הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט בסמית מאשין בתוכנית ss

_xxSUPERNOVAxx_

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
אני עדיין לא מצליחה לעשות סקוואט במוט חופשי, אבל בסמית כן... עד כמה זה קריטי בתוכנית הזו? זה אפשרי בינתיים בסמית עד שאצליח או שיש חלופה אחרת יותר טובה?

התוכנית מתבססת על תנועה חופשית עם מוט.
הדבר הכי קרוב יהיה לעשות גובלט סקוואט (עם דאמבל או קטלבל בידיים) במקום סקוואט עם מוט, עד שתצליחי לעבוד עם מוט

התוכנית מתבססת על תנועה חופשית עם מוט.
הדבר הכי קרוב יהיה לעשות גובלט סקוואט (עם דאמבל או קטלבל בידיים) במקום סקוואט עם מוט, עד שתצליחי לעבוד עם מוט
וגם זה כמה כבר אפשר לעדות לפני שזה יעמיס יותר על הידיים והאמות מאשר הרגליים והגב התחתון

אני אישית כרגע שם פלטות בעקבים שלי ועושה ככה עם המוט על הגב ולאט לאט מעביר לפלטות קטנות יותר בתקווה שאי פעם אצליח לעשות בלי

אם לא תתעקשי על להצליח לעשות סקוואט חופשי אז זה לא יעבוד, אין סיבה להחליף לתנועה יותר נחותה.

לעשות סקוואט במוט זה סקיל מאוד חשוב, הייתי מתמקד בלמידת הסקיל במקום לשים את זה בצד. אפשר לעשות תרגילים אחרים (לא בSS) במקביל ללמידה אם רוצים עדיין לתת עבודה כלשהי.

אבל באופן כללי רצוי ללמוד כמו שצריך מ0 את התרגיל כדי לסגל הרגלים טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית