עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק לי זה נשמע הזוי שאתה מתכנן להביא חומרים לא חוקיים לארץ, ולעבור איתם בקונקשנים במדינות שאולי גם שם זה לא חוקי (ואולי העונשים חמורים יותר, כמו ההיא שקיבלה 7.5 שנים בכלא הרוסי), ומה שמטריד אותך זה אם תשלם מכס או לא?במידה ונניח טס לתקופה קונה כמות
נניח אנדרול טסט טרן האם יש בעייה להביא לארץ חזרה?
ויאלים או כדורים או גם וגם
מבחינה של מכס וכ'ו ..
למי שכבר היה יעשה אשמח לשמוע
הכוונה זה שלא יהיה בעייה של בידוק בטחונירק לי זה נשמע הזוי שאתה מתכנן להביא חומרים לא חוקיים לארץ, ולעבור איתם בקונקשנים במדינות שאולי גם שם זה לא חוקי (ואולי העונשים חמורים יותר, כמו ההיא שקיבלה 7.5 שנים בכלא הרוסי), ומה שמטריד אותך זה אם תשלם מכס או לא?
אני לא בקיא בעניינים של חוקיות להביא/להעביר סטרואידים אבל במקומך הייתי בודק וחושב טוב טוב אם שווה לך להסתכן, שלא תעשה שטויות בגישה של "יהיה בסדר" ואז כל הרשתות החברתיות יהיו מלאות בטענות כלפי מדינת ישראל שלא פועלת כדי לשחרר את הצעיר שקיבל "עונש לא מידתי" במדינה כלשהי
אני בטוח שהיו גם כאלה שהביאו סמים מהודו בלי בעיות, ואחת מהן נתפסה ברוסיה ועכשיו יש לה בעיותהבנתי שיש כאלה שהביאו ללא בעיות
חומרים בתאילנד חוקים לקניה בבתי מרקחת, אני לא חושב שיש סיכון , אחרת הם לא היו נמכרים חופשי שם. להביא לארץ זה סיפור אחר שאתה נוחת בישראל, והמחירים שם זנות לאומת הארץ שלוקחים מאות שקלים. יש חומרים שם שאי אפשר גם להשיג כאן. שוב צריך לעשות בדיקה מעמיקה. יש לי חבר שטס לאמריקה מס' פעמים בשנה ולוקח איתו קלן לחברים שם כי קשה להשיג והכל תקין אין לי מושג איך.אני לא מבין את האנשים שמעודדים את זה, לא אכפת לי מהחוקיות של זה, אבל הסיכון הוא מאוד גבוה. לך תדע במיוחד במדינות עולם שלישי סטייל תאילנד מה יכולים לעשות לך אם יתלבשו עליך, יש מצב שזה חוקי שם, אבל אם יש קונקשן במקום אחר... יש מספיק סיפורי זוועה. בשבילך זה אולי כולה צנצנת דיבול וויאל טרן אבל יכולים להלביש עליך סחר בסמים. בחיאת, בשביל מה צריך את זה, החומרים בארץ הם בסדר גמור ולא יקרים יותר מדי. כאן באוסטרליה המחירים בשמיים ולא הייתי מעז לחשוב על להביא מחו״ל.
זה שהוא מצליח להעביר בלי להיתפס זה לא אומר שהכל טוב.חומרים בתאילנד חוקים לקניה בבתי מרקחת, אני לא חושב שיש סיכון , אחרת הם לא היו נמכרים חופשי שם. להביא לארץ זה סיפור אחר שאתה נוחת בישראל, והמחירים שם זנות לאומת הארץ שלוקחים מאות שקלים. יש חומרים שם שאי אפשר גם להשיג כאן. שוב צריך לעשות בדיקה מעמיקה. יש לי חבר שטס לאמריקה מס' פעמים בשנה ולוקח איתו קלן לחברים שם כי קשה להשיג והכל תקין אין לי מושג איך.
אני מבין את החשש שלך , אבל אל תשכח שאוסטרליה זה לא ישראל ושם המכס מחמיר משמעותית מהארץ, עזוב את כל הזיופים בoz , האכיפה שם היא מהרשויות בעולם בכל דבר בערך..אז אני מבין את החשש שלך..לא יודע אם הייתי ממליץ לכל אחד להביא איתו דברים מכל מדינה בעולם אבל כן יש מקומות שזה פחות קריטי..ואם זה לשימוש עצמי - מעצר על סטרואידים לא שווה ערך לסמים או לחומר ברמה כזאת ..זה שהוא מצליח להעביר בלי להיתפס זה לא אומר שהכל טוב.
כל ארץ יש לה חוקים שונים לגבי חומרים.
אנשים כאן מעודדים חבר׳ה לבצע עבירה פלילית, שהם יכולים לשבת עליה בכלא.
ואם הוא לא נתפס בישראל אלא במדינה אחרת שיש לו קונקשן בה? ואם ירצו באותה מדינה לעשות משפט ראווה ולתת לו את המקסימום שיש להם בחוק? (אגב גם בארץ בטעות אפשר ליפול על משפט כזה)ואם זה לשימוש עצמי - מעצר על סטרואידים לא שווה ערך לסמים או לחומר ברמה כזאת ..
לא אמרתי שאני ממליץ וגם לא אמרתי שבכל מדינה אפשר לעשות את זה ..חשוב גם נתתי דוגמה של ארהב למדינה שבה החוק הוא יחסית קשה ומחמיר בבדיקות בשדות תעופה בכללי..אבל כמו כל דבר בחיים לוקחים סיכונים..כל אחד עושה את השיקולים שלו..ואם הוא לא נתפס בישראל אלא במדינה אחרת שיש לו קונקשן בה? ואם ירצו באותה מדינה לעשות משפט ראווה ולתת לו את המקסימום שיש להם בחוק? (אגב גם בארץ בטעות אפשר ליפול על משפט כזה)
אתה יודע את החוקים של מדינות שונות?
אני אחזור שוב לדוגמה של הבחורה שיושבת עכשיו בכלא הרוסי, יש לי תחושה שגם היא חשבה ש"מה כבר יקרה"
אתה יכול לנסות להבריח מה שאתה רוצה. זה רולטה רוסית אם יתפסו את החומר או לא. עם לא מצאו ועברת בשלום והמחיר שקנית משתלם יותר מבארץ וחסכת כסף הרווחת. אם יתפסו את החומרים זה עניין פלילי כי נתפסת בזמן שניסית להכניס לישראל תרופות סטרואידים ללא מרשם. העונש שלך זה תלוי בכמות שתיתפס עם זה כמות גדולה יעצרו אותך לניסיון הברחה וסחר בתרופות. יש להם פה איזה שהוא מין חישוב כזה כמה כסף האית אמור לעשות מזה ולפי זה אתה מקבל קנס והזמנה למשפט זה תיק פלילי. עם נתפסת עם סייקל 1 קטן בודד משהו לשימוש עצמי פשוט יחרימו את זה ויסמנו אותך בנקודה שחורה בטיסות הבאות יבדקו אותך קבוע.במידה ונניח טס לתקופה קונה כמות
נניח אנדרול טסט טרן האם יש בעייה להביא לארץ חזרה?
ויאלים או כדורים או גם וגם
מבחינה של מכס וכ'ו ..
למי שכבר היה יעשה אשמח לשמוע
אני מבין את החשש שלך , אבל אל תשכח שאוסטרליה זה לא ישראל ושם המכס מחמיר משמעותית מהארץ, עזוב את כל הזיופים בoz , האכיפה שם היא מהרשויות בעולם בכל דבר בערך..אז אני מבין את החשש שלך..לא יודע אם הייתי ממליץ לכל אחד להביא איתו דברים מכל מדינה בעולם אבל כן יש מקומות שזה פחות קריטי..ואם זה לשימוש עצמי - מעצר על סטרואידים לא שווה ערך לסמים או לחומר ברמה כזאת ..