הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של בודיבילדר פרו

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
סייקל של באדיבילדר פרו ממוצע,נראה האמת טוב מאוד
Screenshot_2019-10-03-21-38-18-876_com.android.chrome.png

היי, בא לך לשתף עד כמה ההבדל של npp וטסט בסייקל לעומת טסט סולו מבחינת העליה במסה והשייפ ?
תראה תשובה פשוטה וזריזה קודם כל ל נונדרלון יש תכונות אנאבוליות יותר מי טסטוסטרון דבר שני בשילוב של טסט ונונדרלון עולה האינדקס האנבולי זה ככה על קצה המזלג. עכשיו לרוב מי נונדרלון הPct טיפה קשה ויש השבתה אבל כל גוף למקרו אני כל פעם שהשתמשתי בחומר כל פעם בירכתי אותו מאוד נהנה איתו אין תופעות לוואי (מעט לחץ דם) העליה במסה עם טסט+נונדרלון היא דרמטית (חומרים קצרים) אני אוהב להוסיף גם דיבול בשביל עליה מהירה בכח אבל לדיבול יש המון תופעות לוואי לא נעימות

• פותח/ת השרשור
היי, בא לך לשתף עד כמה ההבדל של npp וטסט בסייקל לעומת טסט סולו מבחינת העליה במסה והשייפ ?
אין לך שמץ של מושג איזה הבדל אדיר בינהם מכל הבחינות
התוצאות של npp הפתיעו אותי מאוד היה הרבה כח, מסה מצוינת והרגשה כללית פסיכית,
אפשר להגיד שהננדרולון נתן לי את רוב הרווחים הטסט היה "שריר תומך", ולא יותר
אין לך שמץ של מושג איזה הבדל אדיר בינהם מכל הבחינות
התוצאות של npp הפתיעו אותי מאוד היה הרבה כח, מסה מצוינת והרגשה כללית פסיכית,
אפשר להגיד שהננדרולון נתן לי את רוב הרווחים הטסט היה "שריר תומך", ולא יותר
סייקלים של מסה- טסט פרופ וnpp בלבד
סייקל חיטוב-טסט פרופ ומסטרון
למתקדמים ממש נגיעה של טרן,

האמת מעניין אותי לנסות npp אבל אני קצת מפחד מזה כרגע
שוואי שוואי תנוח קצת מהסייקל אחי תן לגןף להתאושש תבצע בדיקות דם, ואז תתכנן את הסייקל סייקל שני בהחלט אפשר ללכת על Npp ובהחלט אפשר להזריק אותו 3 פעמים בשבוע ולא יום כן יום לא בלי הפסקה
זאות אומרת ראשון,שלישי,חמישי
לגבי הטסט ממליץ לך על פרופיונאט עם אין לך בעיות עם מחטים אז זה היה ממש טוב במקרה הגרוע תעשה סוסטנון ותכניס את הNpp בשבוע 3 . שהיה בכיס קברגולין ותהיה מוכן לעשות בדיקות דם בשביל פרולקטין כי כשקורה התופעות זה היה מאוחר קודם כל חבל על הבריאות דבר שני אני מבין שזה חומרים קצרים פשוט לעצור והכל היה בסדר אבל זה הולך לפח וחבל לכן להיות במעקב פעם אחת אחרי שבוע על Npp ופעם אחת אחרי 3 שבועות. פשוט לשמור על רמת הורמונים תקינה והכל היה בסדר ולא היה קפיצות חדות באסטרודיול. אגב איך הסייקל הנוחכי

די סביר הייתי אומר, מודה שזה לא עמד בציפיות שלי אבל פעם הבאה נבוא מוכנים יותר וחכמים יותר
כמו שלמדתי על בשרי ומי אנשים "סייקל אחד לא יהפוך אותך לארנולד" אז לאט לאט סייקל ראשון למדתה אל תתבאס על שום דבר תן בראבק ואל תוותר לעצמך בגלל "שלא עמדתה בציפיה" זה היה הגרוע מהכל סייקל שני מבטיח ילך לך הרבה יותר טוב 😉. רק לנוח טוב טוב מהסייקל אחרי Pct לתת שבוע מנוחה מי אימונים

כמו שלמדתי על בשרי ומי אנשים "סייקל אחד לא יהפוך אותך לארנולד" אז לאט לאט סייקל ראשון למדתה אל תתבאס על שום דבר תן בראבק ואל תוותר לעצמך בגלל "שלא עמדתה בציפיה" זה היה הגרוע מהכל סייקל שני מבטיח ילך לך הרבה יותר טוב 😉. רק לנוח טוב טוב מהסייקל אחרי Pct לתת שבוע מנוחה מי אימונים
לוותר לעצמי זה לא בא בחשבון, יש לי חלומות, יש יעדים שצריך לכבוש, אם הייתי מוותר בגלל קשיים לא הייתי מחזיק אפילו חודש במכון, היום יש לי מטרות שפעם לא היו לי ואני לא הולך להרים ידיים, נותנים בראש בכל הכוח ולא מוותרים, רק ככה מגיעים לתוצאות

לוותר לעצמי זה לא בא בחשבון, יש לי חלומות, יש יעדים שצריך לכבוש, אם הייתי מוותר בגלל קשיים לא הייתי מחזיק אפילו חודש במכון, היום יש לי מטרות שפעם לא היו לי ואני לא הולך להרים ידיים, נותנים בראש בכל הכוח ולא מוותרים, רק ככה מגיעים לתוצאות
ראוי להערכה איש יקר כל הכבוד. תבין שזה לא סוף העולם והכל היה בסדר ואפילו יותר מי בסדר

מזדהה איתך לגמרי,יש משפט שכתוב לי במסך של הפאלפון וגם במחשב.
Whatever It Takes ר.פיאנה

אתה יודע איפה ריצ' פיאנה היום .
כמו שלמדתי על בשרי ומי אנשים "סייקל אחד לא יהפוך אותך לארנולד
הפוך למדנו מהשנים שסייקל ראשון ההתקדמות הכי גדולה , אתה הופך למפלצת בפעם הראשונה שאתה נוגע בחומרים בין 5 ל10 קילו עלייה .
אם זה לא קרה יש כאן בעיה שחייב לפתור לפני סייקל שני .
זה אומר שאין יסוד, בסיס של משהו שהתאמן לא יודע או חומר מזוייף .
לא יודע לאכול או להתאמן או לישון משהו מאוד בסיסי .
לא יהיה לו את הבסיס גם סייקל שני ושלישי התחרבשו .

אתה יודע איפה ריצ' פיאנה היום
יודע בהחלט.
הוא הגיע להשגים שרצה,כבש פסגות מטורפות
והכי ראוי להערצה(תלוי איך מסתכלים)שהוא מת שהיה תוך כדי סייקל.
*מה שהכי מסקרן שהוא אף פעם לא היה מספיק מרוצה,תמיד רצה עוד...

אתה יודע איפה ריצ' פיאנה היום .

הפוך למדנו מהשנים שסייקל ראשון ההתקדמות הכי גדולה , אתה הופך למפלצת בפעם הראשונה שאתה נוגע בחומרים בין 5 ל10 קילו עלייה .
אם זה לא קרה יש כאן בעיה שחייב לפתור לפני סייקל שני .
זה אומר שאין יסוד, בסיס של משהו שהתאמן לא יודע או חומר מזוייף .
לא יודע לאכול או להתאמן או לישון משהו מאוד בסיסי .
לא יהיה לו את הבסיס גם סייקל שני ושלישי התחרבשו .
אני רק יכול להסכים בהחלט שזה נותן פוש ראשון מטורף אבל בהחלט לא קרוב למטרה והרצון בהחלט היה לי קפיצת מדרגה מטורפת אחרי שנים שאני מתאמן ופשוט לא זז ומה לא עשיתי אז כנירא שזה הגנים שלי שבלי חומרים אין התקדמות בכל אופן אני יכול להגיד שכל פעם יש לי התקדמות מי סייקל לסייקל ואני הגעתי למטרה שרציתי אבל חייב לציין שבשביל זה בסייקל אחד או אפילו בשתי סייקלים בהחלט לא הייתי מגיע. אבל מה שכן העלייה הראשונה היא שינתה לי את הגוף מקצה לקצה ולמדתי המון דברים חדשים שלא ידעתי,טבעי אף פעם לא יבין מוזרק
יודע בהחלט.
הוא הגיע להשגים שרצה,כבש פסגות מטורפות
והכי ראוי להערצה(תלוי איך מסתכלים)שהוא מת שהיה תוך כדי סייקל.
*מה שהכי מסקרן שהוא אף פעם לא היה מספיק מרוצה,תמיד רצה עוד...
המינונים אצלו היו מטורפים והיה כמות גדולה של חומרים ואני בטוח שהוא היה עושה סמים מי רוב הסוגים וזה נירא על הפרצוף שלו. אני לא מיפיף סטראודים יום התשלום מתישהו יגיע השאלה כמה רחוק תחייה עם חומרים "כל גופו למקרו"

החלום שלי זה
1) בולדנון בעל השפעה מהירה(אני לא אומר בולדנון פרופ כי מפתחי גוף טוענים שהוא מאבד את כל היתרונות שלו) משהו שנכנס מהר, גורם לרעב חזק, וורידים גדולים ומראה קשיח.. אה וכמובן לא נגזרת dht 😃
2)טרן בגרסה יותר נקייה מתופעות לוואי, החיים היו יותר מאושרים
טרן בלי תופעות לוואי אני הראשון שלוקח במינון גבוה:)

סליחה שאני נדחף, לא רוצה לפתוח עוד נושא
אני מתארגן עכשיו על סייקלון מסה, אשמח לעצת המומחים

אפשרות א' שחשבתי עליה :
טסט אנתת 500 בשבוע + מאסטרון + LGD

אפשרות ב' :
טסט אנתת 500 בשבוע + מאסטרון + וינסטרול

אפשרות ג' :
טסט אנתת 500 בשבוע + טרן

החיטוב הגעתי לאחוז שומן נמוך והכי חשוב לי זה לעלות נקי וכמה שפחות בנוזלים (בגלל זה לא בא לי על הדיבול)
מתלבט מאוד לגבי טרן מכיוון שיש לי ניסיון לא טוב בעבר עם דקה, פרולקטין שלי ישר קפץ ונאלצתי להפוך את העולם עד שהשגתי כבותרים, כמו כן מפחד מתופעות הלוואי (אני עובד הרבה עם אנשים ואני עם פתיל קצר מטבעי

דעתכם?

אם זאת פעם ראשונה עם מאסטרון אתה הולך להנות ממש .
אתה תיהיה חזק יותר, אגרסיבי במידה ויבש וההרגשה הכללית נהדרת (שום דבר לא יושב על הshbg כמו מאסט)
בגלל שאני יודע שיש לך ניסיון עם ויני ומכיוון שאי אפשר שימוש ממושך מידי הייתי אומר לך על lgd הוא אנאבולי מאוד ויחד עם האנדרוגניות שהמאסטרון מביא איתו קיבלת סטאק מעולה חוץ מזה שמבחינת רייג' lgd זה מיני טרן ויתן לך מושג איך זה מרגיש.

אם זאת פעם ראשונה עם מאסטרון אתה הולך להנות ממש .
אתה תיהיה חזק יותר, אגרסיבי במידה ויבש וההרגשה הכללית נהדרת (שום דבר לא יושב על הshbg כמו מאסט)
בגלל שאני יודע שיש לך ניסיון עם ויני ומכיוון שאי אפשר שימוש ממושך מידי הייתי אומר לך על lgd הוא אנאבולי מאוד ויחד עם האנדרוגניות שהמאסטרון מביא איתו קיבלת סטאק מעולה חוץ מזה שמבחינת רייג' lgd זה מיני טרן ויתן לך מושג איך זה מרגיש.

אחלה, תודה על התגובה.
חידדת את דעתי בעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית