפי זה להסיק מסקנות על עצמם . יש אנשים בפורם הנל שיודעים כמות ידע מטורפת . ואחד מהם הוא סטארק הבחור פה למעלה . לפותח השרשור מקווה שהסקת מסקנות הנכונות ורק בהצלחה

אף אחד פה "לא בא עלייך" או להוכיח מה אתה מבין או לא , אבל אתה יורה פה צרורות של מידע שגוי/לא מוכח מחקרית , ועוד מה על מאמר ברדיט נו בחייאת . אנשים שמתחילים את דרכם בשימוש חומרים אנאבולים באים לפורום הזה במטרה לקבל מידע נכון ומדויק ולפי זה להסיק מסקנות על עצמם . יש אנשים בפורם הנל שיודעים כמות ידע מטורפת . ואחד מהם הוא סטארק הבחור פה למעלה . לפותח השרשור מקווה שהסקת מסקנות הנכונות ורק בהצלחה
אני שוב מדגיש, עולם הסטרואידים אינו מעסיק את המדענים בעולם ואין לנו מחקר מדעי שמוכיח כל פינה בנושא.
למשל, בולדינון מעלה rbc וגם cbc..
אין על זה מחקר מדעי שהוכיח זאת. אבל אנו דיי בטוחים מהתשובות ומנכונות האמירה לעיל..

עם כל הכבוד לך ולסטארק, אני לא בא כדי לריב איתכם, אני בא כדי לשתף איתכם נסיון שלי והידע שלי שפרוס על פני הרבה שנים.
אינני חלילה מזלזל במה שאתם טוענים או בכם אישית, להפך אני תמיד מוכן לשמוע דעה אחרת.
נקודת המחלוקת שלי עם סטארק שהוא מחפש מחקר מדעי על כל פינה ועל כל theory - שזה נכון בעולם הרפואה והתרופות.. זה דווקא רעיון טוב, אני בעבר הייתי בדיוק כך, תמיד מתבסס על מחקר מדעי.. אבל לא תמיד מצאתי.. עולם הסטרואידים ממש ממש שונה, אין לנו מחקרים מספיקים על כל דבר וגם יש old school ומנגד יש new school.. כל אחד משקף תפיסת עולם אחרת

יום אחרי יום, צברתי הרבה נסיון אישי, וצפיתי בהרבה אנשים בולטים בתחום, כגון durah, George farah וגם אנשים ערבים נוספים כמו Zoher מדובאי ועוד מספר רב שלא ברצוני לפרט את שמם מחשש לגזענות כלפי ערבים.. אבל הם תותחים בכל פירוש של מילה, הם בעלי נסיון אדיר שהובילו קליינטים לעלות על פמה של 212 ולנצח..

הם כולם חותמים על כך שאסור למשל לתת לבן אדם פרווירון בתקופת pct כי עושה הפרעה כלשהי ב- hypothalamus, כמו כן, הם תמיד, אבל תמיד מדגישים על מסטרון שמעלה ldl ״בטירוף״.. אין על זה מחקר מדעי מה לעשות? זה נסיון..

לגבי טסט, הוא בשום פנים ואופן לא dht כמו שאתה ציינת.
טסט הוא ראש עץ בפני עצמו שממנו נגזרים כמה סטרואידים כגון בולד, דינאבול..

לגבי פרווירון, סטארק, טען שהוא מעלה פרולקטין, והוא צירף מחקר..
דווקא פרווירון מעלה חשק מיני ולפעמים אנשים נטלים אותו כדי להגביר את הסקס שלהם, איך זה לא מתנגד עם הפרולקטין?
לעולם לא שמעתי, שיש ליטול דוסטנקס יחד עם פרווירון כחשש מפרולקטין
פרווירון נחשב כ - anti progesterone ועדיף ליטול אותו יחד עם טרן ודיקא.. שוב אין על זה מחקר מדעי, או שאני לא חיפשתי מספיק.

בואו לא נרחיב יותר מדי חבירים ולא נצא מנושא של השרשור.. נכבד אחד את השני, ולכל אחד יש לו את הדעה שלו..

בהצלחה לכולם,
שבת שלום

נערך לאחרונה:
הם כולם חותמים על כך שאסור למשל לתת לבן אדם פרווירון בתקופת pct כי עושה הפרעה כלשהי ב- hypothalamus, כמו כן, הם תמיד, אבל תמיד מדגישים על מסטרון שמעלה ldl ״בטירוף״.. אין על זה מחקר מדעי מה לעשות? זה נסיון..

לגבי פרווירון, סטארק, טען שהוא מעלה פרולקטין, והוא צירף מחקר..
בוקר טוב. אתה יכול למצוא הודעות שלי בפורום הזה מלפני מעל 10 שנים שאני מסביר לאנשים לא לקחת פרווירון ב-PCT כי זה אנדרוגן זה סטרואיד שמשתמשים בוא בזמן סייקל ולא ב-PCT. ולא צריח את הספורטאים מדובאי או מאמריקה בשביל לדעת את זה.
*לא מכיר את העניין שפרווירון מעלה פרולקטין גם לא שמעתי על מחקר כזה. צריח לדעת לקרוא את המחקר כמו שצריח ולהבין אותו בשביל להבין מזה משהו על מי בוצע המחקר על איזה מינון היה שימוש בפרווירון במה עוד היה שימוש שם וכו.
*סטרואידים זה תרופות במרשם שיכולות להשפיע על בדיקות דם ועל כל אחד בצורה שונה. אחד יגיב טוב השני פחות.

• פותח/ת השרשור
בוודאי שהתכוונתי שפרימו הוא נגזרת ולא dht.
אבל עדיין האפקט שלו בגוף דומה ל-dht.
היחס ביניהם הוא הפקטור החשוב ביותר כדי להכריע את סיבת ה Gynecomastia וגם את water retention .. הרי בעיות אלו קוראות בגלל פגיעה ב- balance בין זה לזה. אם אתה מכניס נגזרת dht - לא תצטרך ל- ai
לידעתך - dht הוא anti estrogen

אין מחקר מדעי שבוצע על אנשים והוכיח זאת. זו לא תרופה שמעסיקה את המדענים. אבל לפי שנים של נסיון וידע זה מעלה מאוד את ה- ldl.
חיפוש קטן בגוגל:

אינני ודע איפה זה כתוב שזה מעלה פרולקטין.. הרי רק n19 מעלים. ודווקא פרווירון הוא anti progesterone וגם anti prolactin..
אפילו אני יודע שאנשים נוטלים פרווירון תוך כדי סייקל כדי להגביר יכולת מינית כי יש free test יותר בגלל שאין עוד shbg! - אם זה היה מעלה פרולקטין הרי אתה מחמיר את המצב!

הוא משביט לך יצור הטסט - איך אתה תקח אותו ב pct לא הבנתי?

בוקר טוב. אתה יכול למצוא הודעות שלי בפורום הזה מלפני מעל 10 שנים שאני מסביר לאנשים לא לקחת פרווירון ב-PCT כי זה אנדרוגן זה סטרואיד שמשתמשים בוא בזמן סייקל ולא ב-PCT. ולא צריח את הספורטאים מדובאי או מאמריקה בשביל לדעת את זה.
*לא מכיר את העניין שפרווירון מעלה פרולקטין גם לא שמעתי על מחקר כזה. צריח לדעת לקרוא את המחקר כמו שצריח ולהבין אותו בשביל להבין מזה משהו על מי בוצע המחקר על איזה מינון היה שימוש בפרווירון במה עוד היה שימוש שם וכו.
*סטרואידים זה תרופות במרשם שיכולות להשפיע על בדיקות דם ועל כל אחד בצורה שונה. אחד יגיב טוב השני פחות.
אז בזמן סייקל אתה כן ממליץ לקחת כדור אחד ביום ? סייקל של טסט אנטט+ פרימו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית