הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכמות תפוסות אחרי לחיצת כתפיים

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אתמול עשיתי אימון חזה כתפיים ויד אחורית ונתתי יותר דגש על הכתפיים, ביצעתי לחיצת כתפיים עם דאמבלים במשקל 17.5 כל אחד 4X8
היום התעוררתי תפוס מאוד באיזור השכמות/טרפזים (נראה לי), זה משהו שאמור לקרות? כלומר - אני איכשהו מבין שהטרפזים גם עובדים בתרגיל אבל זה נראה כאילו הטכניקה לא הייתה נכונה או שהיה יותר מדי עומס.

• פותח/ת השרשור
גב עליון גם עובד בלחיצת כתפיים, אז זה הגיוני. יכול להיות שאתה לא רגיל לעומס באיזור הזה.

לדעתך זה בעייתי לבצע אימון גב כשהמקום תפוס? לתת לזה מנוחה או שזה נטו הרגשה אישית שלי?

לדעתך זה בעייתי לבצע אימון גב כשהמקום תפוס? לתת לזה מנוחה או שזה נטו הרגשה אישית שלי?
אין בעיה להתאמן שהשריר תפוס, פשוט תחמם את האיזור טוב לפני. אם זה תפוס בצורה קיצונית אז תוריד קצת משקל.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה להתאמן שהשריר תפוס, פשוט תחמם את האיזור טוב לפני. אם זה תפוס בצורה קיצונית אז תוריד קצת משקל.

שאלה לא קשורה, חודשיים וחצי במסה - במהלכם עליתי 4 קילוגרם כולל צבירת הנוזלים שבתחילת התהליך, בהתחשב גם בארוחות חג וכאלה....האם זה קצב סביר?

שאלה לא קשורה, חודשיים וחצי במסה - במהלכם עליתי 4 קילוגרם כולל צבירת הנוזלים שבתחילת התהליך, בהתחשב גם בארוחות חג וכאלה....האם זה קצב סביר?
כולל צבירת נוזלים זה סבבה. השאלה היא מה היה קצב העלייה השבועי בחודש השני (שם ככל הנראה זאת העליה המדוייקת)?

• פותח/ת השרשור
כולל צבירת נוזלים זה סבבה. השאלה היא מה היה קצב העלייה השבועי בחודש השני (שם ככל הנראה זאת העליה המדוייקת)?

עד לפני החגים הייתה תקיעה למשך שבועיים.
קשה להגיד בגלל החגים האלה שדפקו לי את כל התהליך, אתה יודע איך זה.. שבת חג חג שבת. קשה לעקוב, אבל עכשיו אני עומד על 75.5 שזה בדיוק 4 קילוגרם מתחילת המסה.

עד לפני החגים הייתה תקיעה למשך שבועיים.
קשה להגיד בגלל החגים האלה שדפקו לי את כל התהליך, אתה יודע איך זה.. שבת חג חג שבת. קשה לעקוב, אבל עכשיו אני עומד על 75.5 שזה בדיוק 4 קילוגרם מתחילת המסה.
קשה להסיק משהו מהתקדמות כזאת. תתחיל את המעקב מעכשיו, ולמשך 2-3 שבועות תראה האם ההתקדמות היא בהתאם למטרות שלך.
כמה אתה מתכנן לעלות בשבוע?

• פותח/ת השרשור
קשה להסיק משהו מהתקדמות כזאת. תתחיל את המעקב מעכשיו, ולמשך 2-3 שבועות תראה האם ההתקדמות היא בהתאם למטרות שלך.
כמה אתה מתכנן לעלות בשבוע?

כ-200-300 גרם, מצפה לעלייה של עד קילוגרם לחודש

אני לפני כמה ימים ביצעתי סקוואט שברתי את השיא שלי בסקוואט לסינגלים ודאבלים וקמתי יום למחרת עם doms בטרפזים.. טרפזים עובדים בלחיצת כתפיים, הגיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית