הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הדיימטיז ISO-100?

• פותח/ת השרשור mrko102
  • פורסם בתאריך

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
שמעתי עליה תגובות טובות ועכשיו ראיתי שיש 24 גרם חלבון למנה של 28 גרם בלבד.
כדאי לי לקנות אותה מBB או מויטהקוסט?והאם מישהו יכול לעזור לי להגיע אל האבקה הזאת בויטהקוסט?כי אני ממש לא מסתדר עם האתר שלהם...
הנה לינק לאבקה: http://www.bodybuilding.com/store/dym/iso90.html

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח?כח שמעתי המלצות פה בפורום שהיא ממש טובה,ואני רואים שהיא ממש טובה...
24 גרם חלבון ל28 גרם אבקה,מה רע בה?

האבקה הזאת היא הבייבי שלי. אחלה אבקה,אחלה מחיר,אחלה טעם. רק נשאלת שאלה אחת: למה אתה צריך איזולייט? אני רגיש סופר ללקטוז ולא יכול לסבול אבקות רגילות אפילו עם כדורי לקטאז. אבל מה הסיבה שלך?
כי לקנות איזולייט זה סתם בזבוז ובדרך כלל הטעם פחות טוב.
בכל מקרה- אם יש לך סיבה טובה ואתה מחפש איזולייט אמיתי- ללא כל צל של ספק- זאת האבקה מספר אחת בכל פרמטר אפשרי
http://www.vitacost.com/Dymatize-ISO-100

הדיימטייז הרגיל או אופטימום. תלוי איזה טעמים אתה אוהב. מבחינת טעם אני לא סבלתי את ISS- כולם מתוקים מידי

רק את האייזו. לא את הרגיל. האקסטרים מילק שוקולד של אופטימום ממש טעים אם אתה אוהב שוקולד

• פותח/ת השרשור
יש לאופטימום גולד סטנדרט אקסטרים מילק שוקולד?
ואם אני ממש אוהב שוקולד זה יתאים לי?

יש אבל רק בחול. הוא מאוד טעים אבל יש שאומרים שלא מספיק מתוק. בכל מקרה תמיד אפשר להוסיף סוכר.
אני בזמנו הייתי שם נס קפה ביחד והיה יוצא מעולה.

יותר לכיוון השוקולד

---------- התגובה התווספה ב 21:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

לך תטעם בחנות דיימטייז שוקולד ותחליט

אין בחנויות טעימות של דיימטייז שוקולד,כרגע יש במאסל האוס לטעימה בננה,קפה מוקה ופינקולדה.

השוקולד באמת הפתיע אותנו,שוקולד הוא לא הכי פופולארי בארץ אך בדיימטייז התגובות היו פשוט מעולות והוא בשלבי סיום בארץ עד להגעת משלוח חדש בקרוב.

מעבר לקפה מוקה שנמכר מעולה הטופי קרמל גם ממוקם גבוה במכירות,שווה נסיון!

• פותח/ת השרשור
אחי אין עוד טעימות של שוקולד?
כי אני ממש רוצה לטעום לפני שאני קונה,אני סובל מספיק עם התות של אופטימום...
אינלך בבית או במכולה או במקום כלשהוא?
גם את הקפה מוקה טעמתי ולא אהבתי,והייתי בטוח שאני הייתי אוהב אותו,וקרמל לא ממש טעם מועדף אצלי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית