הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקירה של PCMag על ה-iPad

אני אגיד לך אפל בכוונה לא מוציאה לשוק מכשיר מושלם רק כדי למשוך יותר את זמן החיים של
המוצר שלהם ולהרוויח יותר כסף.

למשל כל האייפונים למינהם מוציאים דגם חדש ומוסיפים משהו קטן.
אייפון הבא יוסיפו שיחת וידאו אייפון אחרי זה GPS וכך הלאה מוסיפים משהו קטן כדי להגיד שעשו
שינוי ומשווקים את זה המערכת משומנת של שיווק וכל הפאן בוייז המפגרים שקונים כמו עיוורים את המוצר החדשו אוכלים סרטים
שהוא שיא הטכנולוגיה כשבכלל בסמרטפונים שקיימים זה קיים כבר הרבה זמן.
אותו מקרה עם ה IPAD קינדל ומינהם עולים עליו בהרבה דברים ועדיין לא תשמע שום ציוץ
עליהם ועל IPAD אנשים יחפרו כאילו זה טאבלט מאלוהים.

זה נכון מה שאתה אומר בקשר לזה שהם משאירים דברים קטנים למכשירים הבאים, כמו שאמרת זו דרך למשוך את הקהל.

אבל מה שכל כך מוצלח במכשירים שלהם זה לא דברים כמו מצלמה או GPS (למרות שיש GPS באייפון...), מה שכל כך טוב בהם זה המסך מגע והמערכת הפעלה, שאף חברה אחרת לא הצליחה להתקרב אליהם. זה מה שיוצר את החווית משתמש במכשירים שלהם.
ולא נראה לי שכל מי שקונה זה פאן בוייז שקונים בצורה עיוורת, תסתכל על כמות המכירות של כל דגמי האייפונים, זה לא רק פאן בוייז.

• פותח/ת השרשור
עזוב, אני לא טורח לענות לתגובות כאלה. פאן בויז או לא, מי שרוצה שיקנה ומי שלא שיעזוב אותי בשקט.

Apple מוכרים באתר הרישמי

• Order Total $665.40 ל32GB רגיל בלי 3G, לא נראה לי שווה לקנות אותו בלי 3G, נחכה ל 3G ונחשוב מה נעשה 😃

• פותח/ת השרשור
בתכלס 3G יהיה טוב אם אתה מבלה הרבה זמן בדרכים (רכבות וכו') ומעוניין לגלוש במקומות שאין WIFI, אני חושב שאני אסתפק בדגם בלי ה-3G, גם כי אני לא ממש בטוח שיצליחו לפתור בארץ את בעיית ה-mini SIM שהוא צריך בשביל הגלישה, וגם כי בנסיעות כאלה אני מעדיף לפטופ. אם הפריצה תאפשר גם Tethering למכשיר (ואין סיבה שהיא לא) אז יהיה אפשר לחבר את המכשיר לסלולרי ולגלוש ממנו ב-3G דרך ה-WIFI.

בתכלס 3G יהיה טוב אם אתה מבלה הרבה זמן בדרכים (רכבות וכו') ומעוניין לגלוש במקומות שאין WIFI, אני חושב שאני אסתפק בדגם בלי ה-3G, גם כי אני לא ממש בטוח שיצליחו לפתור בארץ את בעיית ה-mini SIM שהוא צריך בשביל הגלישה, וגם כי בנסיעות כאלה אני מעדיף לפטופ. אם הפריצה תאפשר גם Tethering למכשיר (ואין סיבה שהיא לא) אז יהיה אפשר לחבר את המכשיר לסלולרי ולגלוש ממנו ב-3G דרך ה-WIFI.
יש תוכנה לזה, לא צריך פריצה לזה, התוכנה היא ל 3GS אבל גם תומכת ב IPAD

אני לא מצליח להבין למה הדבר הזה טוב, חוץ מלגרום לאנשים להוציא עוד כסף על מוצר של אפל.
זה בגודל של מחשב נייד, ופחות שימושי מאחד.

אני לא מצליח להבין למה הדבר הזה טוב, חוץ מלגרום לאנשים להוציא עוד כסף על מוצר של אפל.
זה בגודל של מחשב נייד, ופחות שימושי מאחד.

ולא אמור להתחרות באחד.

הרעיון הוא שיהיה לך internet appliance. זה לא מחשב. זה מכשיר לקריאת ספרים, צפייה בוידיאו, קצת משחקים, קצת גלישה, קצת אימייל. משהו שזרוק ליד המיטה, או על הספה בסלון.

אם זה לא נשמע לך שימושי, אז זה כנראה לא בשבילך. אני מניח שאפל יצליחו למצוא כמה מיליונים של אנשים שיש להם 500$ ושזה נשמע להם שימושי.

אני מניח שאפל ימצאו כמה מיליונים של אנשים שיש להם 500$ ויקנו את זה כי אפל יצרו את זה.
אגב, מה שתיארת זה בדיוק התחום של מחשב נייד, רק שבו אפשר להשתמש לעוד כמה דברים, ולא רק כסמל סטטוס.

אני מניח שאפל ימצאו כמה מיליונים של אנשים שיש להם 500$ ויקנו את זה כי אפל יצרו את זה.
אגב, מה שתיארת זה בדיוק התחום של מחשב נייד, רק שבו אפשר להשתמש לעוד כמה דברים, ולא רק כסמל סטטוס.

כנראה שאני בסטטוס המדהים של "יכול לגרד 2000 שקל מאיפשהו". איזה כיף להיות מבוגר 🥰

אני אחנה את האייפד לי המרצדס שלי.

כנראה שאף פעם לא השתמשת בטבלט , זה מאוד מאוד נח .
הבעיה שלי עם אפל היא שהמוצרים שלהם תמיד נחותים (ביחס למחיר ) .

למה מה נחות באייפון או ב ipad? זה שאין מולטיטאסקינג, יהיה בגירסה OS4, זה שאין פלאש אני בטוח שגם לזה הם יוציאו פיתרון בעוד כמה חודשים... (או שיפתחו דפדפן חיצוני מספארי שיגרום למכשיר לתמוך בפלאש)
לא מבין מה אנשים בוכים שאין USB, כאילו שבאייפון יש USB, תחברו למחשב ומשם תעבירו דברים

כנראה שאף פעם לא השתמשת בטבלט , זה מאוד מאוד נח .
הבעיה שלי עם אפל היא שהמוצרים שלהם תמיד נחותים (ביחס למחיר ) .

אי אפשר להשוות מחירים מול מוצרים של אפל כי אתה מקבל משהו שהוא יותר מחומרה. אתה מקבל גם את התוכנה. לי אין בעיה להצדיק עוד 1000 שקל על לפטופ כי אני מקבל איתו OSX וכל מה שזה אומר. גם החומרה לא בדיוק אותו דבר. למי שיצא לראות מקבוקים חדשים, פשוט אפשר ליפול מאיכות המסך ומהגימור הכללי. יש לזה מחיר. לי אין בעיה לשלם אותו.

נ.ב.
לצערי אין לי מרצדס. זה עולה יותר מ- 2000 שקל אם אני זוכר נכון.

אפשר להביא מרצדס ב 2000 (אבל היא תהיה יותר מבוגרת ממך, ואתה דיי מבוגר, אז...)

• פותח/ת השרשור
ה-iPad נפרץ מהר מאוד (זה היה צפוי), תאריך שחרור לפריצה עדיין אין אבל סביר להניח שיהיה בקרוב

http://www.ipsf.co.il/forum/showthr...%F2-%EC%E0%E9%E9%F4%E3...?p=186235#post186235

ולמי שלא ראה בפורומים אחרים, קושחת 4.0 נפרצה גם היא תוך שעות מעטות.

יש חבר'ה פרטיים שמוכרים את האייפד בארץ תמורת 3500-5000 ש"ח (לדגמים של 16-64 בהתאמה), למי מה ששמעתי באייגידיטל הדגם של ה-16 יעלה פחות מ-3000.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית