הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK 2866

• פותח/ת השרשור Edw4rd
  • פורסם בתאריך

Edw4rd

משתמש מתחיל
45
7
נק' מוניטין:
13
45
7
מתכנן להתחיל סייקל של 20mg ביום 8 שבועות, סייקל ראשון.
חייב לעשות PCT לאוסטרין?
ואם כן כמה שבועות ושל מה בדיוק
בן 18​

נערך לאחרונה:
לעשות בדיקות דם זה חינם ומעניין
לך תבקש בדיקת דם Test free
כשתדע מה הטסט פרי שלך ללא חומרים
תעשה בסוף הסייקל ותדע הכי טוב מה לעשות .

לא שמתם לב אבל הוא בן 18.
שמע חבר אין לך מה לחשוב על חומרים. אתה עלול לעשות נזק בלתי הפיך למערכת ההורמונלית שלך. תעבוד קשה, תאכל טוב, אתה בגיל שההורמונים בשיא, עם כבר חומרים אז כשכבר באופן טבעי אין לאן להגיע עוד.
ושתדע שנגעת נסעת כשמדובר בחומרים.

לא שמתם לב אבל הוא בן 18.
שמע חבר אין לך מה לחשוב על חומרים. אתה עלול לעשות נזק בלתי הפיך למערכת ההורמונלית שלך. תעבוד קשה, תאכל טוב, אתה בגיל שההורמונים בשיא, עם כבר חומרים אז כשכבר באופן טבעי אין לאן להגיע עוד.
ושתדע שנגעת נסעת כשמדובר בחומרים.
אם ככה - אז מצדיק את הבחור לגמרי. גיל 18 זה סיפור אחר לגמרי, אתה לא מאוזן הורמונלית ולא בוגר בשום צורה. תסיים צבא בתור התחלה

זה בחירה שלך מתי להתחיל אם זה בגיל כזה צעיר תהיה אפילו יותר זהיר ותעשה פשוט בדיקות דם לפני ואחרי זה הכל אני מאוד זהיר וזאת הסיבה שאני שבוע רביעי על 15mg ולא מתכוון לעלות ל20.. כי המטרה שלי היא רק לשמר את השריר בזמן החיטוב לא מצפה ליותר מידי מהחומר הזה לא קיבלתי בוסטים של כוח קיצוניים או פמפים כמו שחלק אמרו כאן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית