הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לפארמות

תשמע .. לא ניראה לי שמישהו מזייף אותם .
אני לא רואה אותם בכמויות כמו את העטיפות של החברות שמזייפים (מסכנים מדיטק נגיד) .
אפשר לתפוס את הקוד ולהכניס לאתר .
השם שלהם לא כזה גדול לזיופים .
הזיופים מתמקדים בחברות עם שמות גדולים מפעם.
נגיד Vertex עוד לא ראיתי זיוף .. אני לא רוצה לחתום על זה אבל אני מרגיש שימי הזיופים חולפים !
נהיה לא שווה להכין בבית במעבדה קל להזמין חבילות לארץ .
אני לא יודע עד כמה קל ליבא את זה זה כבר פלילי אבל אני בהחלט יודע שבחול (אירופה הצפונית) המחירים בדיחה באמת זול ומשתלם יותר

יותר גרוע ממה שאתה חושב .. טסט אנטט עולה להם בין 25 ל35₪ .
השיטה ש"הגדולים" מזמינים היא חוקית ! .
אני לא אפתח את השיטה כאן 🤩

אני לא רואה אותם בכמויות כמו את העטיפות של החברות שמזייפים (מסכנים מדיטק נגיד) .
נגיד Vertex עוד לא ראיתי זיוף .. אני לא רוצה לחתום על זה אבל אני מרגיש שימי הזיופים חולפים !

כבר לא עושים דאווינים עם ייבוא לארץ במכס?

לי בכלל לא יצא להתקל בהם בארץ. אני רק עם וורטקס ולא מחליף, למרות שכרגע אני מת לחזור יש לי זמן לשיקום . אולי ימי הזיופים חולפים כי הבינו שלקוח מרוצה זה לקוח חוזר, אבל אל תשכח שיש אנשים כמו נ. שאכפת להם רק מעצמם והם לא ישתנו לעולם כמו הזיופים העלובים של מדיטאק.
נכנסו פרצופים חדשים לתחום , אבל לא אזרוק שמות של דילרים שמכינים בבית חומרים וצריך לסקול אותם , מאמין שבשנים הקרובות תתחיל תחרות חזקה. כרגע וורטקס וזנקו בארץ הכי נפוצות. לוורטקס לא יהיו זיופים זה בטוח 🕴
חייב למצוא אותם ולהרוס לעצמי את הכבד 😋🍴😋🍴
חח להרוס לעצמך את הכבד אתה ממש לא רוצה גם לא בצחוק ואני לא סתם אומר לך אבל כן בהחלט בהחלט כיף להיכנס לסייקל עם ראש שקט וברנד משובח

אולי ימי הזיופים חולפים כי הבינו שלקוח מרוצה זה לקוח חוזר
נכון שכחתי את זה . 1 שמוכר חומר על הפנים נשרף יותר מהר ממה שהוא חשב .. הוא לא יספיק להפטר מהסחורה שאסף וכבר אף אחד לא פונה אליו .
זה גם משהו שקורה והרוב רוצים להשאר בתחום ואוהבים אותו ואת זה שפונים אליהם .
כבר לא עושים דאווינים עם ייבוא לארץ במכס?
אנחנו במצב הכי קשה במכס .. המכס מתייעל כל זמן שעובר .
ובעתיד אנחנו יכולים לשכוח מלהעביר שם משהו .
אלה שהתכוונתי אין להם עסק עם המכס זה עיניין אחר לגמריי והוא חוקי .

נכון שכחתי את זה . 1 שמוכר חומר על הפנים נשרף יותר מהר ממה שהוא חשב .. הוא לא יספיק להפטר מהסחורה שאסף וכבר אף אחד לא פונה אליו .
זה גם משהו שקורה והרוב רוצים להשאר בתחום ואוהבים אותו ואת זה שפונים אליהם .

אנחנו במצב הכי קשה במכס .. המכס מתייעל כל זמן שעובר .
ובעתיד אנחנו יכולים לשכוח מלהעביר שם משהו .
אלה שהתכוונתי אין להם עסק עם המכס זה עיניין אחר לגמריי והוא חוקי .
שמע אני כרגע בהתלבטות הזאת..עד עכשיו זה הייה נחמד קצת להביא סארמס וכאלה זה שטויות אבל להביא טסט וויאלים זה משו אחר..הצלחתי לשלוח כבר ויאלים של מים בקטריוסטטים וbpc אז אין סיבה שטסט לא יעבור..אלא אם הכתובת שלך סומנה ואז להחליף כתובת ..תקן אותי אם אני טועה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית